Lift Nodig?

Lift Nodig - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Er zijn van die momenten in het leven waar je iets roekeloos moet doen om te voelen dat je echt leeft. Niet al te lang geleden heb ik zo’n moment beleefd, en ik kan het maar niet uit mijn hoofd krijgen. Je moet weten dat ik niet het type ben dat zomaar een one night stand met iemand zou hebben, maar dat is precies wat er die nacht gebeurde.

Ik weet niet eens meer hoe het allemaal begon, maar het was waarschijnlijk één van de beste nachten van mijn leven.

Ik was van plan om met wat vrienden naar een feestje in het bos te gaan. Er zou een kampvuur zijn en meer dan genoeg om te zuipen. Ik keek ernaar uit om wat oude vrienden te zien waarmee ik al een tijdje geen contact had gehad en ik ging opgewekt op weg naar het feestje. Tenminste, tot mijn auto er halverwege mee ophield. Ik ben niet erg technisch, ik weet van de meeste gereedschappen niet eens hoe ze heten. Ik probeerde mijn vrienden te bellen om te zien of ze me konden oppikken. Helaas bevond ik me op een van die plekken waar ik geen bereik had.

Ik dacht dat ik ongeveer halverwege was, dus ik besloot om te voet verder te gaan. Uiteindelijk zou iemand die op weg was naar het feestje wel langsrijden, en me misschien een lift kunnen geven. Ik was al ongeveer een uur aan het lopen voordat ik de eerste auto zag. Hij reed voorbij alsof hij me niet eens gezien had. Ik keek elke paar minuten op mijn telefoon om te zien of ik alweer bereik had, maar het zat niet mee. Nog eens dertig minuten later kwam er een andere auto aan die vaart minderde.

“Is dat jouw auto die verderop staat?” riep de prachtige vrouw vanuit het raam van haar auto.

“Ja, hij hield er mee op onderweg naar een feestje. Je bent zeker niet toevallig onderweg naar dat zelfde feestje?” vroeg ik haar. Ik hoopte vurig dat ze inderdaad naar dat feestje ging en dat ze me een lift zou geven.

“Ik heb gehoord over dat het feestje hier zou zijn, maar ik geloof dat ze het hebben verplaatst naar ergens in de stad. Een oud pakhuis ofzo. Maar stap in. Ik kan je een lift geven naar mijn huis en je kan mijn telefoon gebruiken om te bellen als je wil.”

Ik voelde me opgelucht en enigszins teleurgesteld dat geen van mijn vrienden zelfs maar de moeite hadden genomen om me te sms’en dat de locatie was veranderd. Had ik dat geweten, dan had ik het waarschijnlijk wel gered naar het pakhuis en dan had ik nu niet ergens langs de kant van de weg gestaan. Ik klom in haar auto en ze zelfde zichzelf voor als Amy. Ze had lang blond haar en droeg een strakke spijkerbroek en een T-shirt. Ik stelde me voor hoe haar vriend of man eruit zou zijn, en het leek in de verste verte niet op hoe ik eruit zag. Het was waarschijnlijk één of andere voetballer.

We reden haar oprijlaan op en ze liet me haar huis in. Het was wat eigenaardig, een beetje klein, maar het was schoon en netjes. Ze liet me zien waar haar telefoon was en ik belde een van mijn vrienden. Ze verontschuldigden zich voor het feit dat ze waren vergeten om mij te vertellen van de locatie, maar het zou nog een paar uur duren voor iemand me kon komen ophalen. Ze waren blijkbaar al begonnen met drinken en niemand was nuchter genoeg om helemaal hierheen te rijden en me op te halen. Amy had mijn conversatie gehoord en zei dat ik wel even mocht blijven.

Ik dacht erover om maar gewoon aan de lange wandeling terug naar huis te beginnen, maar ik wist dat het niet lang zou duren voor ik spijt zou krijgen van die beslissing. Daarom ging ik maar op de bank zitten en probeerde stilletjes het beste van mijn situatie te maken. Amy reikte me een drankje aan en we begonnen te praten. Het ging voornamelijk over koetjes en kalfjes; niets gecompliceerds of filosofisch. Op een gegeven moment liet ze zich ontvallen hoe lang geleden het wel niet was dat ze seks had gehad, en dat ze bijna was vergeten hoe het voelde. Ik zat daar, en vroeg me af hoe ik daarop moest reageren.

Ze glimlachte naar me, stond op van de bank en zei dat ze naar haar slaapkamer aan het einde van de gang ging. Toen leunde ze naar voren en kuste me op mijn wang. Iedere andere gast zou al naar haar slaapkamer zijn gerend voordat zij er zelfs maar was, maar ik ben niet iedere andere gast. Dit zijn niet het soort dingen die mij overkomen dus ik wist niet zo goed hoe ik moest reageren. Daar zat ik, me als een idioot af te vragen wat er nu gebeurde.

Na een paar minuten besloot ik naar haar toe te gaan om haar te vertellen dat ik erover dacht om naar huis te lopen. Zodra ik bij haar slaapkamer kwam, zag ik echter dat de deur open was en dat ze compleet naakt op haar bed lag. Ze zag me bij haar deur staan en zei iets over dat het wel lang genoeg had geduurd en dat ik mijn kleren moest uittrekken. Ik kon niet geloven wat me overkwam. Wat anders kon ik doen dan haar slaapkamer binnen gaan?

Ze keek met plezier toe hoe ik me uitkleedde, terwijl ze met één hand over haar tepels wreef en met de andere over haar klitje. Ik wist dat het niet erg lang zou duren, maar ik wilde graag aan de herinnering vast houden. Helaas had ik geen tijd om van het moment te genieten, voordat ze me besprong. Ze duwde me op het bed, ging op me zitten en wreef mijn harde penis tegen haar natte kutje aan.

Net toen ik aan dat gevoel gewend begon te raken, duwde ze me bij haar naar binnen en ging los. Ze ging zo hard op me tekeer dat ik bijna flauwviel van genot, en voordat ik doorhad wat er gebeurde begon ze klaar te komen. Ik kwam gelijk met haar en ze liet zich uitgeput op mijn borst vallen. Het was de snelste en heftigste seks die ik ooit had gehad en ik zal de herinnering eraan voor altijd blijven koesteren. Het feestje was ik compleet vergeten. Ik had tenslotte de nacht van mijn leven!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *