De Beste Seks Standjes in de Auto

De beste seks standjes in een auto - Vrijen doe je zo!

Vrijwel alle stellen hebben ooit wel eens gevreeën in een auto of ander voertuig. Vindt maar eens mensen uit de 50’s, 60’s en 70’s die niet allang bekend zijn met de beste seks standjes in een auto. In die tijd was de auto de enige plek waar stellen alleen konden zijn en ongegeneerd lol konden hebben met elkaar. Tegenwoordig zijn er genoeg andere plekken waar jonge stellen terecht kunnen. Maar toch blijft seks in een auto altijd iets speciaals. Het geeft een geheel nieuwe betekenis aan seks en lekker vrijen, en biedt beide partners een spannende ervaring.

On with the Show!

Sommige van deze beste seks standjes in een auto zullen oude bekenden zijn. Anderen zijn weer wat recentere variaties. In ieder geval zul je met onderstaande seks standjes heel wat plezier kunnen beleven!

 • The Tailgate: Dit standje is zeer geschikt voor een romantisch avondje onder de sterren. Leg een aantal dekens om op te liggen achterin een pickup en je hebt je eigen California King Bed. Een afgelegen locatie verdient ongetwijfeld de voorkeur. Je wil je nacht seks onder sterren toch niet laten verstoren door onverwacht bezoek?
 • Standard Missionary: Hoewel dit misschien niet het meest comfortabele standje is om op de achterbank van een standaard sedan uit te voeren, is het prima te doen als je het een beetje aanpast. Je kunt zelf bepalen of de man of de vrouw boven gaat. Hou er wel rekening mee dat het wat krap kan zijn. Ook is het aan te raden om altijd een handdoek bij de hand te hebben om te voorkomen dat het een rotzooi wordt in de auto.
 • The Lap Dance: Dit is één van de beste seks standjes voor in de auto! Hierbij is de belangrijkste taak van de man om te zorgen dat de vrouw haar hoofd niet stoot aan het plafond. Hij zit rechtop op de achterbank terwijl de vrouw schrijlings op hem zit en hem berijdt.
 • The Squat Thrust: Het vinden van de beste seks standjes in een auto draait om het maken van aanpassingen. Zo is ook de Squat Thrust ontstaan. Hierbij liggen beide partners diagonaal op de achterbank. Hoewel het vrij krap is, blijkt het tijdens die gepassioneerde momenten prima te werken. Kijk wel uit dat je geen kramp krijgt!
 • The Face to Face Spoon: Als je dit standje in een auto wil uitproberen, zal de man ofwel goed geschapen moeten zijn, of een extra brede auto moeten hebben. Dit standje is zeer geschikt voor auto’s met een brede achterbank.
 • Side Saddle: Hoewel de Side Saddle in de slaapkamer niet als een van de meest spannende seks standjes wordt beschouwd, is het ideaal voor in de auto. De man gaat op de achterbank zitten met de vrouw op zijn schoot. Zij strekt haar benen uit over de achterbank. Als je altijd al seks in een taxi wilde hebben, dan is dit standje perfect.
 • Over the Console Oral: Dit standje spreekt voor zich. Meestal geeft de vrouw de man een blowjob terwijl hij rijdt of ergens geparkeerd staat. Zij doet al het werk, omdat hij zijn handen niet vrij heeft. Hou er wel rekening mee dat de meeste auto’s in Nederland een versnellingspook hebben, wat het voor de vrouw iets lastiger maakt om haar doel te bereiken.
 • Leg Up: Stellen die gemakkelijk bewegen zullen de beste seks in een auto hebben. De man gooit zijn benen in de lucht en laat ze uit het open autoraam bungelen. Als je toevallig in het bezit bent van een cabrio, is dit het moment om de top naar beneden te doen. Maak je vooral niet druk om hoe het eruit ziet. Het gaat erom dat je de tijd van je leven hebt!
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Maak Je Seksleven Spannender Met Deze Seks Standjes in de Auto

Er zijn nog altijd veel oudere stellen die af en toe seks hebben in een auto. Seks in een geparkeerde auto is ook zo opwindend! Of je nu een ritje maakt naar het lokale vrijplekje in je buurt of midden in de nacht geparkeerd staat op je oprijlaan, het maakt niet uit. Laat jezelf ook eens gaan! Het zal je herinneren aan een spannende tijd in je leven en er is geen betere manier om de passie in je relatie weer aan te wakkeren.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

5 reacties op "De Beste Seks Standjes in de Auto"

 1. Saskia says:

  ik vind sex in de auto heel spannend... vooral als het op een parkeerplaats is waar ook nog wel andere autos komen. vergeet ook niet het standje over de motorkap, heel geil vind ik dat!!

 2. Paul says:

  Ik was op zoek naar een nieuw spannend avontuurtje met mn vrouw... Dit is een uitstekend idee, bedankt voor de standjes!!

 3. Laurens says:

  Hoi,

  Ik heb nou al een paar keer geprobeerd om in de auto seks te hebben maar het schiet gewoon niet op. ik heb ook een volkswagen golf niet de grootste auto maar je zou toch denken dat het moet lukken. En gepijpt worden in de auto vind ik niet zo spannend behalve als het tijdens het rijden is maar dat heb ik nog niet aangedurfd. Ik wil dus wel een standje om echt te neuken.

  Maar ik snap sommige standjes hier ook niet want er staan nergens plaatjes bij. en iedereen noemt die dingen blijkbaar anders want op het internet kan ik ook niks vinden. Heb je misschien plaatjes bij somige van deze standjes want dan weet ik precies hoe het moet. Bijvoorbeeld die squat thrust ik snap er niks van hoe moet je nou precies op de achterbank liggen.?

  Groetjes Laurens

 4. dennis says:

  ik zou het heel graag een keer willen doen, maar ben als de dood dat we dan betrapt worden en dan zou ik me echt kapot schamen als dat gebeurd..

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *