Het Feest en de Kus

Het feest en de kus - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Ik had een ongelofelijke rotdag toen mijn beste vriendin belde en vertelde over een feestje waar ik die avond heen moest. Ik had geen zin, maar ze stond erop dat ik met haar mee ging zodat ze niet alleen zou zijn. Ik had geen idee wie de mensen op dat feestje waren en ik deed mijn best om het idee uit haar hoofd te praten, maar ik ben achteraf gezien toch wel blij dat dat niet lukte. Zodra we bij het feest aankwamen, wilde ik het liefst meteen weer weg. Iedereen was aan het drinken en lol aan het hebben en ik voelde me totaal niet op mijn plek.

Ik had geen idee hoe ze voor dit feestje was uitgenodigd, want ze kende ook niemand hier. Pas een uur nadat we op het feestje gearriveerd waren, kreeg ik het uit haar. Ze vertelde dat zee en aantal mensen over het feestje had horen praten en dat ze er onuitgenodigd heen wilde. Ze wist dat als ze me dit in het begin had vertelt ik nooit mee was gegaan, want ik ben heel paranoia als het op dat soort dingen aankomt. Maar we waren er nu, dus we konden er maar beter het beste van maken.

Het is lastig om op een feestje te zijn waar iedereen drinkt en jij de enige bent niet dat niet doet. Veel jongens vroegen me of ik wat wilde drinken, en als ik ze vertelde dat ik geen alcohol dronk, lachten ze en liepen ze weg. Het is niet zo dat ik straight edge ben, maar ik vertrouw mensen gewoon niet snel. Ik heb al teveel verhalen gehoord over meisjes waar dingen mee gebeuren op feestjes en ik wilde dat risico gewoon niet lopen.

Ik bracht het grootste gedeelte van het feest alleen door in een stoel, in de hoek van de huiskamer. Mijn vriendin had ondertussen de grootste lol; ze maakte nieuwe vrienden en dronk net als de rest. En ik zat daar maar en keek naar haar, of staarde naar de vloer. Ik wilde er echt niet zijn, maar ik kon haar daar niet achterlaten. Stel je voor dat er iets gebeurde. Dat zou ik echt niet trekken, dus ik hield haar in de gaten en keek stilletjes toe vanuit de schaduw.

Ik zat al zo’n vier uur op het feestje waar ik niet wilde zijn toen Sean naar me toe kwam en vroeg of ik iets wilde drinken. Hij was een knappe jongen, het type waarvan meisjes zoals ik posters op hun slaapkamer zouden hebben hangen. Schaapachtig vertelde ik hem dat ik niet dronk en hij glimlachte naar me. Hij reikte me zijn beker aan en zei dat hij ook niet dronk. Ik keek in de beker en zag dat hij ijswater dronk.

Ik keek naar hem op en glimlachte. Dankbaar pakte ik zijn beker aan, nam een grote slok en gaf hem terug. Ik bedankte hem en zei dat bijna elke jongen op het feest al had geprobeerd om me bier te geven. Hij moest lachen en zei dat het moeilijk is om op een plek te zijn waar iedereen altijd drinkt, en dat dat de reden was dat hij naar me toe was gekomen. Hij had me zien zitten en had gezien dat ik niet dronk, en dat ik niet zoals de rest was. Hij was benieuwd naar de reden waarom ik hier was en ik was blij dat hij naar me toe was gekomen.

We zaten al een hele tijd te praten toen mijn vriendin, die compleet losgeslagen was, naar me toe wankelde en zei dat ze klaar was om naar huis te gaan. Ik keek naar Sean, die glimlachte en zijn sleutels uit zijn zak viste. Hij zei dat hij dat hij ons met plezier een lift zou geven als ik beloofde daarna met hem naar het café te gaan voor een bak koffie of iets te eten. Ik kon onmogelijk weigeren, dus we hielpen mijn vriendin naar zijn auto en reden de nacht in.

We brachten mijn vriendin thuis. Ik hielp haar naar haar kamer, zodat ik zeker wist dat ze in orde was. Toen gingen Sean en ik iets eten. We praatten tot de zon opkwam. We bespraken al onze favoriete films en alle memorabele momenten in ons leven, terwijl we een groot bord friet deelden en meer koffie dronken dan we waarschijnlijk hadden moeten doen. Het was één van die nachten die ik nooit meer zal vergeten en ik weet vrijwel zeker dat dat ook voor hem geldt. Zodra de zon opkwam, realiseerde ik me dat ik naar huis moest voordat iemand zou beseffen dat ik weg was, dus ik vroeg hem om een lift. Hij glimlachte en we liepen hand in hand naar zijn auto. Hij was een echte heer, en hield zelf de autodeur voor me open. Maar voordat ik naar binnen kom klimmen draaide hij me om en drukte zijn lippen tegen de mijne.

De hele wereld leek te bevriezen. Daar stonden we, zoenend op de parkeerplaats van het café. Tijd verloor alle betekenis en hoewel ik eerst wilde tegensputteren, smolt ik al snel in zijn armen. Er was alleen nog dat moment. Ik denk nog vaak aan die eerste kus en vraag me af wat hij nu met zijn leven doet. We hebben bijna een jaar verkering gehad voordat hij ging studeren en we langzaam uit elkaar dreven. Ik denk er vaak over om te kijken of ik hem online kan vinden, maar ik heb nu een geweldige man dus ik denk niet dat zoiets gepast zou zijn. Ik zal mijn tijd met Sean echter nooit vergeten.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *