Hoe Smaakt Beffen? Is Beffen Vies? 4 Tips om te Beffen

Als je nog nooit een vrouw hebt gebeft, kun je je afvragen hoe het precies is. Hoe smaakt haar vagina? Is beffen lekker of is het juist vies? In dit artikel probeer ik een beetje uit te leggen hoe beffen smaakt, wat je eraan kunt doen als je het vies vindt smaken en hoe je haar heerlijk kunt beffen!

Hoe smaakt beffen en is het vies?

Woman showing at her boyfriend under the bedsheet.

Deze vraag kan ik niet zomaar beantwoorden. Zoals je misschien wel zou verwachten, smaakt elke vagina anders. Ik kan je dus niet zomaar vertellen of beffen altijd lekker of altijd vies is. Elke vrouw is daarin anders, dus het is aan jou om de smaak van je vriendin te ontdekken.

Het verschilt niet alleen tussen vrouwen onderling, maar ook bij vrouwen zelf hoe hun vagina smaakt. Afhankelijk van haar hormonale toestand, kan de samenstelling van bepaalde bacteriën en vloeistoffen in haar vagina anders zijn.

Over het algemeen smaakt de vagina wat zurig. De pH-waarde van haar vagina ligt namelijk wat lager, rond de 4 à 4,5. Dit komt door de verschillende goede bacteriën, die haar beschermen tegen infecties en dergelijke. Ziektekiemen kunnen door de lage pH-waarde minder makkelijk het lichaam binnendringen.

Bij sommige vrouwen is dit afweermechanisme sterker dan andere, waardoor de pH-waarde bij vrouwen erg kan verschillen. Daarnaast kunnen er andere oorzaken van een veranderde pH-waarde zijn, zoals het gebruik van zeep, vaginale douches, of zelfs seks.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Beffen tijdens het menstrueren

Misschien heb je een keer je vriendin of vrouw gebeft, en vond je het heel vies smaken. Dat zou kunnen komen doordat je haar tijdens de menstruatie gebeft hebt. Er komt dan bloed vrij uit de baarmoeder, dat door de vagina naar buiten gaat.

Beffen tijdens het menstrueren is niet schadelijk, maar lekker is anders.

Mensen zijn namelijk van nature ‘geprogrammeerd’ om menselijk bloed vies te vinden. Dat voorkomt namelijk dat we elkaar gaan opeten – wel zo handig dus. Het zorgt er dus ook voor dat het een stuk minder lekker is om je vriendin of vrouw te beffen als ze menstrueert.

Je kunt dus beter wachten tot haar menstruatie voorbij is, eer je weer probeert haar te beffen. Ze zou ook een menstruatiecup kunnen gebruiken. Deze plaatst ze in haar vagina, waarna het menstruatiebloed in de cup opgevangen wordt. Hierdoor wordt het voor jou aangenamer om haar te beffen.

Let wel op: ook vlak voor en na de menstruatie kan de zuurtegraad in haar vagina wat lager zijn, onder invloed van geslachtshormonen. Beffen vlak voor of na een menstruatie kan dus ook vies zijn.

beffen-vies2

Zweet bij de vagina

Zweten is heel normaal. We doen het allemaal – zelfs als we ons niet heel erg inspannen. Je zweet echter ook op plaatsen waar je het misschien niet van wist, en waar je het niet zou willen. Zo ook rondom de vagina – een vrouw kan hier zweten door hitte of inspanning.

Een klein beetje zweet is niet zo erg. Dit ruikt niet sterk, en de lichte geur van zweet kan zelfs opwindend gevonden worden. Wanneer zweet echter langer blijft hangen, vermenigvuldigen de aanwezige bacteriën zich snel. De geur gaat dan snel over van opwindend naar onaangenaam.

Zweet bij het beffen zorgt ervoor dat haar vagina wat zoutig smaakt. Dit is verder niet erg, maar het kan zijn dat je hierdoor het beffen vies vindt. Goede hygiëne kan een boel van deze nare geurtjes voorkomen. Hier ga ik zo verder op in.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Wat moet je doen als je beffen vies vindt?

Ik kan je dus zo, in een tekst, niet vertellen of beffen vies of lekker is. Iedere vrouw smaakt weer anders, en zelfs dat kan over de tijd verschillen. Wel kan ik je vertellen dat de meeste mannen beffen niet vies vinden.

Het grootste deel van de mannen vindt beffen zelfs geil om te doen.

De meeste mannen die beffen, vinden het geil om hun vriendin op deze manier te laten genieten. En met goed recht, want beffen is voor veel vrouwen zelfs lekkerder dan seks. Het is ontzettend opwindend om te zien hoe lekker jouw vriendin het vindt als je haar beft. Bovendien krijg je er later vaak een hoop voor terug ;).

Ben jij iemand die beffen écht niet lekker vindt? Niet getreurd; er zijn genoeg oplossingen voor. Ik geef hieronder een paar adviezen voor als je beffen vies vindt, en er iets aan wilt doen.

Tip 1: Raak gewend aan haar geuren en smaak

beffen-vies3Onze lichamen hebben nu eenmaal vreemde geuren en smaken. Het is voor haar ook niet altijd lekker om jou te pijpen! Door de zuurgraad van haar vagina heeft deze een specifieke smaak. Het is normaal om deze in eerste instantie niet zo lekker te vinden!

Het kost ook even tijd om gewend te raken aan hoe haar vagina ruikt en smaakt. Ik kan je vertellen: hoe vaker je haar beft, hoe lekkerder je het zelf gaat vinden. Op een gegeven moment heb je al niet meer door dat het vreemd smaakt!

Het is ook iets waar je overheen moet komen. Als je haar gaat beffen met het idee dat het niet lekker gaat zijn, dan ga je het ook niet lekker vinden. Je moet dus met de juiste instelling naar beneden gaan. Houd in je achterhoofd hoe geil je haar maakt, en vertel jezelf dat het lekker is.

Soms moet je nu eenmaal niet zo ‘zeuren’, en gewoon proberen de gekke smaak van haar vagina te negeren. Als je haar lekker beft, krijg je er namelijk genoeg voor terug!

Tip 2: Ga samen douchen voor de seks

Een vieze smaak bij het beffen kan ook komen door slechte hygiëne. Niet alle vrouwen houden het goed schoon daar beneden. Want zeg nu zelf, was jij elke dag je penis goed? Het negeren van de vaginale hygiëne kan zorgen voor nare geurtjes en een vieze smaak.

beffen-vies4Het is daarom een uitstekend idee om samen te douchen voor de seks. Samen douchen is niet alleen een goede manier om samen opgewonden te worden, maar je kunt je er ook van verzekeren dat jullie allebei schoon zijn.

Zorg dus op subtiele wijze dat ze haar vagina een beetje schoonmaakt. Wees ook niet hypocriet, en doe het zelf ook: het is voor haar een stuk lekkerder om jou te pijpen als je je lul van tevoren goed schoongemaakt hebt!

Let op: ze kan haar vagina beter niet met zeep schoonmaken!

Zeep zorgt namelijk voor een verstoring van de goede bacteriën in haar vagina.

Als ze haar vagina wast met zeep, kan ze er dus voor zorgen dat het probleem alleen maar erger wordt. Daarnaast kan ze voor vervelende problemen bij zichzelf zorgen, zoals infecties of jeuk. Ze kan wel de buitenkant van haar vagina schoonmaken met lauwwarm water en een milde zeep.

Tip 3: Zorg dat ze veel water drinkt en fruit eet

Zoals mannen de smaak van hun sperma kunnen laten veranderen door hun dieet, zo kunnen vrouwen ook de smaak van hun vagina beïnvloeden. Hiervoor heb ik een paar belangrijke tips op een rijtje gezet.

Wat ze het beste wél kan eten:

beffen-vies5

 • Aardbeien
 • Ananas
 • Bananen
 • Frambozen
 • Meloen
 • Mango
 • Bessen
 • Perzik
 • Pruimen
 • Rauwe groenten

En veel water drinken!

Wat ze het beste niet kan doen:

 • Sinaasappels eten
 • Citroenen eten
 • Veel koffie drinken
 • Alcohol drinken
 • Sigaretten roken
 • Knoflook en uien eten
 • Veel vlees en vis eten

Deze voedingsmiddelen kunnen een uitwerking hebben op de smaak van haar vagina. Meestal gebeurt dit al snel; de smaak van haar vagina kan tussen 12 en 24 uur na het eten al veranderen.

Tip 4: Gebruik een beflapje

beffen-vies6Mocht je de smaak van het beffen na een tijdje nog steeds vies vinden, dan kun je ervoor kiezen om een beflapje te gebruiken.

Een beflapje is een soort opengeknipt condoom, dat je over haar vagina heen legt als je haar beft.

Je beft haar dus door het beflapje heen, waardoor je niet de smaak van haar vagina proeft. Het beffen wordt hierdoor voor haar wel minder lekker. Daarnaast: de smaak van rubber is ook niet altijd even aangenaam…

Je kunt aparte beflapjes kopen, of gewoon zelf een condoom openknippen en dat gebruiken. Er zijn ook beflapjes en condooms met smaakjes. Deze zijn vooral bedoeld voor vrouwen om mannen te pijpen, maar jij kunt ze ook prima gebruiken.

Let wel op over hoe je dit met haar overlegt. Het is nogal lullig om te zeggen: “je vagina smaakt vies, zullen we een beflapje gebruiken?” Probeer voorzichtig over te brengen dat je beffen niet zo lekker vindt, maar dat je haar wel graag wilt laten genieten, dus dat je een beflapje wilt gebruiken.

4 tips om haar heerlijk te beffen

Ik heb je nu vier verschillende manieren uitgelegd waarmee je ervoor kunt zorgen dat beffen minder vies wordt. Dan blijft natuurlijk nog de vraag over: hoe moet je haar lekker beffen? Ook daarvoor heb ik wat tips op een rijtje gezet! Kijk ook zeker nog even naar dit artikel over hoe je haar moet beffen.

Tip 1: Zorg voor lang voorspel

beffen-vies7Vrouwen hebben even de tijd nodig om seksueel op gang te komen. Mannen kunnen binnen een paar seconden ontzettend geil zijn; bij vrouwen duurt dat nu eenmaal wat langer.

Zorg dus voor een lang voorspel voordat je haar gaat beffen.

Met het voorspel maak je haar heerlijk opgewonden, voordat je overgaat op het likken. Besteed dus veel tijd aan het zoenen, haar langzaam uitkleden, het spelen met haar borsten en haar vingeren. Hoe langer je wacht met het beffen, hoe meer ze ernaar verlangt.

Bovendien: hoe meer opgewonden ze is, hoe minder vies het beffen is! Er komt dan namelijk meer uitscheiding uit haar vagina vrij. Deze uitscheiding smaakt niet vies, en neutraliseert mogelijke vieze smaakjes in haar vagina. Laat haar dus zoveel mogelijk verlangen naar het beffen, maar vervul dit verlangen nog niet gelijk!

Tip 2: Ga niet gelijk naar de clitoris

Sommige mannen gaan tijdens het beffen direct als een gek op de clitoris likken. Aan de ene kant doen ze iets goed: ze focussen zich überhaupt op de clitoris. Dit is namelijk veruit het meest gevoelige lichaamsdeel van de vrouw.

Het probleem is echter dat de clitoris van een vrouw vaak té gevoelig is om gelijk te beffen. Het is voor haar helemaal niet aangenaam om gelijk jouw tong op haar clitoris te voelen, zeker niet als ze nog niet opgewonden genoeg is. Blijf daar in het begin dus nog uit de buurt!

Je kunt het beste rondjes draaien met je tong om haar clitoris heen. Door er in de buurt te komen, maar hem niet direct te likken, maak je haar ontzettend geil. Je kunt daarna wel af en toe over haar clitoris heen gaan met je tong – ik garandeer je dat ze daarvan geniet.

Tip 3: Combineer beffen met vingeren

Ze vindt het al ontzettend lekker als je haar beft. Maar de ideale techniek om haar klaar te laten komen tijdens het beffen? Combineer het beffen met vingeren! Deze ‘dubbele stimulatie’ is gegarandeerd om haar een geweldig orgasme te geven.

Tijdens het beffen op haar clitoris, maak je met je vingers in haar vagina een ‘kom hier’ beweging.

Met deze beweging stimuleer je de g-spot. Dit plekje in de vagina voelt een beetje sponsachtig, ribbelig aan, en is perfect om haar klaar te laten komen. De g-spot is namelijk extra gevoelig voor aanraking. Je vindt de g-spot tegen de bovenwand van haar vagina.

beffen-vies8

Combineer dit met likken op of rond de clitoris, afhankelijk van hoe gevoelig haar clitoris is, en je brengt haar tot een spetterend hoogtepunt!

Tip 4: Luister naar haar signalen!

Er is nooit één ideale techniek voor beffen die bij alle vrouwen werkt. Het is daarom heel belangrijk om naar haar signalen te luisteren.

 • Wanneer kreunt ze?
 • Waardoor gaat haar lichaam spastische bewegingen maken?
 • Waardoor laat ze aan je merken dat ze meer wilt?
 • Wanneer vindt ze iets juist niet lekker en trekt ze zich terug?

Probeer hier op te letten tijdens het beffen. Door alleen maar dingen te doen die ze niet lekker vindt, maak je haar namelijk helemaal niet opgewonden. Je kunt zo lang beffen als je wilt, maar je gaat nergens komen. Let dus een beetje op haar, doe er moeite voor, en beffen is zeker niet vies – maar ontzettend geil!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *