De Beste Seks Standjes Op Het Strand

De beste seks standjes voor seks op het strand - Vrijen doe je zo!

Het strand is één van de meest romantische plekjes om bevredigende en spannende seks te hebben. Het hoeft geen specifiek strand te zijn, tenzij er een strand is waar jullie bijvoorbeeld goede herinneringen aan hebben. Ieder willekeurig strand ter wereld is prima geschikt voor betekenisvolle seks. Wist je trouwens dat er een drankje is vernoemd naar deze daad? Dit drankje heet (hoe kan het ook anders) Sex on the Beach. Seks op het strand is spannend en romantisch en bovendien een onvergetelijke ervaring. Daarom hebben we een lijstje van de beste seks standjes voor seks op het strand voor je gemaakt!

Seks Op Het Strand: De Voorbereidingen

Voordat we het gaan hebben over de beste seks standjes voor seks op het strand, zijn er een aantal dingen waar je vooraf rekening mee moet houden. Je wil natuurlijk niet dat je ervaring wordt verpest door zand in de verkeerde plekken, rondwandelende (of kruipende) zeedieren of per ongeluk betrapt worden. Zolang je aandacht besteed aan de details en je goed voorbereid, kun je dergelijke dingen voorkomen.

Wanneer je van plan bent om seks te hebben op een publiek strand, wacht dan tot het donker is voor je tot actie over gaat. Zodra de zon eenmaal onder gaat en het donker is op het strand, zijn er minder mensen die langs de vloedlijn wandelen of joggen. Tenzij je wat exhibitionisme wel spannend vindt, wil je waarschijnlijk niet het risico nemen dat iemand jullie ziet.

Als het mogelijk is, probeer dan een privéstrand te vinden, of een klein strand waar doorgaans niet zoveel mensen komen. Hier heb je nog steeds de zee en het zand, maar het risico dat je betrapt wordt door andere strandgangers is een stuk kleiner. Als je echt graag overdag seks op het strand wil hebben, kijk dan of je misschien een kleine inham of andere vorm van beschutting kunt vinden. Dit geeft jullie wat meer privacy en kan zelfs de beleving nog spannender maken.

Iets anders wat je niet moet vergeten, is om een strandlaken of iets dergelijks mee te nemen om op het zand uit te spreiden. Er zijn maar weinig dingen zo vervelend als zand op plekken waar je het niet hebben wil. Hetzelfde geldt voor zeebewoners die het strand op kruipen. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn en je blote huid beschermen tegen de elementen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

De Beste Seks Standjes Voor Seks Op Het Strand

Tenzij je gaat kamperen met een complete tent en een slaapzak, zijn er een aantal standjes die beter werken dan andere bij seks op het strand. Ze zijn niet al te gecompliceerd en vereisen geen speciale vaardigheden. Je kunt natuurlijk zelf ook standjes verzinnen, maar de onderstaande zijn heel goed om mee te beginnen:

 • Staand: Zoals bij vrijwel alle staande seks standjes het geval is, werkt dit het beste wanneer beide partners ongeveer even lang zijn. Wanneer de genitaliën min of meer op een lijn zijn, vergemakkelijkt dit de penetratie. Als er iets in de buurt is om tegen aan te leunen, maakt dat het nog eenvoudiger. De vrouw kan haar rug naar de man toe keren, of ze kan met haar gezicht naar hem toe staan en een been om zijn middel slaan. De man slaat een arm om haar heen en glijdt bij haar naar binnen. Nu kun je beiden je gang gaan tot jullie je hoogtepunt bereiken.
 • Lap Dance: Dit standje is makkelijk om uit te voeren, zeker als het al donker is op het strand. De man gaat in kleermakerszit zitten, of anders met zijn benen voor hem uit gestrekt. De vrouw gaat schrijlings op zijn schoot zitten en laat zichzelf op zijn erectie zakken. Hij kan zijn armen gebruiken om zichzelf te ondersteunen terwijl zij haar armen om zijn nek heen slaat. Dit standje geeft de vrouw de controle over de diepte en de snelheid van de penetratie. Ze berijdt hem als een exotische danseres die een lap dance geeft.
 • Doggie Style: Doggie Style is één van de beste seks standjes voor seks op het strand. De vrouw gaat op handen en knieën zitten en de man knielt achter haar. Hij glijdt bij haar naar binnen en kan tijdens het stoten zijn handen gebruiken om met haar clitoris of haar tepels te spelen.

Zoals je wellicht hebt opgemerkt vereist geen van deze seks standjes dat je je helemaal uit moet kleden. Vrouwen kunnen het zichzelf nog makkelijker maken door een rokje of een jurkje aan te trekken en geen ondergoed te dragen. Mannen kunnen er ook voor kiezen om commando te gaan zodat hun erectie wat toegankelijker is. Bovendien zijn het allemaal seks standjes waaruit je je snel weer kunt herstellen in het geval dat je betrapt wordt.

Veel Plezier!

Als je tot één van die stellen behoort die nog niet de kans heeft gehad om de beste seks standjes voor seks op het strand uit te proberen, dan is het hoog tijd! Stel je toch eens voor: een heldere sterrennacht, de maan die het water en het strand verlicht, en jij en je partner. Seks op het strand is werkelijk een ervaring om nooit te vergeten!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

5 reacties op "De Beste Seks Standjes Op Het Strand"

 1. Joep says:

  Hmm.. seks op het strand.. doet me weer denken aan mijn eerste keer dat ik dat deed

  Ik had een vriendin en we waren best seksueel actief. Toen gingen we op een mooie zomerdag eens naar het strand. Het was helaas best wel druk eerst. Toen hebben we elkaar een beetje geplaagd (zij droeg een jurkje zonder onderbroekje) en opgegeild. Later op de avond gingen veel mensen weg amar was het nog heerlijk weer. Toen hebben we heel stiekem op elkaar liggend seks gehad terwijl er nog andere mensen op het strand waren.... het gevoel van andere mensen om ons heen maakte het alleen maar geiler!! En omdat zij een jurkje aan had viel het niet zo op.

  Wel echt opletten met zand... vgm vond ik een week later nog zand tussen mn schaamhaar hahaha

 2. Xanthe says:

  Seks op het strand... een van mn favorietjes! Wel genoeg handdoeken meenemen en zorgen dat mensen je net niet kunnen ontdekken.. heel spannend hihi!

 3. Trees says:

  Sex op het strand dat is echt favoriet van mij en mijn man. Wij wonen in Zandvoort dus we zijn altijd dicht bij het strand. We nemen in de zomer denk ik wel drie keer per week onze spullen mee om naar het strand te gaan en daar te sexen. We weten de goede plekjes waar niemand ons ziet dus daar hoeven we niet bang voor te zijn.

  Hoewel laatst wilden we het ook doen en toen lag er een ander stelletje op ons plekje!! Wij schrokken ons dood natuurlijk maar ze hadden ons nog niet gezien gelukkig. Wij dachten echt dat ze ons eens gevolgd hadden en daarom dit plekje kennen. Maar goed wij zagen ze dus en daar werden we best wel opgewonden van. Toen hebben we sex gehad vlak bij die mensen maar ze hadden niets door!!!

 4. cassie says:

  mwah, vind het niet zo speciaal, krijg er alleen maar zand van op plekken waar het dus echt niet hoort!!

  • Sem says:

   ja, heb ik dus ook altijd last van!! Heeft iemand tips om zo min mogelijk zand in mn jeweetwel te krijgen? Alvast bedankt!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *