Help, Ik zoek een vriendin!

Help, ik zoek een vriendin! - Vrijen doe je zo!

Een veelgehoorde noodkreet die, helaas, meestal van mannen komt die hun avond op de bank met een biertje doorbrengen. Dit is beslist niet onaardig bedoeld, maar als je de hele tijd thuis blijft zitten wachten tot een leuke vrouw aan gaat bellen, heb je het helemaal mis. Ik ga je even uit deze droom helpen: Dit zal dit nooit gebeuren!

Je leest dit artikel, dus de noodkreet ‘ ik zoek een vriendin ’ is wel degelijk op jou van toepassing. Maar als dat je hartenwens is, zal je toch actie moeten ondernemen. Dat wil weer niet zeggen dat je nu niks doet, maar wellicht moet je het anders doen.

Ten eerste wil ik je het advies geven om de relevante artikelen op deze site door te nemen en daarvan te leren. Neem de informatie in je op en pas het toe op je eigen manier, waarbij het belangrijk is om jezelf te blijven.

Pijnperiode

Het maakt niet uit hoe je het doet, maar om iets te bereiken zullen er altijd hindernissen opdoemen op het pad waar jij langs wilt. Ik vergelijk het altijd met een bodybuilder die, zoals zij het noemen, een pijnperiode door moeten voordat ze de victorie zullen bereiken. Deze pijnperiode is de periode van leren, trainen, fouten maken en nieuwe inzichten verwerven. Op het moment dat de eindstreep bereikt is, zullen alle ongemakken uit de pijnperiode vergeten zijn.

Wat ik hier eigenlijk mee wil vertellen is dat je bereid moet zijn om zelf stappen te ondernemen als je een vriendin zoekt. En stappen ondernemen betekend ook fouten maken, hindernissen overwinnen en natuurlijk daarvan leren.

Je mag fouten maken!

De belangrijkste les die je hieruit moet trekken is het feit dat fouten maken helemaal niet erg is. Je moet niet denken dat het meteen raak is. Het is vervelend, maar helemaal niet erg om een eerste keer afgewezen te worden. Overigens hoef je dat niet als een fout te ervaren, maar meer een gemiste kans voor de ander. Een eventuele afwijzing moet je bekijken als een moment waar je wat van kan leren. Wat ging volgens jou goed, en waar kan het beter voor de volgende keer? Juist door hiervan te leren, ontwikkel jij je eigen stijl en manier die jou het beste ligt, en waar je gemakkelijk mee om kunt gaan. Op deze manier ontwikkel jij je eigen unieke routine.

Alleen maar gillen: “…help, ik zoek een vriendin…” is dus niet meer toegestaan. Onderneem gewoon actie om jezelf te ontwikkelen en dus uiteindelijk jouw vriendin te vinden.

 

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *