Hoe gebruik je seks speeltjes tijdens het vrijen?

Hoe gebruik je seks speeltjes? - Vrijen doe je zo!

Veel stellen vragen zich af hoe ze seks speeltjes moeten gebruiken. Dit is niet alleen heel simpel, maar ook heel opwindend. Seks speeltjes bestaan al eeuwen, maar het is pas sinds een tijdje dat men hier wat openlijker over spreekt. Hoe je seks speeltjes het meest effectief kunt gebruiken, is afhankelijk van wat voor soort speeltje het is en of je het alleen of met zijn tweeën gebruikt.

Verschillende soorten seks speeltjes

De vibrator is ongetwijfeld één van de meest bekende seks speeltjes die er zijn. Deze fallisch gevormde objecten kunnen van verschillende soorten materialen gemaakt zijn, waaronder hard plastic, zacht plastic en gel. Vibrators zijn voorzien van een batterijcompartiment waar een bepaald soort batterijen in moeten. Het apparaat is tevens voor zien van een aan/uit knop. De duurdere vibrators zijn voorzien van verschillende snelheden, van langzaam tot turbo.

Als het op vibrators aankomt, is het niet zo lastig om te begrijpen hoe je deze moet gebruiken. Vrouwen weten bijna intuïtief wat ze met een vibrator moeten doen. Meestal wordt de vibrator tegen hun clitoris geplaatst en aangezet. Ze beginnen over het algemeen met een langzame snelheid en bouwen deze geleidelijk aan op, tot ze hun hoogtepunt hebben bereikt.

Een ander bekend seks speeltje is de dildo. Dildo’s zijn ook fallisch gevormde objecten, die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en maten. Dildo’s kunnen gemaakt zijn van diverse soorten plastic, roestvrij staal en zelfs glas en nemen de plaats in van een erecte penis wanneer vrouwen alleen zijn en zichzelf willen bevredigen.

Vibrators en dildo’s kunnen echter ook door stellen worden gebruikt. Dit werkt heel goed wanneer de man bijvoorbeeld problemen heeft met te snel klaarkomen. Met de meer realistisch uitziende dildo’s kan de vrouw langer genieten van het gevoel van penetratie, ook al is haar man al klaar gekomen. Bovendien kunnen vibrators een vrouw helpen om steeds weer opnieuw klaar te komen.

Butt plugs zijn seks speeltjes die doorgaans door mannen worden gebruikt. Deze kleine objecten zijn verkrijgbaar in diverse maten en worden in de anus ingebracht. Dit zorgt voor een gevoel van volheid, dat de opwinding vergroot. Butt plugs zijn zeker één van de makkelijkste seks speeltjes om te gebruiken. Het enige waar je op moet letten, is dat je de juiste maat neemt. Als een plug te klein is, zal hij er misschien uit vallen. Of erger nog, je krijgt hem nauwelijks nog uit. Een butt plug die te groot is kan de anus teveel uitrekken en zelfs een beetje beschadigen.

 

Andere populaire seks speeltjes zijn bijvoorbeeld strap-ons en zweepjes. Deze worden meestal gebruikt in de meer kinky vormen van seks. Seks speeltjes kunnen de seksuele belevenissen van een stel heel spannend maken. Als je je nog steeds afvraagt hoe je seks speeltjes precies moet gebruiken, dan is het misschien tijd om er gewoon een paar aan te schaffen en ermee te oefenen tot je een expert bent op het gebied van seks speeltjes!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "Hoe gebruik je seks speeltjes tijdens het vrijen?"

 1. Muzaffar Surgical says:

  Hello Sir,
  How are you! Hope you will be fine and enjoying well in your
  routine business activities.

  We take an opportunity to introduce ourselves as one of the
  oldest Manufacturers cum Exports of all kinds of
  Sex Toys in Stainless Steel & Fetish Products.

  It should be highly appreciated to please let us have the
  commodities of your interest OR select articles of your
  interest to check our Website: www.muzaffarsurgical.net
  We are able to supply you all kind of items exactly according
  to your specifications and standard.

  Come forward to join hands with us to establish long lasting
  business relations between the houses.

  Awaiting for a encouraging response by return mail.

  With best regards.

  Zubair Hussain
  MUZAFFAR SURGICAL
  Sialkot – Pakistan
  Ph: +92-300-0957691
  Cell: +92-300-6172838
  Mail: [email protected]
  Web: www.muzaffarsurgical.net

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *