Waar Zit de G-Spot + G-Spot Orgasme bij de Vrouw

De g-spot is een tijd een omstreden plek van het vrouwelijk lichaam geweest. Niet iedereen was ervan overtuigd dat de g-spot ook werkelijk bestond. Tegenwoordig weten we wel beter: iedere vrouw heeft een g-spot en kan dan ook een g-spot orgasme krijgen. Helaas weten nog niet alle mannen (en zelfs niet alle vrouwen) dat!

Daarom leg ik je hier haarfijn uit waar je ongeveer de g-spot kunt vinden en hoe je een g-spot orgasme kunt opwekken bij de vrouw. Het verschilt namelijk wel een beetje per vrouw waar de g-spot exact zit. Maar als je die eenmaal weet te vinden, dan zal je haar de orgasmes van haar leven geven!

gspot1

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Misverstanden over de g-spot

Er zijn enkele misvattingen rondom de g-spot. Ten eerste denken sommige mensen, zoals eerder gezegd, dat de g-spot niet bestaat. Dat is gelukkig incorrect; vrouwen hebben wel degelijk een g-spot die je kunt stimuleren en die heerlijke orgasmes oplevert. De g-spot zit echter niet bij elke vrouw op exact dezelfde plek.

Daarnaast geloven sommige mensen nog dat de g-spot eigenlijk de clitoris is. Ook dat is niet het geval. De clitoris is wel, net als de g-spot, een heel gevoelig plekje voor de vrouw, waar veel zenuwuiteinden zitten. De clitoris bevindt zich echter buiten de vagina, net boven de plasbuis, terwijl de g-spot zich in de vagina bevindt.

Dan bestaat er nog het misverstand dat de g-spot heel diep in de vagina ligt, en dat je daarom erg diep met je vingers bij een vrouw naar binnen moet om de g-spot te kunnen stimuleren. Integendeel, de g-spot ligt meestal tussen de 5 en 8 cm diep in de vagina, dus dat is helemaal niet zo diep.

Waar zit de g-spot bij de vrouw?

Op het onderstaande plaatje zie je de locatie van de g-spot:

gspot2

De g-spot ligt dus richting de buikwand van de vrouw, en niet zo diep in de vagina. Voor de meeste vrouwen is dit ook verbazend nieuws; zij hebben vaak ook geen weet van het bestaan of de locatie van hun g-spot. Let er wel op dat niet bij alle vrouwen de g-spot op exact deze locatie ligt.

De g-spot wordt vaak omschreven als een boonvormig weefsel in de vaginawand. Waar de rest van de vaginawanden glad aanvoelen, voelt de g-spot juist wat ruwer aan door het geribbelde oppervlak. Als een vrouw opgewonden is, krijgt de g-spot een sponsachtige structuur, wat je ook kan voelen met je vingers.

Het ‘vinden’ van de g-spot gaat het best als de vrouw op haar rug op bed ligt, met haar voeten plat en haar knieën gebogen. Eventueel kan ze een kussen onder haar billen leggen. Jij (of zijzelf) brengt vervolgens je vingers in de vagina, richting de navel. Doe dit wel als ze opgewonden is of met voldoende glijmiddel, anders is dit geen fijn gevoel voor haar!

Voel over de vaginawand en zet een beetje druk, dan is de kans het grootst dat je de g-spot vindt. Bij seksuele opwinding zwelt deze ook een beetje op, eigenlijk net zoals een penis. Het sponsachtige weefsel is dan relatief eenvoudig te vinden met je vingers. Natuurlijk kan je partner dit ook eerst bij zichzelf proberen als ze dat prettiger vindt.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Zo stimuleer je het best de g-spot met je vingers

Nu je eenmaal de g-spot hebt gelokaliseerd, wordt het tijd om deze te stimuleren. Dit kun je aan het begin het best met je vingers doen. Omdat de g-spot tegen de buikwand aan ligt, is deze makkelijker te bereiken met je vingers dan met je penis. Daarvoor zijn alleen bepaalde standjes geschikt, omdat je in een bepaalde hoek moet penetreren.

Als jullie aan voorspel hebben gedaan, en je partner opgewonden genoeg is, kun je beginnen met haar te vingeren. Doe dat eerst met 1 vinger om op gang te komen. Breng deze langzaam steeds dieper in, terwijl je hem tegen de buikwand aan laat strijken. Wissel af en toe ook af met het stimuleren van de clitoris.

gspot3

Nu ga je met je vingers de ‘kom-hierbeweging’ maken. Dit betekent dat je je vingers eerst strekt, en dan richting de buikwand buigt, alsof je iemand naar je toe wenkt. Door dit in een vast ritme en met dezelfde druk te doen, wordt de g-spot optimaal gestimuleerd. Je partner kan aangeven of je de juiste plek te pakken hebt – met woorden of met daden…

Wissel wel je bewegingen af. Het is voor je partner vaak ook heel fijn als je met de lengte van je vingers cirkelbewegingen maakt, waarbij je evenveel druk zet op de gehele vaginawand. Zet voldoende druk en gebruik eventueel meer glijmiddel. Ten slotte kun je haar g-spot nog kietelen met je vingertoppen, voor de ultieme afwisseling.

De g-spot stimuleren in verschillende standjes

Zoals ik al zei, kun je niet zomaar in elk standje de g-spot bereiken met je penis. Dit is sowieso lastiger dan met je vingers, omdat je minder gericht te werk kunt gaan en de g-spot niet heel groot is. Daarom moet je de keuze maken uit bepaalde standjes om succesvol haar g-spot te stimuleren.

gspot4

Een goed voorbeeld hiervan is doggystyle, een standje dat je vast wel bekend is. Doordat de vrouw op haar knieën voor je zit, kun je haar diep penetreren én tegen de buikwand aan, dus waar de clitoris zit. Dit hangt wel af van de vorm van je penis; als jouw penis bijvoorbeeld naar boven kromt, is dit standje minder effectief.

Vervolgens hebben we de cowgirl. Bij dit standje zit de vrouw bovenop jou, terwijl jij op je rug ligt. Zij maakt de bewegingen en wordt diep gepenetreerd. Afhankelijk van de kromming van jouw penis kan ze in een bepaalde richting gaan zitten. Kromt jouw penis bijvoorbeeld naar links? Laat haar dan met haar gezicht naar links wijzend op je zitten!

Ten slotte werkt lepelen verbazingwekkend goed! Je hoeft dit standje namelijk niet alleen maar te gebruiken om in te knuffelen. Wanneer jullie lepelen, moet jij wel in een moeilijke hoek penetreren. Maar als het lukt, verwacht dan uitstekend resultaat – de g-spot wordt zeer waarschijnlijk in de roos geraakt!

Koop een speciale g-spot vibrator

Vibrators komen in alle soorten en maten. Elke vrouw heeft namelijk een ander lichaam en vindt dus niet elke vibrator even fijn. Tegenwoordig zijn er duizenden verschillende vibrators. Een bepaalde subcategorie van dit seksspeeltje zijn de g-spot vibrators. Deze zijn er speciaal op gericht om de g-spot eens goed te raken.

gspot5

Nu denk je als man misschien: ik ga toch geen seksspeeltje gebruiken als ik ook mijn penis heb? Zo moet je het juist niet zien! De g-spot vibrator is een uitbreiding op je seksleven, en geen vervanging van jouw penis. Het kan juist heerlijk zijn om jouw partner met een speeltje te verwennen dat geweldige trillingen produceert.

Een goede g-spot vibrator is zeker het overwegen waard. Niet alleen voor jullie tweeën, maar ook voor haar om zelf van te genieten! Ga samen op zoek naar de beste vibrator. Ga ook niet voor de goedkoopste, want daarmee ben je vaak verder van huis. Een goede vibrator is zijn geld dubbel en dwars waard.

Het g-spot orgasme

Nu denk je misschien: waarom zou ik zoveel moeite doen om de g-spot te stimuleren? Vrouwen komen toch juist klaar door de clitoris te stimuleren? Dat is voor een deel waar, maar in dat geval heb je nog niet van het g-spot orgasme gehoord. Dit orgasme voelt vaak nog intenser dan een clitoraal orgasme, waardoor een vrouw zelfs spuitend kan klaarkomen!

Als de g-spot namelijk goed gestimuleerd wordt en de vrouw tot een orgasme komt, kan ze vloeistoffen uitscheiden die een beetje lijken op mannelijk sperma. In tegenstelling tot wat sommige sceptici denken, is deze vloeistof geen urine! Iedere man die ervaring heeft met spuitende vrouwen kan je hetzelfde vertellen ;).

gspot6

Tijdens een g-spot orgasme wordt voor een deel wel de blaas gestimuleerd, omdat die net achter de g-spot zit. Hierdoor voelt het voor de vrouw alsof ze moet plassen, terwijl ze eigenlijk op het randje van een orgasme staat. Als je dan nog even doorzet, komt ze uiteindelijk spuitend klaar – en zal ze je de rest van je leven dankbaar zijn.

Het g-spot orgasme is nog wel een mysterie. Niet alle vrouwen lijken een spuitorgasme te kunnen ervaren, of überhaupt de g-spot te kunnen vinden. Voel je als man dus niet vernederd als je jouw partner geen g-spot orgasme kunt geven! Hetzelfde geldt uiteraard ook voor vrouwen. Het lukt op de een of andere manier niet bij alle vrouwen om een g-spot orgasme te krijgen.

Toch ben ik ervan overtuigd dat elke vrouw een g-spot heeft en, met de juiste stimulatie, ook een g-spot orgasme kan ervaren. Misschien kom je dan wel niet spuitend klaar, maar een heerlijk orgasme krijg je wel. Ontdek je lichaam, doe het samen, ga op onderzoek uit: wie weet wat jullie allemaal tegen kunnen komen…

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *