Ontmaagd worden: Wat gebeurt er dan precies?

Ontmaagd worden wat gebeurt er precies? - Vrijen doe je zo!

Ontmaagd worden is een belangrijke gebeurtenis voor de meeste mensen. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Mannen willen het liefst zo snel mogelijk seks hebben, omdat het hun status een boost geeft. Vrouwen daarentegen hebben eerder de neiging om te wachten tot ze verliefd zijn, voordat ze ontmaagd willen worden.

De gemiddelde leeftijd van ontmaagd worden

Meestal is ontmaagd worden voor vrouwen specialer dan voor mannen. Die verklaring wordt ondersteund door het feit dat de gemiddelde leeftijd om ontmaagd te worden bij mannen ligt op 16,9 jaar en bij vrouwen op 17,4 jaar. Het gat tussen die leeftijden was jaren geleden nog veel groter, maar tegenwoordig nemen steeds meer vrouwen de leiding over hun eigen seksualiteit en genot. Als ze eenmaal de juiste persoon ontmoeten, zien ze vaak geen reden meer om nog langer te wachten.

Eén van de eerste overwegingen als het aankomt op ontmaagd worden is hoe je er zelf over denkt. Tenzij het helemaal goed voelt, moet je niet beginnen aan iets dat je nooit meer terug kunt draaien. Maagdelijkheid is iets heel speciaals en je moet er zeker van zijn dat de persoon aan wie je het geeft waardig genoeg is. Dat betekent niet dat je moet trouwen met de persoon waar je voor het eerst seks mee hebt, maar het moet wel iemand zijn waar je meer om geeft dan om anderen.

Aangezien de gemiddelde leeftijd om ontmaagd te worden ligt in de tienerjaren, hebben de meeste mensen tegen die tijd al gemasturbeerd. Dit kan helpen om de eerste keer relatief soepel te laten verlopen, zelfs al heb je helemaal geen ervaring. Het helpt om bekend te zijn met je eigen lichaam en door te masturberen kun je veel over jezelf leren.

Bekend zijn met je eigen lichaam betekent dat jongens leren hoeveel druk ze moeten uitoefenen tijdens het strelen van hun penis om klaar te kunnen komen. Meisjes zullen meestal ontdekken hoe ze hun clitoris moeten aanraken om te zorgen dat ze klaarkomen. Voor meisjes kan masturbatie wat gecompliceerder zijn. Ze kunnen kiezen om zichzelf te penetreren met hun vingers of met andere objecten, en ze kunnen hun clitoris stimuleren.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Voorbereiden voor de eerste keer seks

Om te beginnen moet er altijd voldoende voorspel aan te pas komen, zeker wanneer het om een ontmaagding gaat. Zelfs wanneer ervaren mensen seks hebben is het niet zo leuk zonder de benodigde hoeveelheid voorspel. Dit gaat gepaard met veel zoenen, aanraken, en het erotisch masseren en ontdekken van elkaars lichaam. Tijdens dit proces raken jullie beiden opgewonden, maar haast je vooral niet. Het zal eerder voorbij zijn dan je denkt.

Tijdens het voorspel produceert de vagina van de vrouw een belangrijk glijmiddel. Dit is nodig om alles soepeltjes te laten verlopen. Hoe natter de vrouw is, hoe beter. Sterker nog, bij de eerste keer kun je nooit te nat zijn. Als beide partners elkaar goed genoeg kennen en in het verleden al wat gerotzooid hebben, dan is orale seks ook een optie.

Iets wat je nooit mag vergeten voor je verder gaat is het omdoen van een condoom. Hier zou je niet eens over moeten nadenken. Naast ongewenste zwangerschappen zijn er tegenwoordig ook tal van seksueel overdraagbare aandoeningen die je op kunt lopen. Condooms beschermen je daartegen. Een andere bijwerking is dat condooms de penis van een jongen wat minder gevoelig kunnen maken, wat hem kan helpen om het langer vol te houden.

Het Beste Seks Standje om Ontmaagd te Worden

Zodra het condoom is omgedaan, zal de jongen wellicht direct in de Missionaris willen overgaan. Dat is echter niet altijd een goed idee. Ontmaagd worden is iets dat in handen van de vrouw moet zijn. Zij is namelijk degene die de eerste keer wat ongemak zal voelen. De Missionaris is eigenlijk helemaal niet geschikt om je maagdelijkheid te verliezen. De Woman on Top wordt echter wel aanbevolen. Bij dit standje heeft de vrouw namelijk de leiding. Onthoudt dat ze nooit eerder een penis in haar vagina heeft gehad en dat dit waarschijnlijk pijnlijk zal zijn. Ze kan hem dus het beste heel langzaam bij haar naar binnen laten glijden.

Als de vrouw ontmaagd wordt, moet zij de snelheid en de hoeveelheid druk kunnen bepalen. Ze zal minder last hebben als ze zelf kan controleren hoe snel en hoe diep ze gepenetreerd word. Vergeet ook het glijmiddel niet, want dat maakt ontmaagd worden een stuk makkelijker. Zodra het maagdenvlies is gebroken, moet de man niet meteen gaan stoten. Hij kan beter rustig druk uitoefenen terwijl hij in de vrouw zit. Pas zodra het natuurlijk aanvoelt, kan hij beginnen met stoten.

Nu kun je eventueel van positie kan wisselen – tenminste, als de man inmiddels nog niet is klaargekomen. Het moet een standje zijn warbij de vrouw haar bekken iets omhoog van kantelen en de man tijdens het stoten de G-spot kan raken en de clitoris kan stimuleren.

Zodra je eenmaal ontmaagd bent, liggen er nog vele andere seksuele avonturen op je te wachten. Zorg er in elk geval voor dat je het de eerste keer goed doet. Zo zul je de rest van je leven alleen maar plezierige en liefdevolle herinneringen hebben aan dat éne, speciale moment.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *