Een vrouw versieren: Hoe doe je dat?

Een vrouw versieren, hoe doe je dat? - Vrijen doe je zo!

Geloof me, vrouwen versieren is een kunst. Het is niet alleen maar een knipoogje geven en dan maar verwachten dat ze je om de hals vliegt. Het is een spel van gevoel, emotie en vooral van gewoon lekker jezelf zijn. Iedereen heeft, met name na een aantal biertjes, zijn eigen technieken die natuurlijk niet altijd gegarandeerd ‘succesvol’ zijn. Wij hebben bij de redactie onze koppen bij elkaar gestoken en een aantal tips voor jou verzameld die misschien niet in iedere situatie toepasbaar zijn, maar wel het wezen van het ‘behagen’ van een vrouw heel dicht benaderen. Vrouwen zijn nu eenmaal anders dan de meeste mannen, dus bij een vrouw versieren zal je daar toch rekening mee moeten houden. Maar het belangrijkste blijft dat je jezelf moet zijn en vooral moet blijven. Onderstaande tips zijn geen ‘wetten’. Niks moet, alles mag. Leer ervan en pas het op je eigen manier toe, zonder je eigen ‘ik’ te verliezen. Gewoon lekker jezelf blijven dus!

Er moet ook nog gezegd worden dat de tips hieronder niet allemaal over daadwerkelijke handelingen tegenover een vrouw gaat. Sommige gaan ook over jezelf, over je houding en over je zelfvertrouwen. Een belangrijke basis wat niet alleen goed voor jezelf is, maar in de meeste gevallen bij de vrouwen erg gewaardeerd wordt.

Wees jezelf

In de intro heb ik het al aangehaald: Het is belangrijk om jezelf te zijn. Ga je in géén geval steeds verontschuldigen voor wat je doet of zegt. Als je bijvoorbeeld vuilnisman bent, en je bent erg trots op je job en doet het met plezier, hoef je je niet hiervoor te verontschuldigen omdat een vrouw dit misschien niet interessant genoeg zou vinden. Geloof me, een vrouw vindt het veel leuker dat jij met passie (niet té veel natuurlijk…) en glinsterende ogen over je job als vuilnisman spreekt, dan dat je patserig met 500 euro-biljetten in je zak verhaalt over de volgende cliënt die je in de rechtszaal de nek om gaat draaien. Maar ik moet ook eerlijk dat er natuurlijk wel uitzonderingen zijn, maar ik denk niet dat je op zoek bent naar zo’n type…

Leer oogcontact maken

Misschien ben jij er ook wel zo eentje: zodra er iemand oogcontact met je maakt, sla je je ogen neer en heb je plotseling erg veel belangstelling voor de kleur van het tapijt. Hiermee wil je zeggen dat je eigenlijk niet de moeite waard bent om naar te kijken of, zo kun je het ook uitleggen, degene die oogcontact met je maakt is niet de moeite waard om door jou bekeken te worden. In sommige gevallen kan dit wel waar zijn, maar dat is een ander verhaal. Oogcontact maken, hebben en vasthouden straalt uit dat je zelfverzekerd bent van jezelf, en dat je het plezierig vindt om naar de ander te kijken.

Probeer het maar eens: Probeer oogcontact te maken met een vrouw die je leuk vindt, en zodra ook zij oogcontact maakt en daarbij gaat glimlachen en het contact vasthoudt, weet je dat er belangstelling is van haar kant. Zodra ze na oogcontact wegkijkt, weet je gewoon dat het niet de moeite waard is om daar meer tijd in te steken. Geen belangstelling!

Maak contact met anderen

Ga nu ophouden met die afwachtende houding totdat iemand op jouw afstapt om een babbeltje te maken. Draai de rollen om en ga zélf naar diegene toe om een praatje te maken. Als je hierover onzeker bent, bang om afgewezen te worden, kun je dit vooraf laten gaan door het eerder genoemde oogcontact. Het feit dat jij degene bent die contact maakt, en dus bepaald met wie je praat, moet een tweede natuur worden. Jij bent diegene die hierover controle moet hebben. Begin hier vandaag al mee om met diegene die jij uitzoekt een praatje te maken. Het maakt niet uit of het de buurvrouw is, de buurman, de hond of iemand anders, jij moet degene worden die contact met de wereld maakt, in plaats van andersom. Straal zelfvertrouwen uit!

Een vrouw is ook maar een mens

Of je het gelooft of niet, een vrouw is ook maar een mens, net als jezelf. Een gemiddelde vrouw gaat ook iedere dag naar het toilet, hebben ook hun onhebbelijke momenten, en hebben vooral dezelfde onzekerheden en twijfels als jij. Ook zij hebben moeite om een houding aan te nemen, en weten meestal ook niet wat ze moeten zeggen als je een praatje gaat maken. Een vrouw is in ieder geval geen hogere macht waar je bang voor moet zijn. Een vrouw is gewoon een mens, net als jij, dus behandel haar ook zo.

Wordt alleen gelukkig van jezelf

Laat nooit een vrouw, of wie dan ook, de enige bron van jouw geluk zijn. Haal je eigen geluk uit jezelf en wat je doet, en beschouw een vrouw als een aanvulling op jouw leven om dit geluk mee te delen. Ik wil beslist niet respectloos overkomen, en zo moet je het ook niet opvatten, maar een partner is beslist niet om je leven ‘compleet’ te maken. Delen van elkaars geluk en de liefde voorelkaar is een veel betere basis.

Gouden tips over hoe een vrouw versieren

Dit zijn misschien niet de ‘gouden’ tips waar je op zat te wachten, of wat je wilde horen. Maar versieren is niet alleen maar een techniek van handelingen, maar vooral ook wat je uitstraalt, wie je bent! Denk daar maar eens goed over na!

De voorgaande tips om vrouwen te versieren zijn nu stuk voor stuk even heel kort behandeld. Dit overzicht is bedoeld om je aan het denken te zetten en het op je eigen manier toe te passen. Later gaan we een aantal van deze tips uitgebreider behandelen in een eigen artikel.

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *