6 Akelige Nadelen van Kamagra Kopen of Bestellen + 3 Tips

Akelige Nadelen van Kamagra Kopen of Bestellen

Het gebeurt iedere man wel eens: Hij wil niet stijf worden, of tijdens de seks blijft je penis niet lang genoeg stijf om op een bevredigende manier seks te hebben. Op zich hoeft dit geen groot probleem te zijn: Waarschijnlijk ben je gewoon moe, heb je te veel gedronken of heb je last van stress. Allemaal zaken die relatief gemakkelijk op te lossen zijn. Maar als het uitblijven van een erectie meer regelmaat dan uitzondering wordt, heb je een probleem. Natuurlijk ga je dan zoeken naar een oplossing, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Al snel grijp je naar de anonieme erectiemiddelen die op internet aangeboden worden, maar dat is een slechte keuze. Hoe dit in elkaar steekt, lees je in dit artikel.

Kamagra: Een illegaal erectiemiddel

Als je te maken hebt met erectieproblemen, probeer je daar natuurlijk een oplossing voor te zoeken. Kamagra zou voor jou een oplossing kunnen zijn, maar dit is natuurlijk niet het enige erectiemiddel wat op de markt verkrijgbaar is. In feite is Kamagra beslist niet de allerbeste pil, maar wel het middel wat zonder ‘onnodige’ poespas’ te bestellen is. Als je een beter erectiemiddel wilt hebben, dan zou je een afspraak moeten maken met je huisarts. Tijdens dit gesprek zal de huisarts alles van je willen weten omtrent je leefgewoontes en natuurlijk je seksleven. Voor veel mensen een beetje gênant. Met name mannen hebben daar nog wel eens problemen mee, want als je problemen hebt met het krijgen, en het houden, van een erectie, dan hebben ze vaak het idee dat jun ‘mannelijkheid’ is aangetast. Maar als je niet naar de huisarts gaat, dan is het gevolg dat je met je probleem blijft rondkopen zonder dat er iets aan gedaan wordt. De frustratie blijft voortduren wat uiteindelijk heel veel gevolgen zal hebben voor het zelfvertrouwen en natuurlijk voor het seksleven zelf.

Maar als je wél de moed hebt om naar een huisarts te stappen, dan krijg je het volgende probleem: De erectiemiddelen die de huisarts voor kan schrijven zijn enorm duur. Zeker als je en actief seksleven hebt, kan dit een forse aanslag zijn op je maandelijkse budget, want erectiemiddelen worden in de meeste gevallen niet vergoed door de verzekeringsmaatschappijen.

Je moet jezelf dus afvragen of je het aandurft om dat moeilijke gesprek met je arts aan te gaan, en om daarna je credit card te trekken om de voorgeschreven middelen te betalen. Als je op één van de twee vragen een negatief antwoord geeft, dan zou je kunnen overwegen om de erectiemiddelen van Kamagra te proberen. Aangezien deze officieel niet goedgekeurd zijn voor de Europese markt, kun je deze relatief goedkoop krijgen. Natuurlijk niet via de officiële wegen zoals apotheek en drogist, maar via internet of via één van de vele seksshops die ons land rijk is.

Dit klinkt allemaal heel mooi: Goedkoop en anoniem, maar er zit hier wel een addertje onder het gras. Heel veel addertjes eigenlijk: Kamagra heeft een aantal heel vervelende nadelen en bijwerkingen. Maar daarover later meer. Eerst even wat meer over de werking van de Kamagra-pillen.

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Wat is de werking van Kamagra?

Het belangrijkste bestanddeel in de Kamagra-pil is de stof Sildenafil. Deze stof wordt veel gebruikt in de medische wetenschap om de bloedvaten voor een bepaalde periode te verwijden. En dat is ook precies wat we verwachten van een erectiepil. In normale gevallen zorgt het lichaam zelf voor de verwijding van de bloedvaten als er sprake is van seksuele prikkeling. Als dat niet gebeurt, dan zal er ook geen sprake zijn van een erectie. Tijdens de erectie wordt de penis volgepompt met bloed, en wordt de afvoer van het bloed afgesloten zodat de erectie aan kan houden. Op het moment dat je een orgasme hebt gehad, worden de afgesloten bloedvaten weer geopend, en stroomt het bloed uit je penis weer in je lichaam en krijg je weer een slappe penis. De Kamagra-pil helpt je lichaam bij dit proces. De pil zorgt voor verwijding van de bloedvaten gedurende 3 tot 5 uren lang. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gedurende die tijd constant met een stijve rondloopt! Je bloedvaten worden verwijdt zodat bij eventuele seksuele prikkeling je de mogelijkheid hebt om een erectie te kunnen krijgen. Je moet dus nog steeds zelf zorgen dat je opgewonden raakt!

Wat zijn de kosten als ik Kamagra wil kopen of bestellen?

Ik heb eerder al geschreven dat Kamagra relatief goedkoop is. Als je een verpakking van 4 pillen bestelt, de minimum bestelhoeveelheid, dan betaal je een bedrag wat tussen de 30 en de 40 euro ligt. Soms kun je in een seksshop de pillen los kopen, maar dan zijn ze ook direct weer duurder. Ok, dat is nog steeds veel geld, maar altijd nog minder duur dan de algemeen gebruikte Viagra-pillen die de huisartsen meestal voorschrijven.

Kamagra kan voor sommige mensen levensbedreigend zijn!

Kamagra is natuurlijk niet voor niets een erectiemiddel wat verboden is in de Europese Unie. Voor mensen die al (andere) problemen hebben met hun gezondheid, kan het gebruik van Kamagra levensbedreigend zijn. Heb je bijvoorbeeld last van je hart en/of bloedvaten, dan kan Kamagra dit versterken waardoor je misschien te maken kunt krijgen met een hartstilstand.

Nadelen van het gebruik van Kamagra

Kamagra is een erectiemiddel wat inderdaad werkt. Het doet wat het moet doen, maar er kleven ontzettend veel nadelen aan, zoals we in de vorige paragraaf al geconstateerd hebben. Zeker als je de bijsluiter leest, dan slaat de schrik wel even om je hart. Ik zou er bijna een Wiki van vol kunnen schrijven om alle nadelen en mogelijke bijwerkingen voor je op een rijtje te zetten. Maar laat ik me beperken tot de meest belangrijke:

Nadeel Kamagra #1: Hartstilstand

Als je in het afgelopen half jaar last gehad hebt van hartproblemen is het juist erg gevaarlijk om Kamagra te gebruiken. Niet alleen voor mensen die ‘alleen maar’ last hebben van een onregelmatig kloppend hart of een lekkende hartkamer, maar vooral ook de mensen die last hebben gehad van een hartaanval of een beroerte. Deze hele categorie loopt groot gevaar in combinatie met het innemen van Kamagra.

Nadeel Kamagra #2: Retinitis Pigmentosa, een groep oogafwijkingen

Waarschijnlijk heb je er nooit van gehoord, maar deze oogafwijking kan gedurende enkele tientallen jaren je gezichtsvermogen aantasten, met blindheid als uiteindelijke resultaat. Mensen die last hebben van deze (erfelijke) oogafwijking moeten nooit Kamagra slikken, want de werkzame stof in de Kamagra kan het proces naar blindheid aanzienlijk versnellen. Probleem hierbij is het feit dat je niet altijd op de hoogte bent van het feit dat je een oogafwijking hebt, en dat je je slechter wordend zicht wijt aan het ouder worden. Het gebruik van Kamagra zal je dan duidelijk met de feiten op je neus drukken.

Nadeel Kamagra #3: Lever en bloeddruk

Ook als je last hebt van een afwijking aan één van de nieren, is het onverstandig om Kamagra in te nemen. En heb jij last van lage bloeddruk? Ook dan moet je Kamagra laten staan: De werkzame stof in Kamagra verwijdt immers je bloedvaten, waardoor je bloeddruk nog lager wordt. En een véél té lage bloeddruk kan hele ernstige, acute, gevolgen hebben.

Nadeel Kamagra #4: Combinatie met andere medicatie

Kamagra heeft de vervelende eigenschap dat het de werking van bestaande medicatie kan versterken. Met name de medicijnen waarin nitraten zitten, en medicijnen die in het lichaam de stof Stikstofmonoxide afgeven. Een voorbeeld van deze laatste is Amylnitriet, een medicijn die vaak door een cardioloog wordt gegeven als je pijnklachten in de borststreek hebt. Als je één van voorgaande medicijnen gebruikt in combinatie met Kamagra, dan wordt de werking van de medicijnen versterkt wat uiteindelijk het effect van een overdosering zal hebben.

Nadeel Kamagra #5: Overige bijwerkingen van Kamagra

De overige bijwerkingen van Kamagra zijn veelal niet levensgevaarlijk, maar wel erg lastig. Denk hierbij aan darm- en maagklachten, veelvuldig blozen en hoofdpijn of migraine. Allemaal zaken die je tijdens de seks beslist niet kunt gebruiken…

Daarnaast zijn er nog een aantal andere bijwerkingen die zelden voorkomen: Hartkloppingen, duizeligheid, dorst, diarree, huiduitslag met vreselijke jeuk, en netelroos.

Nadeel Kamagra #6: Zéér langdurige erectie

Het kan ook voorkomen dat de gewenste lange erectie wel heel erg lang duurt. Als stelregel moet je een maximum van 4 uren aanhouden. Als je door het gebruik van Kamagra, of een ander erectiemiddel, langer dan 4 uur een erectie hebt, kan dit erg pijnlijk worden. Daarnaast kunnen je zwellichamen ernstige beschadigingen oplopen waardoor de volgende erectie steeds moeilijker gaat worden. In dit geval is het zaak om direct naar een huisarts te gaan. Deze kan je een middel geven waardoor de erectie weer af gaat zwakken om meer pijn, en permanente beschadiging van de zwellichamen te voorkomen.

Ervaringen van gebruikers

Als je het internet afzoekt om gebruikerservaringen te lezen, zijn deze over het algemeen heel erg gekleurd. Dat wil zeggen dat de ervaringen op de verkoopsites van Kamagra allemaal stuk voor stuk zéér positief zijn. Maar als je dan op een ‘onafhankelijk’ forum kijkt, dan wordt het allemaal al een stuk genuanceerder. Sommige mannen gebruiken het al langer, en zijn er tevreden over, maar anderen klagen steen en been omdat het bij hen niet werkt. Ook lees ik veel reacties over de combinatie van Kamagra met (soft)drugs en XTC. Deze combinatie wordt natuurlijk ten strengste afgeraden, en dat is terecht: De ervaringen die ik hierover vernam varieerden van misselijkheid, tot spoedopnames in het ziekenhuis en zelfs een bijna dood ervaring.

Mijn advies omtrent Kamagra

Kamagra is anoniem en relatief goedkoop, en er zijn mannen die hier positieve ervaringen mee hebben. Maar dat zijn dan ook de enige positieve berichten omtrent dit illegale middel. Onthoud goed dat het niet voor niets illegaal is: De lijst met nadelen en mogelijke bijwerkingen is gewoon té lang. Mocht je dan toch erectiepillen willen gebruiken, dan raad ik je toch aan om de zware gang naar de huisarts te maken en je portemonnee te trekken.

Maar als je dat toch niet wilt, zelfs na het lezen van het voorgaande tekst, dan zijn er nog andere manieren om weer een erectie te krijgen, of om je erectie langer stand te laten houden. Lees snel verder!

Zijn er alternatieven?

Zolang er niet sprake is van een lichamelijke, medische, beperking zijn er ook alternatieven om toch een erectie te krijgen, of om een hardere en vooral langere erectie te krijgen. Ik geef je hierbij drie belangrijke tips om dit te realiseren:

Erectie tip #1: Gezonde levensstijl

Het is natuurlijk een inkopper, maar toch wil ik je hierop wijzen: Het toepassen van een gezonde levensstijl heeft een hele grote, positieve, invloed op je lijf. Niet alleen is het beter voor je algehele gezondheid, maar ook voor je bloedvaten: Door minder vet te eten, je suikerinname in de gaten te houden en iets te doen aan je overgewicht, zullen je bloedvaten in betere conditie blijven. Ze zullen dan niet, of minder, vernauwen en ze zullen flexibel blijven. Ook kan je hart krachtiger pompen. Dit alles zal resulteren in een hardere en langere erectie. Natuurlijk is regelmatig sporten een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Door dit laatste zal je uiteindelijk ook nog eens méér uithoudingsvermogen krijgen, wat ook een plus is om de seks zo lang mogelijk vol te houden.

Erectie tip #2: Geniet van een lekker lang voorspel

Als je moeite hebt met een erectie, dan is het ten eerste heel erg belangrijk om je gedachten daarover aan de kant te zetten. Als je steeds denkt: “…ik moet een erectie krijgen…”, dan raak je hier zo van gestrest dat die erectie inderdaad niet gaat komen. Zet al die gedachten overboord en geniet van een lekker lang voorspel. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan lekker lange en sensuele massage? Heerlijk om te geven aan je partner, en nog lekkerder om te ontvangen. Of ga samen lekker kijken naar een erotische film of een pornofilm.

Erectie tip #3: Stop met roken en beperk alcohol

Ook dit is een inkopper: Stop met roken! Roken zorgt voor een belangrijke vernauwing van je bloedvaten waardoor het in de loop van de tijd steeds moeilijker zal worden om een erectie te krijgen, om dan nog maar te zwijgen over de duur van de erectie. Daarnaast is het beter voor je longinhoud waardoor je een groter uithoudingsvermogen gaat krijgen. Zeker als je het combineert met regelmatig sporten.

Ook alcohol is een gevaar voor het krijgen van een erectie. Natuurlijk, één glaasje wijn of bier gooit de remmen lekker los, en kan ook helemaal geen kwaad. Maar als je méér gaat drinken, dan is het effect averechts. En als je structureel te veel drinkt, dan kan er blijvende schade ontstaan waardoor je erectie een blijvend probleem wordt. Een blijvend probleem, ook al ben je nuchter of stop je helemaal met drinken.

Laatste tip

Als jij last hebt van erectieproblemen, dan is het super belangrijk dat je hier mee rond blijft lopen. Of je gaat naar een arts of je doet er zelf iets aan, maar niets doen is beslist geen optie. Je zou er alleen maar meer gefrustreerd van worden, om nog maar niet te spreken van je steeds slechter wordende seksleven.

Maar wat je ook doet om een hardere en langere erectie te krijgen, doe het wel verstandig. Gebruik beslist géén middelen met vage omschrijvingen en ellenlange lijsten met bijwerkingen. Dit zal je meer kwaad dan goed doen!

Unieke Aanpak om Vanavond al een Steenharde Erectie Te Krijgen

Chris Coster heeft een ebook geschreven waarin hij de exacte stappen en specifieke instructies geeft om erectieproblemen compleet te verbannen en eindelijk te genieten van geweldige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over de methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "6 Akelige Nadelen van Kamagra Kopen of Bestellen + 3 Tips"

  1. Reginr says:

    Hallo
    Bij het stukje over erectieproblemen staat bij laatste tip: dat het vooral belangrijk is om hier mee door te lopen.... ik neem aan dat het ' niet' tussen gezet dient te worden 🤣

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *