Hoe Versier Je een Man? 7 Krachtige & Effectieve Tips

Hoe versier je een man? - Vrijen doe je zo!

Vrouwen worden graag versiert, maar wat als die ene knappe vent je niet ziet staan? Misschien is hij wel verlegen! Als je dan wilt wachten op zijn eerste move, kun je waarschijnlijk lang wachten. Tijd om zelf het roer in handen te nemen! Maar hoe versier je een man?

Er zijn veel verschillende manieren om de aandacht van een man te trekken, en dat is waar je moet beginnen. Tenslotte kun je pas indruk op hem maken als je zijn aandacht hebt!

Ten eerste moet je er altijd voor zorgen dat je er op je best uitziet als je de deur uit gaat. Dit geldt voornamelijk voor wanneer je weet dat de kans groot is dat je de man die je leuk vindt misschien tegen gaat komen. Iedere vrouw heeft zo haar eigen opvallende kenmerken, zoals bijvoorbeeld haar ogen, haar, lichaam of lach. Bedenk wat jouw sterkste eigenschappen zijn en gebruik die in je voordeel. Als mensen je bijvoorbeeld vaak vertellen dat je mooie ogen hebt, kies dan voor make-up die je ogen benadrukt en de aandacht er naar toe trekt.

Als je probeert te achterhalen hoe je ervoor kunt zorgen dat iemand je leuk vindt, bedenk dan wat je wil dat die man van jou denkt. Als je serieus genomen wil worden, laat die sletterige kleren dan achterwege. Draag in plaats daarvan kleren die je figuur flatteren en die tegelijkertijd laten zien dat je een vrouw bent die gerespecteerd wil worden. Hou in gedachten dat er een verschil zit tussen respectabel zijn en moeilijk doen. Een vrouw kan leuk zijn en tegelijkertijd zelfrespect hebben. Aan de andere kant, als je alleen maar op zoek bent naar een one night stand, dan kun je gerust die hoerige outfits uit te kast trekken en jezelf in een lekker ding veranderen.

Hoe versier je een man?

Wil je leuke mannen versieren, is het van groot belang dat je schoon bent en lekker ruikt. Tenzij je wil dat die man direct de andere kant op loopt als hij je ziet, natuurlijk!

Douchen, je haar wassen en je tanden poetsen zijn dingen die de meeste vrouwen dagelijks doen. Smeer je ook eens in met een lekkere bodylotion, doe wat deodorant op en je bent er klaar voor! Een beetje parfum kan ook wonderen doen.

Wat je kleding betreft: je hoeft echt geen perfect figuur te hebben om er sexy uit te zien. Tegenwoordig zijn er zelfs steeds meer mannen die de voorkeur geven aan een vollere vrouw. Als je je wilt kleden om indruk te maken, zorg dan dat je kleren je figuur flatteren. Als je bijvoorbeeld een buikje hebt, draag dan niet iets dat de aandacht naar je buik toe trekt. Zorg in plaats daarvan dat je je de aandacht naar je decolleté of je benen verplaatst.

Te veel make-up zorgt dat je er hoerig uitziet. Gebruik net genoeg om of je ogen, of je mond te accentueren. Sommige vrouwen slaan de eyeliner over en dragen alleen een dieprode lippenstift. Anderen doen precies het tegenovergestelde door hun ogen te accentueren en een doorzichtige lippenstift te gebruiken. Als je twijfelt over je look, vraag dan een betrouwbare vriend(in) om zijn/haar eerlijke mening.

Zodra de man die je leuk vind tegen je gaat praten, zorg dan dat je veel lacht! Stel vragen over wat hij doet en over wat zijn interesses zijn. Wanneer je vragen stelt, let dan goed op wat hij je vertelt. Mannen willen graag interessant zijn, en dat kan heel nuttig zijn als je wil weten hoe je een man kunt versieren. Als je een goede luisteraar bent, is de kans groter dat hij meer tijd met je zal willen doorbrengen.

Praktische versier-tips

De tijd dat een vrouw alléén maar een afwachtende houding aanneemt, wachtend op die versierpoging van die ene knappe vent, hebben we al lang achter ons gelaten. Gelukkig maar! Toch zijn er nog steeds vrouwen die vasthouden aan het feit dat de mannen de jagers zijn, en de vrouw is de prooi. Allemaal erg leuk, maar op deze manier heb jij minder invloed op het hele proces. Misschien zit een man zich voor jou helemaal in het zweet te werken, maar jij ziet hem helemaal niet zitten. Kan erg gênante situaties opleveren! Neem zelf het initiatief, om contact te krijgen met diè man die jij graag wilt. Maar hoe doe je dat?

Verdiep je in zijn interesses

Als hij bijvoorbeeld een sport beoefent, ga er dan heen om te kijken. Zorg dat je tussen het publiek staat, of zorg dat je bij de finish staat om hem op te vangen. Op het moment dat een man met zijn geliefde hobby of sport bezig, zal hij barsten van het zelfvertrouwen. Juist op dat moment zal hij wellicht in de stemming zijn om zich open te stellen voor jou en eventueel zijn eerste stap te zetten. Zorg er ook voor dat je wat parate kennis hebt over zijn sport of hobby. Dat zal hij zeker waarderen!

Noem steeds zijn naam

Door steeds zijn naam te noemen als je met hem aan het praten hebt, geef je aan dat hij belangrijk voor je is. Een man is in zijn hart erg ijdel, en zal zoiets zeker waarderen. Je kunt er ook voor kiezen om hem een koosnaampje of een bijnaam te geven. Niet iets waardoor je hem in verlegenheid brengt, maar een grappige naam. Hij zal er om lachen waardoor al snel het ijs gebroken zal zijn.

Complimenten geven

Als hij iets doet wat je leuk vind, geef hem er dan een compliment over. Doe dit niet té opvallend, maar zeg het even langs de neus weg. Hij zal de neiging krijgen om er dan meer over te vertellen, waardoor je een gesprek op gang kunt brengen.

Stel altijd open vragen

Met name als de man een beetje verlegen is, zal het stellen van de vraag: “Vind je je werk leuk?”, een logisch “ja” of “nee” opleveren. Niet echt een antwoord om op verder te gaan. Stel liever open vragen zoals: “Hoe ben je in de fietswereld verzeild geraakt?”. Open vragen kunnen gewoon niet eenvoudig beantwoord worden. Dit zal hem noodzaken om een verhaal te vertellen, waarop je gemakkelijk weer verder kunt gaan. Op deze manier zal zelfs de meest verlegen man zich meer en meer op zijn gemak voelen bij jou.

Vraag zijn hulp!

Het is man-eigen om te kicken op het feit dat een vrouw zijn hulp nodig heeft. Misschien heb je een klein klusje in je huis of moet er iets aan je auto, computer of fiets gebeuren? Vraag hem om hulp! Op deze manier stel je je afhankelijk op van hem, iets waar mannen over het algemeen erg op kicken. Tijdens het klusje toon je natuurlijk belangstelling en vraag je wat hij doet. Wetend dat hij (waarschijnlijk) meer kennis over onderwerpt heeft dan jij, zal hij vol enthousiasme hierover gaan praten.

Neem initiatief om hem terug te zien

Als je zegt dat je hem graag weer terugziet, of dat je snel weer af wilt spreken, geef je op een niet-bedreigende manier aan dat je erg geïnteresseerd bent in hem. Hij zal zich gestreeld voelen! Op het moment dat hij positief hierop reageert, kan het zomaar zijn dat hij je aantrekkelijk vindt en dat ook hij een nieuwe afspraak wil. Geef hem je telefoonnummer, of vraag de zijne. Zodra je zijn telefoonnummer hebt, stuur dan zo nu en dan een sms’je. Dit kan over van alles gaan. Je kunt in de loop van het sms’en wat meer gaan flirten, maar dat hangt heel erg af van zijn reactie. Als je gaat flirten, en hij flirt terug, dan weet je dat je stapje voor stapje verder kunt gaan.

Een korte massage

Zodra je kunt, raak hem dan even aan, of geef hem een knuffel bij het afscheid. Dit fysieke contact zal de aanmaak van Oxytocine aanjagen, het zogenaamde knuffelhormoon waardoor mensen gaan ontspannen en zich lekker gaan voelen. Zodra hij, bijvoorbeeld, op een bepaald moment zegt dat hij last heeft van zijn nek, ga dan achter hem staan en geef hem een korte nekmassage.

Het hormoon zal er voor zorgen dat hij zich minder verkrampt voelt, en zal wellicht leiden tot lichamelijke toenadering van zijn kant.

Hoewel een opsomming van deze tips erg gemakkelijk is, komt het toch neer op jouw inschatting van de situatie. Doe niets op een onnatuurlijke manier, maar laat het gewoon een onderdeel van het gesprek zijn, een onderdeel van de situatie. Overdrijf het niet, maar op deze manier kun je iedere man volledig inpakken!

Tot slot

Tot slot willen we je nog de tip meegeven om altijd jezelf te blijven. Doe jezelf niet anders voor dan je bent alleen omdat je indruk op hem wil maken. Hou in gedachten dat als je je anders gedraagt om hem voor je te winnen, je je elke keer dat je met hem bent anders moet gedragen. Het is ontzettend vermoeiend om altijd een masker te moeten dragen. Wees daarom gewoon jezelf. Als dat niet genoeg is voor de man die je wil, dan moet je hem loslaten en op zoek gaan naar iemand die je leuk vind om wie je echt bent.

Voor vrouwen: geheimen om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Ontdek hoe je man die JIJ wilt in een korte tijd zo aan je bindt, waarbij het niet eens meer in zijn hoofd op kan komen om aan andere vrouwen te denken.

Met deze methode maak je een man verslaafd aan jou en alleen aan jou. Het werkt ook als je niet knap bent en geen sexy gevormd lichaam hebt.

Als je wilt dat hij je diep in je ogen aankijkt en vertelt dat hij je nooit zal laten gaan, klik dan direct op de link hieronder:

Krachtige methode om een man’s hart te veroveren en eeuwig te houden

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *