De Beste Seks Standjes Terwijl Je Staat

De meeste stellen die zich overgeven aan spontane seks zijn waarschijnlijk al bekend met de beste staande seks standjes. Zij zullen op die manier ongetwijfeld een aantal nieuwe standjes hebben ontdekt! Een stel kan zomaar worden overvallen door spontane lustgevoelens, en in dergelijke gevallen bieden staande seks standjes uitkomst. Je zult niet altijd dezelfde staande seks standjes gebruiken, daarom hebben we er hieronder alvast een aantal voor je op een rijtje gezet om uit te proberen.

De Beste Staande Seks Standjes

Hoewel seks veelal liggend of zittend wordt uitgevoerd, kunnen staande seks standjes beide partners veel meer energie geven, in tegenstelling tot wanneer ze zouden liggen of zitten. Lees op je gemak onderstaande seks standjes door en hou ze in je achterhoofd voor wanneer het moment daar is…

 • Standing Rear Entry: In dit standje gaat de man achter de vrouw staan en trekt hij haar dicht naar zich toe terwijl hij haar van achteren penetreert. De man heeft zijn handen vrij om haar lichaam te ontdekken en haar te stimuleren. Als je een beginner bent op het gebied van staande seks, dan is dit simpele standje perfect om mee te beginnen.
 • The Stand: Een simpele naam voor een simpel standje! De man staat met zijn gezicht naar zijn partner toe, terwijl zij met haar rug tegen een muur aan staat. Ze tilt één been op en slaat deze om de man heen. Op deze manier kan hij haar gemakkelijker penetreren. Terwijl hij bij haar naar binnen stoot, kan hij zichzelf tegen de muur afzetten. Ook dit is één van de beste staande seks standjes voor beginners.
 • The Contortionist: Dit standje is ietsje lastiger om uit te voeren dan de twee voorgaande seks standjes en vereist enige flexibiliteit van de vrouw. Ze buigt voorover en raakt haar tenen aan terwijl de man haar bij haar middel vast houdt en van achteren bij haar naar binnen stoot. Het klinkt misschien als een makkelijk standje, maar hou in gedachten dat het de vrouw de nodige flexibiliteit en kracht kost om dit standje langere tijd vol te houden.
 • The Carry: Bij dit staande seks standje moet de man behoorlijk sterk zijn. Hij houdt de vrouw bij haar billen en tilt haar op zodat ze haar armen om zijn nek kan slaan. De man stoot bij haar naar binnen terwijl hij haar omhoog houdt, wat een uitstekende workout voor zijn armspieren is.
 • Steaming Shower Standing Sex: Met dit standje sla je twee vliegen in één klap. Water besparen is slechts één van de voordelen van samen douchen. Zorg er wel voor dat je niet je evenwicht verliest en valt! De vrouw leunt tegen de muur van de douche, met haar gezicht naar de man toe. Hij tilt haar op en duwt haar voorzichtig tegen de muur aan, terwijl zij haar benen om hem heen slaat. Door zijn voeten op schouderbreedte te zetten, blijft de man goed in balans terwijl hij in haar stoot.
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tijd Om Op Te Staan!

Nu je op de hoogte bent van de beste staande seks standjes, is het tijd om ze in de praktijk te brengen. Deze standjes kunnen je seksleven tot ongekende hoogtepunten brengen. Hou er wel rekening mee dat ze niet bedoeld zijn voor mensen die moe of fysiek niet sterk genoeg zijn. Staande seks standjes vereisen enige kracht, dus zorg ervoor dat je fit en fris bent als je ze uitprobeert. Verder is het gewoon een kwestie van lekker experimenteren!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

6 reacties op "De Beste Seks Standjes Terwijl Je Staat"

 1. Bart says:

  over seks in de douche: wees daar voorzichtig mee.. Ik heb het eens gedaan met mijn ex en we gleden allebei uit. Nu lachen we erom maar toen was het best een beetje pijnlijk! Je kan ook geen condoom gebruiken onder de douche omdat die dingen niet tegen water kunnen. Gewoon maar wat praktische tips van mijn kant!

  • esra says:

   huh, serieus, kunnen die niet tegen water? Nou, das dan ook lekker. Want je kan toch wel nog gewoon zwanger worden dan..?

 2. Kees says:

  Ik heb een vraag. Ik ben veel langer dan mijn vriendin (ik ben 1.90 meter zij is 1.60 meter). Maar we willen heel graag eens staand seks hebben. En dat blijkt toch lastig wanneer mijn penis ongeveer op de hoogte van haar navel zit. Hoe lukt het ons dan ooit om staand seks te hebben?

  Ik heb wel eens geprobeerd om haar op te tillen en dan te neuken. Dat ging wel eventjes goed maar het was heel vermoeiend en na een paar minuten verloor ik mijn griep en liet ik haar vallen. Ze stootte toen hard haar hoofd tegen de keukentafel. Nou je snapt dat ze toen geen zin meer had en ik ook niet. Moet ik nou gaan trainen zodat ik sterker word en haar op kan tillen bij het neuken? of moeten we staand seksen maar gewoon vergeten?

  Groetjes Kees

  • Lieke says:

   Je kunt best wat trainen om sterker te worden als je graag staand seks wil hebben. Je kunt haar ook optillen en tegen de muur aan duwen, dat is toch wat minder zwaar voor jouw. Wees een beetje kreatief!

  • Stephan says:

   Beste Kees, vraag je vrouw om heel hoge hakken aan te doen. Succes.

 3. jan says:

  zijn er nog meer??

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *