Is het Complete Ejaculatie Controle Ebook de Moeite Waard?

Het vrouwelijk orgasme wat is squirten of spuitend klaarkomen? - Vrijen doe je zo!

Hoe kun je het klaarkomen uitstellen? Met deze vraag lopen veel mannen rond. Dat de oplossing niet kan worden gevonden in medicijnen weten de meeste mannen wel, maar wat is wel de oplossing? In het ebook Complete Ejaculatie Controle wordt je geleerd om op een natuurlijke manier de ejaculatie uit te stellen. In deze review gaan wij het ebook bespreken.

Wat kan het ebook voor jou doen, en werkt het in de praktijk ook? Een andere belangrijke vraag is of je de ejaculatie inderdaad kunt uitstellen met de tips / aanwijzingen uit het ebook. Wij zullen onze ervaringen met jou delen en jou meenemen in de mogelijkheden om de ejaculatie uit te stellen.

Het ejaculeren valt niet altijd samen met het bereiken van een orgasme. In onze review worden deze termen door elkaar gebruikt omdat het vrijwel altijd wel samenvalt.

Is het mogelijk om het klaarkomen met meerdere minuten uit te stellen?

Mannen hebben als doel om tijdens de seks klaar te komen. Toch is het ongewenst om binnen een paar minuten klaar te komen. De sekspartner moet namelijk ook zoveel mogelijk genieten. Voor de vrouw kun je de seksbeleving vergroten door je eerst uitgebreid te storten op het voorspel, maar het penetreren langer dan een paar minuten volhouden blijft belangrijk.

Voor mannen die te snel klaarkomen heeft het uitstellen van de ejaculatie een groter belang. Slechte seks kan cruciaal zijn voor een liefdesrelatie. Mannen die binnen een paar minuten klaarkomen zullen alles uit de kast moeten halen om de prestaties in bed te verbeteren. Het gebruiken van medicijnen is niet de oplossing. Gelukkig zijn er natuurlijke manieren om de duur van het penetreren te verlengen.

complete - 5

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Wanneer is er sprake van te vroeg klaarkomen?

Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. Het is namelijk volledig afhankelijk ven de interpretatie van de sekspartners. De ene is tevreden met 5 minuten, terwijl de ander het juist veel te kort vindt. Ook partners onderling kunnen er van mening over verschillen. Indien de vrouw het te kort vindt, is het verstandig om er iets tegen te doen. Eigenlijk geeft zij namelijk aan dat ze tekort komt.

Het belang van het uitstellen van de ejaculatie

Nadat de man is klaargekomen is de opwinding bij de man ook weg. De vrouw moet dus behaagd worden voordat de man klaarkomt. Bij het vroegtijdig klaarkomen van de man heeft de vrouw die nog geen orgasme heeft bereikt een goede reden om te klagen. Het is mogelijk om de vrouw al tijdens het voorspel een orgasme te bezorgen, maar je seksleven zal sterk verbeterd worden als je tijdens de penetratie nog een keer kunt zorgen voor een orgasme bij de vrouw.

Mannen die het penetreren maar een 0,5 tot 3 minuten kan volhouden, moeten er iets aan gaan doen. Met een paar eenvoudige tips kunt je de duur van het vrijen al sterk verlengen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

4 effectieve manieren om het ejaculeren lang uit te stellen

Naast vele handige tips, worden er in het ebook Complete Ejaculatie Controle 4 manieren om het vrijen langer vol te houden tot in detail besproken. Het zijn manieren die je intensief moet oefenen om tot het beste resultaat te kunnen komen. Neem hier de tijd voor en na veel oefenen moet je het ejaculeren met gemak meerdere minuten uit kunnen stellen.

te vroeg klaarkomen - 8

Manier # 1: Ademhaling tijdens de seks

Er zijn volgens het ebook meerdere manieren om alleen al door de juiste ademhaling de ejaculatie uit te stellen. De meeste mannen gaan tijdens het vrijen te snel en kort ademhalen. Door het hijgen zul je sneller klaar gaan komen. Door rustiger en via de buik te ademen, zul je het penetreren al langer vol kunnen houden. Er worden meerdere manieren van ademhaling in het ebook besproken. Wij zullen één techniek nader toelichten.

Probeer tot rust te komen door een langzame ademhaling. Om de 20 tot 40 seconden moet je een keer diep ademhalen om voldoende zuurstof in het lichaam te krijgen. Na deze diepe ademhaling, moet je jouw adem gedurende 3 tot 5 seconden inhouden. Focus je op de ademhaling om te voorkomen dat de ademhaling weer uit het ritme komt. Probeer het bij voorkeur uit tijdens het masturberen.

Manier # 2: De PC spieroefeningen

Deze oefening is het belangrijkst om je ejaculatie volledig onder controle te krijgen. De PC spieren spelen een belangrijke rol bij het klaarkomen. Als je deze spieren onder controle hebt, ben jij de baas over het ejaculeren. Jij bepaalt wanneer het gaat gebeuren. Deze spieren gebruik je naast seks ook voor het onderbreken van je urinestraal bij het plassen. Door de spier aan te spannen en weer te ontspannen kun je door training tot een betere beheersing van de spier komen. Er zijn meerdere manieren om de spieren te trainen. Wij zullen er weer één toelichten.

Om resultaten te boeken moet je gedurende 1 maand de spieren 3 keer per dag trainen. Dit doe je bijvoorbeeld door PC spieren 30 keer aan te spannen en weer te ontspannen. Na een pauze van 30 seconden ga je de oefening nog een keer herhalen. Geleidelijk ga je de oefening uitbreiden naar 40 contracties in plaats van 30. Pas wel op met de intensiteit, je kunt de spieren namelijk ook overbelasten.

Manier # 3: Herken ‘the point of no return’

Je moet je lichaam beter leren kennen om te snel klaarkomen te voorkomen. Probeer eens te letten op hoe en wanneer een orgasme ontstaat. Op het moment dat het lichaam het orgasme heeft ingezet, is deze niet meer te stoppen. Dit wordt “The point of no return” genoemd. Kort voordat het orgasme wordt ingezet moet je dus actie ondernemen door je PC spieren te ontspannen of door even te stoppen met stoten.

Manier # 4: De stop & go methode

Deze methode wil zeggen dat je tijdelijk moet stoppen met penetreren om het klaarkomen uit te kunnen stellen. Er zijn meerdere manieren om het gewenste resultaat te bereiken. Je kunt stoppen met het penetreren om weer een ander seksstandje in te nemen. Je kunt je aandacht ook even weer focussen op het lichaam van de vrouw om haar klaar te maken om een orgasme te beleven. Het is een kwestie van uitproberen en ervaren wat voor jou het beste werkt.

Wat zijn de resultaten van de manieren om het ejaculeren uit te stellen?

Het is een kwestie van proberen wat het beste voor jou werkt. Er is namelijk geen methode die voor iedereen goed werkt. Het voordeel van de besproken methoden is dat je meerdere methoden kunt toepassen om tot het gewenste resultaat te komen. In het ebook worden er ook nog eenvoudige tips gegeven die je gelijk kunt toepassen zonder ze eerst te oefenen.

Wat zeggen andere websites over het ebook Complete Ejaculatie Controle?

Wij hebben ook gekeken naar de ervaringen van andere websites met het ebook. Bij het kopen van een ebook moet jij je conclusies niet trekken aan de hand van één review. Hieronder tref je de oordelen aan van andere websites die het ebook Complete Ejaculatie Controle ook inhoudelijk besproken hebben.

“Het beste van het ebook is natuurlijk dat de methoden echt werken en het je echt helpt. Dat kan je niet van veel self help ebooks zeggen.”

Bron: Tussendelakens.nl

“Het grote voordeel is dat er inderdaad geen pilletjes en zalfjes voor nodig zijn. Het is een éénmalige aanschaf die effectief is zonder bijwerkingen. Ook dat vinden wij een prettig idee.”

Bron: Ppreviews.nl

“Helder geschreven en gemakkelijk om te volgen. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk.”

Bron: Review op Youtube

Conclusie – is het kopen van het ebook een aanrader

Niet alle tips uit het ebook zullen van toegevoegde waarde zijn, maar er staan veel effectieve tips in. Ook de manieren om je lichaam te trainen om het ejaculeren langer uit te stellen zijn nuttig. De grote kracht is dat het tot in de details wordt uitgelegd wat je moet doen, en hoe je het beste resultaat kunt behalen.

Waar kan ik het ebook Complete Ejaculatie Controle kopen?

Door op onderstaande button te clicken kun je het ebook online kopen. De betaling kan bijvoorbeeld via PayPal, Ideal of via een eenmalige machtiging. Na ontvangst van de betaling krijg je per omgaande het pdf bestand toegestuurd. Deze kun je downloaden, en binnen een paar minuten heb je het ebook dus in jouw bezit. Je kunt direct beginnen met de trainingen en het aanleren van de juiste technieken.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *