Hoe Moet Je Beter seksen?

Hoe moet je beter seksen? - Vrijen doe je zo!

Er zijn twee dingen waar stellen meer over ruziën dan over wat dan ook: geld en seks. Geldkwesties zijn meestal iets waar altijd wel enige onenigheid over zal bestaan. Niet iedereen kan nu eenmaal even goed met geld omgaan. Hoe je beter kunt seksen is een ander verhaal. Het eerste wat je moet doen is je openstellen voor nieuwe dingen. Probeer bijvoorbeeld eens wat andere technieken uit!

Een van de eerste dingen die je moet weten, is het verschil tussen seks hebben en de liefde bedrijven. Als je twijfelt of er überhaupt wel een verschil is tussen de twee, dan heb je waarschijnlijk al een groot deel van je probleem gevonden. Meestal zijn het vrouwen die de voorkeur geven aan de liefde bedrijven, in plaats van simpelweg hun benen te spreiden en zich laten nemen. Er zijn echter ook een aantal mannen die van het verleiden van een vrouw een ware kunst hebben weten te verheffen. Deze mannen weten hoe ze een vrouw het seksuele avontuur van haar leven moeten geven. Daar kunnen andere mannen nog een puntje aan zuigen!

Hoe moet je beter seksen?

Eén van de eerste dingen die je kunt doen is eens wat andere seks standjes uit te proberen dan normaal. Routine is dodelijk voor je seksleven. Dus als je iedere keer weer dat zelfde seks standje gebruikt, is het geen slecht idee om een beetje meer te variëren. Er zijn seks standjes voor iedere denkbare situatie. Er zijn honderdduizenden boeken geschreven over dit onderwerp, om nog maar niet te spreken over alle websites op internet. Je hebt tegenwoordig echt geen excuus meer om niet experimenteel te zijn!

Ook op deze website kun je een forse verzameling seks standjes vinden, voor iedere denkbare situatie: De Beste Seks Standjes

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Seks Speeltjes

Iets anders dat je kunt proberen om je seksleven wat spannender te maken, is seks speeltjes gebruiken. Seks speeltjes kunnen de vlam tussen twee mensen weer doen aanwakkeren. Bovenaan de lijst van populaire seks speeltjes staat natuurlijk de vibrator. Vibrators zijn verkrijgbaar in alle denkbare maten, vormen en kleuren. Hoewel de meeste vibrators zijn ontworpen voor vrouwen, is er ook een flink aantal mannen dat graag een vibrator gebruikt. Stellen kunnen hun seksuele ervaringen zo nog spannender maken!

Wil je eens een goede vibrator proberen? Wat dacht je van deze?

Andere populaire seks speeltjes zijn penisringen. Hoewel deze zijn ontworpen voor mannen en ze zorgen dat een erectie hard blijft, kunnen ook vrouwen hier plezier aan beleven. Er zijn diverse penisringen die speciaal ontworpen zijn om de clitoris van de vrouw te stimuleren tijdens de seks. Deze zijn zeer geliefd en dus zeker het proberen waard voor stellen die hun seksleven nieuw leven in willen blazen.

Tot slot willen we je meegeven dat wanneer je je seksleven wil verbeteren, je wel open moet staan voor nieuwe dingen. Wees niet bang om te experimenteren. Als je nooit iets nieuws probeert, zul je er ook niet achter komen hoe het voelt om een spannende fysieke relatie te hebben. Als je je op je gemak voelt bij je partner, kun je naar hartenlust nieuwe seks standjes en seks speeltjes uitproberen. Je seksleven zal ongetwijfeld beter worden!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *