Datingsite Review: Mijn Geheime Liefde

Is je relatie ingedut, of voel je écht helemaal niets meer voor elkaar, maar blijven jullie bij elkaar om de kinderen? Wat voor reden je ook hebt, een datingsite, speciaal voor mensen die spanning zoeken buiten hun eigen relatie, kan je hierbij helpen. Ik heb me aangemeld voor www.mijngeheimeliefde.nl om te onderzoeken of dit een serieuze site is, of niet.

Ben jij op zoek naar een spannend avontuur? Een one-night-stand? Of misschien zelfs wel naar een relatie voor langere tijd. Mijn Geheime Liefde is een site die hier zeer geschikt voor is, want deze richt zich met name op mensen die al een relatie hebben. Vreemdgaan met alle lusten, en niet de lasten.

De site zegt het volgende over zichzelf: “MijnGeheimeLiefde.nl is een dating community voor mannen en vrouwen, die op zoek zijn naar een gepassioneerde affaire, online vreemdgaan of een ‘friend with benefits’. Honderden mensen schrijven zich dagelijks bij ons in. Inschrijven is gratis en je kunt profielen bekijken van andere mensen. Je kunt je eigen profiel samenstellen en foto’s toevoegen. Op basis van je profiel kun je een leuk contact zoeken die bij je past. Verder kun je online flirten of vreemdgaan door in contact te komen met andere mensen en berichten of knipogen te sturen. Alle profielen op MijnGeheimeLiefde.nl worden individueel gecontroleerd, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen toegelaten worden. Bij vragen helpt onze klantenservice je graag verder.”

Mooie woorden, maar dat wil ik graag even checken. Hoewel ik single ben, heb ik me toch ingeschreven voor deze site. Singles hebben toch ook wel eens zin in een avontuurtje?

Datingsite Review “Mijn Geheime Liefde”

Goed, wat me allereerst opvalt is gemakkelijke en snelle manier van inschrijven. Natuurlijk moet je invullen wat je zoekt, samen met je mailadres. Na bevestiging van dat mailadres heb je direct toegang tot alle profielen. Je kunt natuurlijk gaan zoeken en direct met iemand contact opnemen, maar dat is natuurlijk niet erg slim als je je eigen profiel nog niet ingevuld hebt. Diegene met wie je contact zoekt, wil natuurlijk ook weten wie jij bent.

Hierbij komen we al op een heel belangrijk voordeel van de site. Alle profielen worden handmatig beoordeelt. Dit geeft de garantie dat je te maken hebt met échte profielen, en niet met fakeprofielen die er alleen op uit zijn om je geld af te troggelen. Wat mij ook opviel, en dat is geen verrassing natuurlijk, is het feit dat nagenoeg alle dames getrouwd zijn, of in ieder geval al een relatie hebben. Zij zoeken dus duidelijk naar een avontuurtje zonder de ‘lasten’ van een vaste relatie. Gewoon lekker plezier maken! Ook dit is een voordeel van deze site, want op een ‘normale’ datingsite is het eigenlijk ‘not done’ om als getrouwde man of vrouw op zoek te gaan. Mijn profiel was vrij snel ingevuld, zonder lastige of vreemde vragen. En de vragen die ik niet wilde beantwoorden kon ik gewoon open laten. Mijn profiel is nu een week online, en ben iedere dag even op zoek gegaan om de nieuwe aanmeldingen te bekijken. Je weet maar nooit! Inmiddels heb ik een paar hele leuke contacten gelegd, en gisteravond heb ik zelf mijn eerste date gehad. Een zeer prettige avond gehad, heel erg prettig mag ik wel zeggen. Ik ben nu net weer thuis, en wilde deze ervaring toch even delen met jullie.

Mijn persoonlijke ervaring: Erg positief! Gewoon een keer proberen, wat heb je te verliezen?

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

3 reacties op "Datingsite Review: Mijn Geheime Liefde"

  1. Myth says:

    None

  2. shefrina says:

    Leuk

  3. Giovanni veloce says:

    Onderzoek over mijn geheime liefde dating site ? Niks van ! Door de site zelf hier geplaatst. 95% fictieve profielen. Geen reactie op feestdagen, standaard reply de volgende ochtend. Zeker de Vlaamse profielen hebben Nederlands kantje..vraag eens door over hun stad...

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *