Meten is weten: Heb jij een kleine of een grote penis?

Meten is weten, heb jij een kleine of een grote penis? - Vrijen doe je zo!

Ben jij ook zo onzeker over het formaat van je penis? Vind je hem te klein? Of heb je juist een grote penis? In feite is de grootte niet belangrijk, maar wat je er mee doet. Maar toch, voor diegene die meer willen weten door te meten, een aantal tips.

Wat is de gemiddelde lengte van een penis?

Een penis in slappe toestand varieert heel sterk. Een kleine slappe penis groeit in verhouding meer bij een erectie dan een grote slappe penis. In erectie is in Europa de gemiddelde maat tussen de 12 en de 17 centimeter. Of je nu 12 of 17 centimeter hebt, dit maakt helemaal niets uit voor lekkere seks. Je vrijt immers niet alleen met je penis, maar ook met je handen en je tong. Een deel van de vrouwen prefereert zelfs een kleinere penis, omdat ze een nauwe vagina hebben. Een té grote penis zou pijn kunnen doen, hoewel dit niet altijd waar hoeft te zijn.

De dikte van de penis, dus de omtrek, is tussen de 8 en de 12 centimeter.

Wist je dat de Aziatische mannen de kleinste penis van de wereld hebben? Deze zijn gemiddeld 10 centimeter, in erectie wel te verstaan!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe meet ik mijn penis?

Om je penis te meten maak je gebruik van een flexibel meetlint. Als je penis in maximale erectie is, meet je de afstand tussen je buik en de top van de eikel. Dit is je lengtemaat. Voor de dikte vouw je het meetlint om je penis, op ongeveer 1 a 2 centimeter van je buik. Je kunt dit natuurlijk zelf doen, maar je kunt het ook je vriendin laten doen. Wedden dat je penis dan groter is?

Seks is nooit een probleem!

Een grote penis betekend niet automatisch betere seks. Integendeel, als de penis té groot is kan dit pijn doen bij de vrouw. En laten we eerlijk zijn, iedereen die loopt op te scheppen over de lengte en dikte van zijn penis: Zou het allemaal waar zijn? In de meeste gevallen, eigenlijk allee gevallen, is het stoer-doenerij door onzekerheid. Val je binnen het gemiddelde? Dan heb je het prima voorelkaar en hoef je je nergens voor te schamen!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Je penis en ballen scheren

Als je je penis en balzak wat groter wilt laten lijken, kun je overwegen om je schaamhaar te scheren. Door het ontbreken van het schaamhaar komt alles beter uit en lijkt het groter. Meer weten? We hebben hierover een video gemaakt waarin we stap voor stap, zonder taboe, laten zien hoe je dit het beste kunt doen: Video Schaamhaar Scheren.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *