De beste seks standjes voor atletische seks

Fit zijn is helemaal hot tegenwoordig. Er zijn dan ook een flink aantal stelletjes die best atletisch zijn. Zij hebben wellicht behoefte aan wat meer uitdaging op het gebied van seks standjes. Speciaal voor hen hebben we de beste seks standjes voor atletische seks op een rijtje gezet.

De beste seks standjes voor atletische seks

Sommige van de onderstaande seks standjes voor atletische seks zijn heel makkelijk om uit te voeren, anderen vereisen weer wat meer kracht en/of flexibiliteit van beide partners. Ze zijn in ieder geval heel spannend!

  • Arch: Dit wordt beschouwd als een van de makkelijker uit te voeren standjes. Het zorgt voor een lekker diepe penetratie. De vrouw moet vrij sterke benen hebben, omdat ze zichzelf moet ondersteunen. Om de Boog uit te voeren gaat de vrouw op het bed of de vloer liggen, met haar knieën gebogen en haar benen gespreid. De man knielt tussen haar benen en ze tilt haar heupen van de grond door haar benen af te zetten. De man duwt zijn penis bij haar naar binnen. Hij gebruikt één van zijn handen om haar clitoris te stimuleren en de andere om haar te ondersteunen.
  • Pie in the Sky: Dit is een ander relatief gemakkelijk seks standje om uit te voeren. De vrouw moet wel enigszins flexibel zijn, want haar achterste zal samen met haar benen de lucht in moeten. Dit biedt de man uitstekende toegang om haar oraal te bevredigen terwijl hij haar lichaam masseert. De vrouw moet op haar rug liggen terwijl de man van onder af haar benen oppakt en richting haar hoofd brengt. Hierdoor worden haar kont en vagina blootgesteld. Vervolgens gebruikt hij zijn handen om haar in deze positie te houden terwijl hij haar oraal bevredigt.
  • Head Rush: Om dit atletische seks standje te kunnen uitvoeren, moet de man sterk genoeg zijn om de vrouw op te tillen en zij moet flexibel zijn. Het werkt als volgt: de man gaat zitten en de vrouw slaat haar benen om zijn hoofd heen terwijl haar hoofd in zijn kruis rust. Vervolgens tilt de man haar voorzichtig op, met zijn knieën licht gebogen en zijn rug recht. Hij houdt haar bovenlichaam tegen zich aan terwijl haar vagina bij zijn mond blijft. Zodra de man een staande positie heeft bereikt, slaat de vrouw haar armen achterwaarts om hem heen. Vervolgens kan hij haar oraal bevredigen.
  • Little Dipper: Dit is wellicht één van de beste seks standjes voor atletische seks, ideaal voor stelletjes die fysiek sterk zijn. Met name de vrouw moet over sterke armen beschikken om dit standje op de juiste manier te kunnen uitvoeren. Ze zit op de rand van een bank en zet haar benen op een stevig koffietafeltje of ottoman. De man ligt op de vloer in een zijlingse positie ten opzichte van de vrouw. Terwijl ze haar handen op de bank houdt, laat ze zich zakken tot ze zijn penis bij haar naar binnen kan laten glijden. Daarna kan ze, door gebruik te maken van haar armspieren, op en neer bewegen terwijl zijn penis haar penetreert.
  • Pleasure Pick me Up: Dit is één van de moeilijkste seks standjes voor atletische seks. De man moet sterk genoeg zijn om de vrouw te ondersteunen terwijl zij zijn benen om zijn middel heeft. Hij zit op de rand van een bank of bed terwijl de vrouw schrijlings op hem zit, met haar gezicht naar hem toe. Hij dringt bij haar naar binnen en tilt haar op terwijl hij zijn voeten op de bank of het bed houdt. De vrouw ondersteund zichzelf door de schouders van de man vast te houden, terwijl hij haar bij haar kont vasthoudt.

Zelfs als je al een aantal van deze seks standjes uitgeprobeerd – of misschien zelfs allemaal – kun je nog steeds je eigen persoonlijk record verbeteren! Zorg in ieder geval dat je allebei fysiek in vorm bent om deze seks standjes te kunnen uitvoeren.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *