De beste seks standjes met de man boven

De beste seks standjes met de man boven - Vrijen doe je zo!

Al sinds de oertijd is het de man die overal de leiding op zich neemt, zeker wanneer het op seks aankomt. Niemand kijkt dan ook raar op wanneer de man bovenop wil. In de afgelopen decennia zijn er echter steeds meer vrouwen die ook wel eens bovenop willen. Ze eisen dit niet alleen, ze krijgen het ook. Dat betekent echter niet dat mannen niet meer bovenop mogen. Hieronder hebben we een aantal van de beste seks standjes met de man bovenop beschreven. Ideaal om wat inspiratie op te doen voor de volgende keer dat je seks hebt!

De beste seks standjes met de man bovenop

Hieronder hebben we een paar van beste seks standjes met de man bovenop beschreven. Wellicht kun je er zelf ook nog een paar bij bedenken!

  • Missionary Position: Deze moest in de lijst staan! De Missionaris positie is het klassieke standje met de man boven. Je hebt er tijdens de eerste keer dat je over seks hoorde hoogstwaarschijnlijk al van gehoord. De vrouw ligt op haar rug met haar benen zover gespreid dat de man boven op haar kan klimmen en zijn penis tegen de opening van haar vagina aan kan leggen. Zodra hij in positie is, kan hij zijn penis bij haar naar binnen duwen. Dit is het makkelijkste standje om onder de knie te krijgen en het is nog lekker ook!
  • Over the Shoulder: De vrouw ligt op haar rug terwijl de man zich boven haar bevindt. Ze spreid haar benen en brengt ze omhoog zodat ze ze op de schouders van de man kan laten rusten. Dit standje zorgt ervoor dat haar heupen zich in de ideale hoek bevinden voor een diepe penetratie.
  • Cowboy: De vrouw ligt op haar rug en trekt haar knieën op naar haar borst. De man knielt voor haar en duwt haar benen opzij, terwijl hij haar dijbenen gebruikt om zichzelf te ondersteunen. Dan glijdt hij bij haar naar binnen. In dit standje heeft de man alle controle.
  • Squashing the Deckchair: Als je de film American Pie hebt gezien, dan ken je dit standje al. Het werd heel bekend door deze film. De vrouw ligt op haar rug met haar benen gespreid in de lucht, terwijl haar achterste op de rand van het bed ligt. Haar voeten rusten op de schouders van de man, die tussen haar benen in staat. Dit standje biedt een diepe penetratie en is tevens zeer geschikt voor mannen met een kleinere penis.
  • Viennese Oyster: Dit standje vereist enige flexibiliteit van de vrouw, dus hou dat in gedachten. Ze ligt op haar rug en brengt haar onderrug en benen omhoog. Vervolgens haakt ze haar enkels achter haar hoofd. De man knielt voor haar en komt bij haar naar binnen. Dit biedt hen beiden een mooi opwindend beeld van de actie.

Het belangrijkste bij het uitproberen van nieuwe seks standjes is dat je open minded blijft. Ook moet je ervoor zorgen dat het een standje is wat zowel jij als je partner allebei kunnen uitvoeren. Wanneer jullie een standje niet kunnen uitvoeren, kun je gewoon een andere proberen, tot dat je de beste seks standjes met de man boven hebt ontdekt die voor jullie allebei goed werken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *