Het Voorspel

Het voorspel - Vrijen doe je zo!

Seks gebeurt niet zomaar. Beide partners moeten opgewonden zijn om met volle overgave van de ervaring te kunnen genieten. Daarom is het belangrijk om het één en ander over voorspel te weten. Deze seks tips met betrekking tot het voorspel zijn erg handig om te weten.Voorspel is niet is wat je slechts op één manier kunt doen, want de meeste stellen hebben verschillende dingen waar ze van genieten. Aan de andere kant zijn er wel een aantal richtlijnen die je kunnen helpen om elkaar op te winden voor geweldige seks.

Het is goed om in elk geval op de hoogte te zijn van alle do’s en don’ts als het aankomt op voorspel. Op die manier kun je elkaar zo effectief mogelijk verwennen. Je moet weten waar alle hotspots van je partner zitten om lekker met elkaar te kunnen spelen. Focus je niet alleen op de penis en de vagina, maar kijk ook eens hoe opgewonden je partner kan raken wanneer je je focust op de lippen, de nek, de oren, de tong en de tepels. Je zult versteld staan van hoewel leuke plekjes er zijn om te ontdekken en te plagen voordat je je op de genitaliën gaat richten.

 

Wees creatief!

Wees niet saai! Als je iedere keer dezelfde dingen doet, dan kom je al snel in een sleur terecht. Doe eens wat anders, wees creatief. Laat die veelgebruikte routine van zoenen, borsten strelen, penis strelen en neuken eens voor wat hij is en probeer iets anders uit. Doe je voordeel met wat je hebt. Je kunt misschien wat rekwisieten gebruiken, zoals veren of een zweepje. Probeer het eens te doen met eetbaar glijmiddel. En hou bovendien altijd de lichaamstaal van je partner in de gaten. Zo weet je of dat wat je doet voor de ander ook fijn is. Dat het belangrijkste als het op voorspel aankomt.

Niets voelt beter dan heerlijk door je partner verwend worden. Neem dan ook uitgebreid de tijd om elkaar te verwennen. Zoen, knuffel en streel elkaar, maar zonder verwachtingen. Verwarm wat massage olie en geef je partner een spontane massage. Natuurlijk kunnen al die sensuele aanrakingen jullie in de stemming brengen voor meer, maar het is niet de bedoeling dat dat je doel is.

 

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Voorspel voor vrouwen

Met name vrouwen hebben behoefte aan voldoende voorspel. Zodra mannen hard zijn, zijn ze er meestal wel klaar voor. Vrouwen daarentegen hebben de tijd nodig om zowel een emotionele als een fysieke verbinding te creëren. Wanneer een vrouw voldoende opgewonden is, zal haar lichaam een natuurlijk glijmiddel produceren. Als de vagina van een vrouw niet nat genoeg is om de harde penis van een man makkelijk naar binnen te laten glijden, dan zal de seks pijnlijk zijn. Haast is dus niet bevorderlijk voor het voorspel, en ook niet voor geweldige seks.

Daar komt nog bij dat niet alle vrouwen altijd kunnen klaarkomen tijdens de seks. Dit betekent vaak dat ze tijdens het voorspel willen klaarkomen. Met name vrouwen wiens partners de neiging hebben om na de seks van haar af te rollen en meteen in slaap te vallen, zullen een sterkere behoefte hebben voorspel.

Natuurlijk is er, net als bij het toetje, altijd ruimte voor een spontaan vluggertje waar weinig of geen voorspel bij nodig is.

 

Seks Tips: Het voorspel

Weten hoe je het voorspel aan moet pakken kan voor veel plezier zorgen en zal je seksuele ervaring compleet maken. Dat betekent niet dat je er uren mee bezig moet zijn, tenzij jullie dat allebei fijn vinden natuurlijk. Wanneer de man de neiging heeft om snel zijn hoogtepunt te bereiken, zou een lang en stomend voorspel hem wel eens klaar kunnen laten komen voordat jullie aan de seks toe komen. Alle stellen zijn verschillend, dus hoeveel tijd je aan het voorspel wil besteden is aan jullie.

Voorspel is niet iets dat alleen in bed gebeurd. Sterker nog, voorspel kan op iedere willekeurige plek, op ieder tijdstip van de dag beginnen. Het kan zelfs beginnen met een veelbetekenende blik naar elkaar, zonder dat je elkaar daarbij aanraakt. Flirten en elkaar plagen zijn ook vormen van voorspel. Je hoeft geen dirty talk te gebruiken om je boodschap te laten overkomen, hoewel dit voor veel stellen wel opwindend is.

Door met elkaar te communiceren ben je ervan verzekerd dat het voorspel iets is wat jullie allebei fijn vinden. Sta open voor nieuwe dingen en besteedt aandacht aan de behoeften van je partner. Zo weet je zeker dat jullie van een heerlijk voorspel kunnen genieten.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

5 reacties op "Het Voorspel"

 1. Rosanna says:

  Hoi,

  Ik vind het ook heerlijk om tijdens het voorspel in elkaars oor te fluisteren wat we allemaal bij elkaar zouden willen doen zonder het echt te doen... heel opwindend. Of rollenspel!! af en toe in de huid van iemand anders kruipen of doen alsof ik een stout schoolmeisje ben.. hmmmm

 2. Willeke says:

  Beste mannen die dit lezen,

  Ik wilde even met jullie delen hoe belangrijk het voorspel is. Geloof me, voor 9 van de 10 vrouwen is het voorspel noodzakelijk om klaar te kunnen komen. Je zult altijd uitzonderingen hebben, maar neem van mij aan dat ook zij veel betere orgasmes hebben na een voorspel. Ik kan het weten, want ik ben seksuologe met al 20 jaar ervaring. Voorspel maakt de seks af; het zorgt voor veel meer verbondenheid tussen jou en je partner. Bovendien kun je al echt genieten van het voorspel, zonder dat er hele 'heftige' dingen gebeuren.

  Dat geldt ook voor jouzelf! Natuurlijk, je kunt hem er gewoon in stoppen, een tijdje heen en weer bewegen en dan lekker klaarkomen. Maar na het voorspel is ook jouw orgasme stukken beter. Je maakt je partner er ook nog eens heel blij mee, misschien dat ze wel wat extra's voor je terugdoet... ;)

 3. Immanuel says:

  Hallo,

  Ik verwen mn vrouw altijd heerlijk met voorspel. Vinden we allebei heel opwindend! Het zorgt dat we ons nog meer op ons gemak voelen en de seks achteraf is toch elke keer weer beter. Dat merk ik wel als we een vluggertje doen. Ook leuk, maar toch niet zo intens als seks na het voorspel.

  Immanuel

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *