De Beste Seks Standjes Voor Zwaarlijvige Mensen

Het lichaamsbeeld is voor velen een belangrijke factor in het leven. Er zijn tijden geweest waarin mensen met een voller lichaam, met name vrouwen, beschouwd werden als schoonheden. Geleidelijk aan veranderde dat, en ineens moest je slank en fit zijn om als mooi te worden beschouwd. Hoewel die gedachte vandaag de dag nog steeds speelt, zijn er steeds meer mensen die tevreden zijn met hun lichaam en die zich niets aantrekken van wat andere mensen ervan vinden. Dit heeft een behoefte aan de beste seks standjes voor zwaarlijvige mensen aangewakkerd.

Je moet niet vergeten dat de originele Kamasutra veel seks standjes bevatte die vrijwel onmogelijk leken om uit te voeren. Zelfs de moderne versies bevatten seks standjes die vereisen dat beide partners optimaal in vorm zijn. Maar wat betekent dit dan voor Grote Mooie Mensen, wanneer het aankomt op genieten van seks? Het betekent dat er inmiddels een aantal goede seks standjes voor zwaarlijvige mensen zijn. Hiermee beleef je net zoveel plezier aan seks als mensen met een “normaal” postuur.

Seks Standjes voor zwaarlijvige mensen

Het eerste om te onthouden wanneer je seks hebt met een zwaardere partner, of wanneer je zelf de zwaardere bent, is dat je ervoor open moet staan. We zouden allemaal wel die ideale erotische ontdekkingsreis willen meemaken waar alles perfect past en waar het allemaal vanzelf lijkt te gaan. De realiteit laat echter zien dat sommige dingen wat meer werk vereisen. Het is heus niet erg als iets in het begin wat vreemd aanvoelt. Dit geldt met name voor seks. Het bedrijven van de liefde is iets waar je met volle overgave van moet kunnen genieten, en de enige manier waarop je dat kunt doen is door jezelf te accepteren zoals je bent. En wat dan nog als je dik bent! Zelfs slechte seks is beter dan helemaal geen seks, dus probeer er niet over te stressen. Handhaaf de gedachte dat je dit doet om je goed te voelen en om je partner te helpen zich goed te voelen. Als dat betekent dat je wat nieuwe seks standjes moet uitproberen, of wat kussens moet gebruiken, dan maakt dat toch niet uit? Probeer eens een aantal van de onderstaande beste seks standjes voor zwaarlijvige mensen en ontdek zelf wat werkt voor jou.

  • Tweaked Missionary: Hierbij neem je de Missionaris en pas je deze aan tot een standje waarbij ook zwaarlijvige mensen hun hoogtepunt kunnen bereiken. Toegegeven, het kan een uitdaging zijn wanneer de man boven ligt, zeker wanneer er een of twee dikke buiken in het spel zijn. Aan de andere kant kun je het standje zo aanpassen dat ook zwaardere mensen ervan kunnen genieten. Dit is te bereiken door de man tussen de benen van de vrouw te laten knielen terwijl hij bij haar naar binnen glijdt. Dit biedt beide partners ook de mogelijkheid om goed naar elkaar te kijken tijdens de seks.
  • Doggie Style: Dit is waarschijnlijk één van de beste seks standjes voor zwaarlijvige mensen. Doggie Style biedt natuurlijk niet dezelfde intimiteit als een face-to-face seks standje, maar dit wordt gecompenseerd door alle andere voordelen. Mannen zijn erg visuele wezens, en dankzij het geweldige uitzicht bij dit standje zullen ze hier extra opgewonden van raken. Vrouwen zullen hier ook van profiteren, want dit standje biedt hen een grotere kans om een vaginaal orgasme te bereiken. Daarbij kan de vrouw, om dat ze op handen en knieën zit, tegelijkertijd haar klit stimuleren.
  • Fetal Position Fun: Bij dit standje gaat de vrouw op haar zij in de foetushouding liggen, terwijl de man achter haar billen knielt. Zo kan hij haar op een vrij comfortabele manier penetreren. Indien nodig kunnen er een paar kussens gebruikt worden om haar heupen op een hoger niveau te krijgen. De man kan ook het bovenste been van de vrouw vasthouden terwijl hij bij haar naar binnen stoot. Op die manier hebben beiden er plezier van en heeft hij meer controle over het stoten.
  • Cowgirl: Bij de Cowgirl maakt het niet uit hoe zwaar je bent. De vrouw gaat op de man zitten en ze bepaald hoe snel en hoe diep de man haar penetreert. De man kan lekker achteroverleunen en ontspannen terwijl zijn partner het meeste werk verricht. Bovendien kan hij genieten van het uitzicht terwijl zij hem berijdt.
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Orale Sex voor Zwaarlijvige Mensen

Bij seks hoort voorspel, of het nu van de orale variëteit is of niet. Orale seks is wel heel populair, dus het is het zeker waard om te bekijken hoe zwaarlijvige mensen dit op een succesvolle manier kunnen doen. Er zijn in deze categorie natuurlijk niet al te veel seks standjes om uit te kiezen, maar het traditionele 69 standje is waarschijnlijk niet erg handig voor zwaarlijvige stellen. Het kan behoorlijk lastig zijn, zeker wanneer er dikke buiken en veel gewicht in het spel zijn. Daarom is het wellicht een betere optie om individueel orale seks uit te voeren.

Er zijn twee manieren om de vrouw oraal te bevredigen. Welke je kiest, is geheel afhankelijk van hoe comfortabel ze zich voelt. Tenslotte kan ze niet optimaal genieten als ze zich niet op haar gemak voelt. Bij het eerste standje gaat ze op haar rug liggen terwijl haar partner zijn gezicht tussen haar dijen legt. Hij kan zijn handen gebruiken zichzelf in de juiste positie te brengen. Ze kan er ook voor kiezen om op zijn gezicht te gaan zitten, als ze zich hier gemakkelijk bij voelt.

Een man pijpen is vrij makkelijk, ongeacht hoe groot hij is. Hij kan staan terwijl zij voor hem knielt, en eventueel een hand gebruiken om zijn buik omhoog te houden. Een andere variant is dat hij staat terwijl zij op haar rug op bed ligt, met haar hoofd bij zijn penis. Verder kan hij ook op zijn rug gaan liggen terwijl zij zichzelf tussen zijn dijbenen positioneert.

Tot slot

Nu je weet dat er wel degelijk hele goede seks standjes voor zwaarlijvige mensen bestaan, is het tijd om deze in de praktijk uit te proberen. Seks is opwindend en gezond, voor iedereen! Niet alle mensen zijn slank. Er zijn heel veel vormen en maten. Vergeet dat niet en leer om van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent. Je zult merken dat je veel vrijer wordt als het aankomt op seks.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *