Chocolade Condooms en andere Lekkernijen

Chocoladecondooms en andere lekkernijen - Vrijen doe je zo!

Condooms worden in principe verkocht om je te behoeden voor het oplopen van een SOA en om ongewenste zwangerschap te voorkomen. Maar een condoom is natuurlijk een prachtig ding om leuke dingen mee te doen. Vooral de laatste 10 jaar is de condoomindustrie gigantisch gegroeid, met name in de pret-sector.

Inmiddels kun je condooms kopen in alle mogelijke denkbare smaken, kleuren en vormen. Het is wel even belangrijk om te vermelden dat je wel goed moet kijken of het een veilig condoom is of niet. Met name in de afdeling pretcondooms zijn veel condooms in omloop van slechte kwaliteit. Een grapje is leuk, maar als je condoom knapt of scheurt, is het beslist géén pretje meer. Let op het CE-keurmerk en lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing. Daar zal heus niet instaan dat het een slechte condoom is, maar het geeft je wel een idee over de betrouwbaarheid.

Als je wilt weten hoe je een condoom om moet doen, kun je het volgende artikel even lezen: Hoe moet je een condoom omdoen?

Standaard condooms

Waarschijnlijk ken je de standaard condooms wel. Deze zijn ten eerste het goedkoopst en zijn standaard voorzien van een glijmiddel. Je kunt ze kopen in kleine en grote verpakkingen, en zijn bijna letterlijk op iedere straathoek beschikbaar.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Gekleurde condooms

Dit zijn eigenlijk standaard condooms, maar dan met een leuk kleurtje.

Condooms met een smaakje

Wel of niet in combinatie met een kleurtje, maar dit zijn condooms met een lekker smaakje. De meest frappante is wel de chocolade-condoom, maar er zijn ook frissere smaken zoals kersen, aardbeien en banaan.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Lichtgevende condooms

Dit zijn condooms die in het donker licht geven. Op het moment dat je de condoom uit de verpakking haalt, moet je hem even voor een lamp houden om ‘op te laden’. Daarna het licht uitdoen, en je ziet alleen maar een condoom in het donker zweven die op een bepaald moment nagenoeg geheel zal verdwijnen…

Condooms met noppen

Met name voor het extra plezier van degene die gepenetreerd wordt, zijn er de noppencondooms. Dit zijn kleine nopjes aan de buitenzijde die een extra stimulans geven aan de ontvanger/ontvangster. Noppencondooms worden gewoon uit één stuk gemaakt, dus zijn over het algemeen veilig. Neem bij voorkeur een bekend merk voor de grootste zekerheid.

Condooms met ribbels

Wat voor de noppen-condooms geldt, geldt ook voor de condooms met ribbels. De ribbels zorgen voor extra wrijving en dus voor een extra stimulans.

Stimulatie condooms

Dit zijn meestal standaard condooms, of één van de eerder genoemde soorten, met een glijmiddel die voor een extra prikkelende stimulans zorgt. Niet erg geschikt als je voor je gevoel steeds té snel klaarkomt. Het glijmiddel stimuleert namelijk niet alleen jullie penis en vagina, maar zorgt er ook voor dat je dus sneller klaarkomt.

XL/XXL condooms

Voor die mannen die een bovengemiddelde maat penis hebben, zijn er speciale condooms. Deze condooms zijn niet in de handel om mee op te scheppen, maar puur om een goed passende condoom te kunnen gebruiken. Slecht passende condooms kunnen voor problemen zorgen: Te kleine condooms kunnen scheuren, te grote condooms kunnen afglijden tijdens het neuken. Beide met grote gevolgen…

Fun-condooms

Dit is misschien wel de leukste categorie condooms, maar tevens de gevaarlijkste. Condooms in de vorm van een stripfiguur, fruit of andere vormen. Meestal in combinatie met bijbehorende smaak. Erg leuk, maar het overgrote deel van dit soort condooms is van slechte kwaliteit. Niet gebruiken dus! Wat je wel kunt doen is een pret-condoom gebruiken in combinatie met een standaard condoom. Dus eerst de standaard condoom omdoen, en daarna de pret-condoom er overheen.

Condooms met een groot reservoir

Wat voor de extra grote condooms geldt, geldt ook voor deze condooms met een extra groot reservoir. Dit zijn geen condooms om mee op te scheppen, maar speciaal gemaakt voor mannen met een grote sperma-productie. Als je in zo’n geval een standaard condoom gebruikt, kan het condoom scheuren door de grote druk.

Smoezen om maar geen condoom te hoeven gebruiken

Ondanks alle informatie over de eventuele gevolgen als je zonder condoom vrijt, is er nog steeds een hele grote groep jongeren die geen condoom gebruiken. Soms gebeurt dit uit onzekerheid als je dit niet durft te zeggen tegen je partner, soms is het achteloosheid en soms onder druk van de partner.

Wij hebben een lijstje gemaakt van de meest gebruikte smoezen om maar geen condoom te hoeven gebruiken, inclusief de juiste reactie. Als je jezelf hiertegen wilt wapenen, lees dan even: Een condoom omdoen? De meest gebruikte smoezen!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *