De beste seks standjes voor een vluggertje

Wanneer het op seks aankomt, is er niets beter dan een heet, snel en spontaan vluggertje. In deze drukke maatschappij, waar iedereen druk is met hun carrières en hun gezin, kan een vluggertje op zijn tijd precies zijn wat een stel nodig heeft. Hopelijk kunnen ze ook zo nu en dan de tijd vinden voor liefdevolle, langzame en romantische seks, maar het is altijd goed om te weten dat er ook goede seks standjes voor een vluggertje zijn. De kans is groot dat je ze vaker zal gebruiken dan je zou verwachten!

Eén van de beste seks standjes voor een vluggertje

Het eerste standje dat snelle bevrediging biedt heet de Standing Spoons. Dit standje biedt de intensiteit van via de achterdeur naar binnen gaan en de sensuele uniciteit van een staand standje. Dit standje is ideaal voor wanneer het snel moet gebeuren. Toegegeven, het kan voor stellen die aanzienlijk in lengte verschillen een uitdaging zijn om hun genitaliën op een lijn te krijgen. Dit probleem is echter makkelijk te verhelpen door een voetenbankje, trap of bank te gebruiken.

Of je nu wel of niet begint met zoenen, zodra het tot meer leidt moet de man achter de vrouw gaan staan. Bovenkleding hoeft niet per se uitgetrokken te worden en onderkleding moet in ieder geval tot aan de knieën uit zijn. De man gebruikt één arm om de vrouw te omhelzen en positioneert zichzelf met de andere, terwijl de vrouw hetzelfde doet. Ze gebruikt één arm om hem vast te houden, om zijn middel bijvoorbeeld, en met de andere kan ze hem helpen om haar te penetreren. Beide partners moeten hun knieën enigszins buigen en ze moeten dicht bij elkaar staan, net als twee lepels die tegen elkaar aanleunen. Zodra de man bij haar naar binnen gaat, moeten ze als één bewegen. Doordat de man haar van de achterkant penetreert, kan hij zowel hij clitoris als haar G-spot stimuleren.

De Standing Spoons biedt wederzijdse bevrediging en het is tevens makkelijker te verbergen als je onverwachts wordt ontdekt of gestoord. Je hoeft alleen maar uit elkaar te gaan en je broek op te trekken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Andere goede staande seks standjes

Natuurlijk hebben we nog meer van de beste seks standjes voor als je je relatie wat spannender wil maken. Hierbij kun je denken aan:

  • Kitchen Quickie: Denk je eens in hoe opwindend seks op het aanrecht kan zijn! De vrouw zit op de rand van het aanrecht en slaat haar benen om de man heen. Zodra hij bij haar naar binnen gaat, trekt ze hem dicht naar haar toe en gaat ze mee met zijn bewegingen. Omdat een vluggertje de seksuele respons van de vrouw nog heviger maakt, kan ze op deze manier bijna meteen klaarkomen.
  • Rush Hour: Er is geen enkele reden waarom seks de hele nacht moet duren. Ook met vluggertjes kunnen vrouwen compleet bevredigd worden. Stellen kunnen ook proberen om ‘s ochtends seks te hebben. Onderzoek heeft aangetoond dat drie keer per week ochtendseks hebben behoorlijk goed is voor de gezondheid. Rush Hour is een van de beste seks standjes voor een vluggertje, ideaal voor stellen die ‘s ochtends snel naar hun werk moeten. De vrouw hoeft niet eens haar ondergoed uit te trekken. Het stel gaat op de rand van het bed zitten. Zodra ze er klaar voor is, duwt de man haar ondergoed opzij en laat hij zich vanaf boven af in haar glijden. Je zult de hele dag met een grijns op je gezicht lopen!

Iets om te onthouden

Er zijn heel veel standjes die prima geschikt zijn voor een vluggertje. Er zijn zelfs een aantal nieuwe seks standjes bedacht, speciaal voor die momenten waarop stellen worden overvallen door een plotselinge drang naar seks. Het is van belang om in gedachten te houden dat wanneer je in de stemming bent, je het niet uitstelt naar later. Van dat lustvolle moment moet je meteen gebruik maken!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *