De Prikpil

De prikpil - Vrijen doe je zo!

Net als de pil, de ring en de pleister, is de prikpil een vorm van toedienen van hormonen om ongewenste zwangerschap te voorkomen.

Wat is de prikpil

De prikpil is een hormooninjectie. Het is dus niet gelijk aan de pil of de ring die geleidelijk hormonen afgeven, maar je krijgt in één keer een ‘shot’ hormonen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Bescherming

De prikpil beschermd je alléén tegen een ongewenste zwangerschap, en beslist niet tegen een Seksueel Overdraagbare Aandoening. (SOA)

De werking van de prikpil

Het ingespoten hormoon beschermd je tegen zwanger worden gedurende een periode van 12 aaneengesloten weken. Dus één injectie per 12 weken!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Het gebruik van de prikpil

Er zijn verder geen gebruiksaanwijzingen voor de prikpil. Iedere 12 weken moet je naar de huisarts voor een nieuwe injectie.

Verkrijgbaarheid

Zoals gezegd, kun je de prikpil bij de huisarts krijgen. Iedere 12 weken moet je een nieuwe injectie halen, om de bescherming niet te onderbreken.

Menstruatie

Met de prikpil kun je geen invloed uitoefenen op de menstruatie. Je kunt je ongesteldheid dus niet vooruitschuiven tijdens een vakantie of iets dergelijks.

Voor- en nadelen op een rijtje

De voordelen van de Prikpil

  • Je kunt het niet vergeten, want je hoeft nergens om te denken (behalve dan de nieuwe injectie per 12 weken).
  • Je hebt minder vaak je menstruatie, en meestal houdt de hele ongesteldheid na een jaar op.
  • Ook als je ziek bent, dus met overgeven en diarree, blijft de prikpil betrouwbaar.

De nadelen van de Prikpil

  • Het is niet veel, maar toch moet je er aan denken dat je iedere 12 weken even een afspraak met je huisarts maakt voor een nieuwe injectie.
  • Op het moment dat je wilt stoppen, omdat je zwanger wilt worden of omdat je wilt stoppen in verband met bijwerkingen, duurt het nog 3 maanden voordat alle hormonen uit je lichaam verdwenen zijn. Je bent vanaf dat moment dus pas weer vruchtbaar.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *