De Beste Seks Standjes om de G-Spot te stimuleren

De beste seks standjes om de G-spot te stimuleren - Vrijen doe je zo!

Seks is één van de meest opwindende en fantastische dingen die twee levende wezens met elkaar kunnen beleven. Dat is dan ook één van de redenen dat mensen altijd op zoek zijn naar manieren om hun seksuele ervaringen nog spannender te maken. Hierbij kun je denken aan de beste seks standjes om intimiteit te creëren tussen partners, maar ook aan standjes waar bij je de G-spot kunt stimuleren. Geloof het of niet, maar er zijn een aantal standjes waarbij dit tegelijkertijd bereikt kan worden.

Hoewel er veel – voornamelijk mannelijke – wetenschappers zijn die nog steeds twijfelen aan het bestaan van de G-spot, zullen de vrouwen die op deze manier zijn klaar gekomen, evenals de mannen die dit hebben mogen aanschouwen, het hier niet mee eens zijn. Wanneer vrouwen op de juiste manier gestimuleerd worden, kan de G-spot hen ongelofelijk veel genot bezorgen, zeker wanneer de vrouwen in kwestie in staat zijn om te squirten.

G-spot stimuleren met speciale seks standjes

Hieronder hebben we een aantal van de beste seks standjes om de G-spot te stimuleren op een rijtje gezet. Probeer ze eens uit en experimenteer met andere standjes die jullie ook opwindend vinden.

  • The Missionary Position: Dit is waarschijnlijk het meest bekende traditionele seks standje en tevens de positie waar de meeste mensen mee beginnen. Omdat het zo basic is, is de Missionaris heel makkelijk om uit te voeren. Maar wist je dat het ook één van de beste seks standjes is om de G-spot van de vrouw te stimuleren? Beide partners kunnen oogcontact houden terwijl ze van de penetratie genieten, en dus ook van de gezichtsuitdrukking van de ander genieten als die het point of no return bereikt. Daarbij zijn er met een beetje creativiteit nog heel veel variaties op dit standje te bedenken.
  • Woman on Top: Ook dit is een heel bekend en veelbeproefd standje. Het is tevens een van de beste seks standjes om de G-spot te stimuleren. De hoek is ideaal om de G-spot te bereiken. Daarbij behoudt de vrouw, omdat ze bovenop zit, alle controle. Zij kan bepalen hoe diep de penetratie gaat en hoe snel. In dit standje heeft de vrouw ook haar handen vrij om andere plekjes te stimuleren.
  • Man Kneeling or Standing: Dit geweldige standje biedt een relatie net even dat beetje extra! Het enige dat je nodig hebt is een beetje creativiteit en verbeeldingskracht. Vrouwen vinden het heerlijk om sexy technieken toe te passen, en wat dat betreft is dit een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat haar G-spot op de juiste wijze wordt gestimuleerd en ze van een onvergetelijk orgasme kan genieten. Het is heel simpel, en het enige dat je nodig hebt is een bank of een stoel. Zelfs een eettafel kan prima dienst doen. De vrouw gaat op haar rug liggen en tilt haar achterste omhoog, met haar benen gespreid en rustend op de schouders van de man.

Wanneer je net begint met het ontdekken van de G-spot stimuleren, dan zijn dit ideale standjes om mee te beginnen. Zodra je ze eenmaal onder de knie hebt, zul je er ongetwijfeld zelf nog een aantal bij kunnen verzinnen.

69 seks standjes - Vrijen doe je zo!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *