De beste seks standjes om calorieën te verbranden

Waarom een goed voorspel voor vrouwen zo belangrijk is - Vrijen doe je zo!

Als je op zoek bent naar seks standjes waarmee je calorieën kunt verbranden, is er slechts één regel om te onthouden – bij ieder seks standje waarbij je energiek moet bewegen, of in ieder geval constant, zul je calorieën verbranden. Het spreekt voor zich dat hoe meer je beweegt, hoe meer calorieën je kunt verbranden. Hou in gedachten dat de partner die het meest beweegt, de meeste calorieën zal verbranden. Dus als je geneigd bent om lekker te blijven liggen en je partner het werk te laten doen, kun je niet verwachten dat je veel calorieën verbrand.

De beste seks standjes om calorieën te verbranden

Hieronder hebben we een aantal van de beste seks standjes voor calorieën verbranden op een rijtje gezet. Dit zijn de makkelijkste standjes voor beginners om onder de knie te krijgen.

  • The Kneel: Dit is een perfect seksstandje om calorieën te verbranden, zeker voor stelletjes die niet even lang zijn. Je kunt hiermee op een comfortabele manier veel calorieën verbranden. De man knielt tegenover de vrouw. Hij legt zijn benen tussen die van haar en glijdt bij haar naar binnen. Terwijl je geniet van de intimiteit, kun je elkaar kussen en aanraken zoveel je wilt. In dit seks standje kun je per minuut ongeveer 55 calorieën verbranden. Bovendien krijgen je been- en bilspieren een goede workout!
  • The Grip: Dit is een geweldig seks standje om calorieën te verbranden en tegelijkertijd je dijbenen en billen te trainen. Daarbij is het een heel intiem standje. De vrouw ligt op haar rug met een kussen onder haar billen om de juiste hoek te bereiken. De man knielt tussen haar benen. Ze kruist haar benen en verschuift haar heupen herhaaldelijk de ene kant op en daarna de andere kant op, terwijl de man bij haar naar binnen komt. Dit standje zorgt voor een heerlijk diepe penetratie en raakt de G-spot op de juiste manier. Je kunt per minuut zo’n 62 calorieën verbranden en tegelijkertijd je benen, buikspieren, billen en armen trainen!
  • The Shoulder: Met dit seks standje kom je niet alleen heel hard klaar, je krijgt ook een effectieve workout! De vrouw gaat plat op haar rug liggen en brengt haar benen in de lucht. Ze tilt haar billen en benen zo ver mogelijk omhoog, terwijl ze haar handen gebruikt om haar onderrug te ondersteunen. De man knielt voor haar en legt haar uitgestrekte benen op zijn schouders, alvorens hij bij haar naar binnen glijdt. Als de vrouw behoefte heeft aan wat meer steun, kan ze zijn bovenbenen vastpakken. Terwijl je buikspieren, billen, rug, armen en benen een geweldige workout krijgen, kun je per minuut ook nog eens zo’n 71 calorieën verbranden.
  • The Plough: Dit standje is net even wat uitdagender! Maar wanneer het op de juiste manier wordt uitgevoerd, kan de vrouw ook heel goed haar armen en buik trainen. De vrouw gaat op haar buik liggen, met haar heupen op de rand van het bed. Ze ondersteund zichzelf op haar ellebogen. De man staat achter haar tussen haar benen en tilt haar dijen op voor een zo diep mogelijke penetratie. Terwijl je je armen, buik en rugspieren traint, kun je per minuut ook nog gemiddeld 64 calorieën verbranden.

Dit zijn de beste beginnende seks standjes om calorieën te verbranden. Na verloop van tijd zul je merken dat je klaar bent voor de wat meer uitdagende standjes!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *