7 Beste Dildo’s Op een Rijtje + Tips voor de Ultieme Ervaring

‘’Oh, en als hij dat ene doet… nou, laten we maar zeggen dat we op dat moment blij mogen zijn dat we een alleenstaand huis hebben,’’ grapt een van je vriendinnen. De rest giert het uit. ‘’Dat geluk hebben wij niet,’’ zegt een ander. ‘’Je zou eens moeten zien hoe mijn buurvrouw mij aankijkt als ik haar op de galerij tegenkom.’’

Allemaal hebben ze wel iemand. Iemand die hen tot een seksueel hoogtepunt kan brengen. Iemand die het hen kan laten uitschreeuwen van genot. Allemaal, behalve jij. Jij bent de enige single. Maar waarom zou jij daarom gaan treuren? Er is niks mis met single zijn. Je moet alleen wat creatiever zijn in het bereiken van jouw hoogtepunt, namelijk door een dildo aan te schaffen. Maar welke neem je?

Een partner nodig voor seks? Welnee!

dildo1Zoals Katja Schuurmans personage Stella Deporter in S1NGLE en Kim Cattralls personage Samantha Jones in Seks and the City allang doorhadden: je hebt echt geen man nodig om tot een orgasme te komen.

Sterker nog, je kunt waarschijnlijk veel lekkerder klaarkomen.

Er komt geen gestuntel van een onervaren en passieloze man aan te pas, waardoor jij onbevredigd en geïrriteerd achterblijft.

Nee, met een dildo ben jíj degene die aan het roer staat. Jij kunt zelf experimenteren; je kunt er zelf achter komen wat jij wel en niet lekker vindt. Vervolgens kan jij met jouw dildo jezelf (eindelijk) eens écht goed verwennen, of zelfs voor het eerst een echt orgasme bereiken – of in ieder geval jezelf seksuele bevrediging laten vinden tot je jouw volgende man aan de haak weet te slaan.

Maar verwar een dildo overigens niet met een vibrator. Een dildo is elk soort seksspeeltje dat je ergens in kunt steken (vaginaal, anaal of oraal). Ook neemt hij doorgaans de vorm aan van een penis. Het verschilt van de vibrator op een belangrijk punt: het kan niet vibreren. Een vibrator kan je dus eigenlijk zien als een vibrerende dildo. Toch ziet deze er juist vaak niet uit als een penis.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Verschillende soorten dildo’s

Dildo’s zijn dus ware must haves voor singles. Maar er is niet een enkele dildo; er bestaan vele verschillende soorten. Hieronder volgt een lijstje van zeven soorten dildo’s – hoewel er in werkelijkheid nog veel meer zijn:

 • Grote dildo’s. Als kleine of normale grootte dildo’s niet genoeg zijn om jou tot een seksueel hoogtepunt te brengen, kun je ook een (extra) grote dildo nemen. Er zijn vele verschillende stijlen en designs – genoeg om uit te kiezen dus.
 • Realistische dildo’s. Voor vrouwen die eigenlijk snakken naar een echte penis, maar die het moeten doen met een dildo, is deze soort een optie.
 • G-spot dildo’s. Een man is het tot nu toe niet gelukt om jouw G-spot te vinden tijdens de seks. Met een G-spot dildo kun je zelf achterhalen hoe jij jouw G-spot kunt stimuleren. Bovendien kan je zo betere aanwijzingen geven tijdens de volgende keer dat je seks hebt met een man.
 • Glazen dildo’s. Uniek, maar daadkrachtig: een glazen dildo kan jou de maximale stimulatie geven die je nodig hebt om tot een orgasme te komen. Ze zijn stevig en reageren op temperatuur; ze vullen je zoals geen andere dildo dat kan.
 • Silicone dildo’s. Deze dildo’s zijn ideaal als je op zoek bent naar plezier en comfort in één. Ze glijden makkelijk naar binnen, waardoor je gelijk kunt beginnen. Je kunt daarnaast kiezen uit vele verschillende stijlen. Zoek dus degene die het beste voor jou is.
 • Dubbele penetratiedildo’s. Als je niet alleen vaginaal gepenetreerd wilt worden, maar (tegelijkertijd) ook anaal, kun je kiezen voor de dubbele penetratiedildo. Let er alleen wel op bij het kiezen dat je – als je een beginner bent op het gebied van anale penetratie – je een wat kleinere maat moet nemen.
 • Vibrerende dildo’s. Je hoeft niet te kiezen tussen een dildo en een vibrator; er bestaan ook dildo’s die zelf al vibreren. Ze zijn zo geprogrammeerd dat je een bepaalde snelheid en functie kunt kiezen die jou het meeste genot opleveren. Ook bij deze soort kan je uit vele verschillende soorten stijlen kiezen.

Waar moet je op letten als je een dildo aanschaft?

Er zitten dus flinke verschillen in de soorten dildo’s. En lang niet elke dildo is geschikt voor iedereen. Het ligt eraan wat jou persoonlijke voorkeur is, en wat het prettigst voor jou voelt. Tijdens het kiezen van een dildo kan je letten op het volgende:

 • Grootte. Neem een te kleine dildo, en de kans is groot dat je er niet klaar door kunt komen. Neem een te grote, en je zult hem waarschijnlijk nooit gebruiken. Kortom, de grootte van je dildo kiezen vereist enige overweging. Als uitgangspunt kan je de maat van de penis van je (ex-) partner(s) nemen, of een seksspeeltje dat in het verleden prettig voelde.
 • Vorm. Kromme dildo’s zijn bijvoorbeeld beter in staat jouw G-spot te bereiken.
 • Doel. Er zijn over het algemeen vier verschillende materialen waaruit dildo’s gemaakt zijn: gelei of elastomeer, silicone, zachte (huid) en acryl of glas. Elk van deze materialen heeft zijn voor- en nadelen. Maar als je weet waar je naar op zoek bent, wordt je keuze makkelijker. Lees je dus goed in in deze materialen, of vraag een winkelbediende om hulp.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

De beste dildo’s op een rijtje

Maar wat zijn nou eigenlijk de beste dildo’s? Hier is geen universeel antwoord op te geven. Ten eerste verschilt dit per persoon; niet iedereen ondervindt dezelfde mate van plezier aan een bepaalde dildo. Ten tweede verschilt het per soort dildo. Hieronder vindt je per soort de best aangeprezen dildo – door klanten van www.amazon.com:

#1 grote dildo

dildo2

Voordelen van een grote dildo:

 • Je kunt je seksuele fantasieën heerlijk uitleven met een grotere maat dan je normaal gesproken gewend bent.

Nadelen van een grote dildo:

 • Je raakt gewend aan een grotere-dan-gemiddelde maat penis om genoeg seksueel gestimuleerd te worden. Wanneer je dan eindelijk wel seks hebt met een levensechte man, kan het lastiger zijn om voldoende seksuele stimulatie te vinden door zijn penis. Ook kun je je sekspartner hier onbedoeld onzeker door maken over zijn penis.
 • Je hebt over het algemeen veel glijmiddel nodig om deze dildo naar binnen te krijgen. Een dildo is droog; het produceert geen vocht dat de vagina vervolgens kan bevochtigen als een soort natuurlijke lubricatie.

#1 realistische dildo

dildo3

Grote realistische dildo

Voordelen van een realistische dildo:

 • Je kunt eindelijk jezelf bevredigen met een penis die niet vastzit aan een man die er op seksueel gebied eigenlijk helemaal niets van bakt. Jij kan de penis nu eindelijk helemaal naar eigen voorkeur gebruiken om tot een orgasme te komen.

Nadelen van een realistische dildo:

 • Hij zal nooit zo warm zijn, kloppen en zwellen als een echte penis.
 • Je hebt opnieuw veel glijmiddel nodig om de dildo naar binnen te krijgen.

#1 G-spot dildo

dildo4

Voordelen van een G-spot dildo:

 • Je kunt er eindelijk je G-spot mee bereiken, en tot een nieuw spectaculair seksueel hoogtepunt komen – iets wat menig sekspartner niet gelukt is.
 • De volgende keer dat je seks hebt met een man, kan je hem aanwijzingen geven om je G-spot te stimuleren.

Nadelen van een G-spot dildo:

 • Je raakt misschien gewend aan het gevoel van G-spot stimulatie, terwijl een echte sekspartner deze – ondanks jouw aanwijzingen – maar niet kan vinden. Dit kan ervoor zorgen dat ‘echte’ seks onbevredigend wordt.
 • Ook bij een G-spot dildo heb je veel glijmiddel nodig om de dildo naar binnen te krijgen.

#1 glazen dildo

dildo5

Voordelen van een glazen dildo

 • Een glazen dildo heeft een prachtig design.
 • Hij komt in veel verschillende designs, waardoor je zelfs met een glazen dildo je G-spot kunt bereiken.
 • Je kan hem zelf kouder (door hem in een kopje met ijsblokjes te leggen) of warmer (door hem in warm water te houden) maken.

Nadelen van een glazen dildo

 • Een glazen dildo kan je een veel ‘voller’ / ‘gevulder’ gevoel geven dan een penis. Bij seks met een partner zou je dus mogelijk minder bevredigd kunnen worden, omdat je gewend bent geraakt aan het vollere gevoel.
 • Als je de dildo te heet maakt, kan dit brandwonden veroorzaken.
 • Je hebt over het algemeen veel glijmiddel nodig om de dildo naar binnen te krijgen. Daarnaast kan een glazen dildo niet ieder soort glijmiddel verdragen; let dus op dat je er een kiest die geen schade aanricht aan je dildo.

#1 siliconen dildo

dildo6

Voordelen van een siliconen dildo

 • Hij heeft een hoge kwaliteit en is duurzaam.
 • Hij is erg glad en zacht – iets wat sommige vrouwen als erg opwindend ervaren.
 • Hij kan een lichaamstemperatuur aannemen, wat een realistische en comfortabele seksuele ervaring oplevert.
 • Hij is hypoallergeen, bevat geen giftige stoffen en is makkelijk te steriliseren.

Nadelen van een siliconen dildo

 • Je hebt ook bij de siliconen dildo glijmiddel nodig om de dildo naar binnen te krijgen – hoewel door zijn gladde oppervlak minder dan bij de meeste andere dildo’s.
 • Siliconen dildo’s kunnen mogelijk tot vaginale kanker leiden. Daarom moet je er erg voorzichtig mee omgaan en voorzorgsmaatregelen nemen. Steek hem bijvoorbeeld (als vrouw) niet te ver in je vagina, dit zou kunnen leiden tot vaginale schimmelinfecties.
 • Ze zijn flink wat duurder dan andere dildo’s.

#1 dubbele penetratiedildo

dildo7

Voordelen van een dubbele penetratiedildo:

 • Je kunt een veel heviger orgasme bereiken doordat je dubbel zoveel gestimuleerd wordt – vaginaal en anaal.
 • Je zou er samen met je partner van kunnen genieten.

Nadelen van een dubbele penetratiedildo:

 • Dubbele penetratie is iets waar je in het begin heel erg aan moet wennen.
 • Je hebt heel veel (!) glijmiddel nodig bij het gebruik van een dubbele penetratiedildo.

#1 vibrerende dildo

dildo8

Voordelen van een vibrerende dildo

 • Het maximaliseert het genot dat masturbatie teweegbrengt.
 • Ze zijn van hoge kwaliteit en duurzamer dan andere dildo’s.

Nadelen van een vibrerende dildo

 • Door de microchip in de dildo vergt de vibrerende dildo meer onderhoud dan gemiddeld.
 • Je hebt ook bij de vibrerende dildo over het algemeen veel glijmiddel nodig om de dildo naar binnen te krijgen.

Tips voor het ultieme genot met een dildo

Tip #1: Creëer de juiste setting

dildo9Als je ooit wel eens de gordijnen hebt gesloten, de lichten hebt gedimd en een aantal kaarsjes aan hebt gestoken voordat je seks had, weet je wat een invloed een verandering in de sfeer kan helpen bij jouw stemming.

Hetzelfde geldt voor wanneer je seks met jezelf hebt. Steek een kaarsje aan, zet wat sexy muziek op en dim de lichten als dit jou helpt. En belangrijk: sluit de deur zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat iemand binnenstormt.

Een extra tip: leg een handdoekje klaar. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kunnen ejaculeren als ze klaarkomen. Bezorg jezelf dus het ongemak van een plakkerig bed en plakkerige benen, en leg iets klaar om jezelf mee schoon te vegen.

Tip #2: Doe een ‘warming-up’

Zie deze warming-up als een soort voorspel.

Als je seks hebt met een partner, moet je er namelijk ook voor zorgen dat je lichaam klaar is voor penetratie.

Hetzelfde geldt voor wanneer je seks hebt met jezelf. Hierbij kan je denken aan stimulatie met de hand (masturbatie) en alvast één of twee orgasmes.

Tip #3: Gebruik glijmiddel!

Bespaar jezelf een hoop ongemak en pijn, en zorg ervoor dat je de dildo hult in voldoende glijmiddel. Bovendien blijf je zo in de stemming, in plaats van dat je door de pijn minder opgewonden raakt, en je uiteindelijk eigenlijk niet eens zin meer hebt in seks.

dildo10

Tip #4: Kies de positie die jij het opwindendst vindt

Je zou simpelweg de dildo tussen je benen kunnen aanbrengen, maar zeker als je graag je G-spot wilt vinden, is het aan te raden om enkele alternatieve posities uit te proberen. Denk hierbij aan op je handen en knieën, of zelfs recht overeind zitten.

Tip #5: Kies de techniek die jij het lekkerst vindt

Naast het kiezen van de positie die het meest bevredigend voor jou is, kun je ook een techniek kiezen die jij het lekkerst vindt. Suggesties zijn:

 • Diepe stoten maken
 • Korte en oppervlakkige stoten maken
 • Van voor naar achteren bewegen
 • Blijven draaien (‘juicen’)
 • De top van de dildo over je G-spot heen slepen, en de dildo daarna tegen het bovenste gedeelte van je vagina aanduwen als je hem weer naar binnen laat glijden (‘milken’)
 • Geen beweging (orgasme door stimulatie van clitoris)
 • Anaal / dubbele penetratie

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *