9 Geilste Seksspeeltjes Voor Haar

Sekspeeltjes zijn de laatste tijd steeds normaler geworden, zeker bij de jongere generatie. Ook wordt het veel vaker openlijk besproken dat seksspeeltjes gebruikt worden en dat mensen seksspeeltjes bezitten. Dit komt vooral veel voor in het geval van vrouwen.

Ben je op zoek naar meer avontuur in bed, dan kan dit artikel je helpen bij het vinden van een seksspeeltje dat bij jou past. Seksspeeltjes zijn niet alleen voor mensen die single zijn. Ze kunnen ook je seksleven met je partner spannender en leuker maken. Wil je graag weten welke seksspeeltjes het geilst zijn voor vrouwen, lees dan dit artikel waarin 9 soorten geile seksspeeltjes worden besproken.

Seksspeeltjes

Er zijn zó veel verschillende soorten sekspeeltjes voor vrouwen, van vibrators tot dildo’s en nog veel meer. Het kan, als je nog nooit sekspeeltjes hebt gebruikt, moeilijk zijn om te weten wat je moet kopen.

Het gebruiken van seksspeeltjes kan ook voor stress zorgen, zoals onzekerheid over je seksuele ervaring of dat je angstig bent dat je vervangen kan worden door het seksspeeltje. Je moet hierbij goed onthouden dat een seksspeeltje niet hetzelfde effect hebt als jij hebt op je partner. Jij kan een hoop wat een speeltje niet kan, zoals knuffelen, lieve dingen fluisteren en je partner aanraken. Je hoeft dus niet bang te zijn voor het sekspeeltje, en kan het beter zien als een hulp die je kan gebruiken voor optimale seks.

“Seksspeeltjes bestaan al eeuwen, en in al die tijd hebben ze mensen niet weten te vervangen.”

Seksspeeltjes kunnen ook een uitkomst zijn als je tijdens de seks moeite hebt om een orgasme te krijgen. Het kan voor meer opwinding zorgen of voor een andere stimulans dan seks zonder een seksspeeltje. Seks is er namelijk voor bedoeld dat beiden ervan kunnen genieten.

Hier zijn enkele van de geilste seksspeeltjes voor vrouwen (of personen met een vagina).

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Veilig gebruik maken van seksspeeltjes

Het is altijd het beste om seksspeeltjes te gebruiken die speciaal zijn gemaakt als seksspeeltjes. Gebruik dus nooit zomaar iets als seksspeeltje dat dat niet is. Ook zelfgemaakte seksspeeltjes zijn misschien niet veilig, vooral als ze scherpe en losse onderdelen hebben, of gemaakt zijn van materialen die onhygiënisch zijn of een lichamelijke reactie kunnen veroorzaken.

Hygiëne

Zorg ervoor dat als je gebruik maakt van seksspeeltjes, je dit op een veilige manier doet. Het delen van seksspeeltjes met anderen kan namelijk soa’s verspreiden, doordat de lichaamsvloeistoffen op het speeltje de infectie verspreiden naar de volgende persoon die gebruik maakt van het seksspeeltje. Dus als je samen met je partner tijdens de seks gebruik maakt van speeltjes, is het belangrijk dat je voorzorgsmaatregelen treft om soa’s te voorkomen.

Dit kan je heel makkelijk doen. Was de sekspeeltjes met zeep en water nadat je ze hebt gebruikt en tussendoor, nadat je ze hebt gebruikt en voor ze de geslachtsdelen van iemand anders aanraken. Ook kan je een condoom om een seksspeeltje doen; dan hoef je het speeltje niet tussendoor te wassen, blijft het schoon en kun je de verspreiding van soa’s voorkomen. Je moet dan wel de condooms verwisselen voordat het speeltje de geslachtsdelen van de ander aanraakt.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Anale speeltjes

Als je een anaal sekspeeltje gaat gebruiken, is het van belang dat je veel glijmiddel gebruikt. De anus maakt namelijk geen natuurlijk glijmiddel, zoals de vagina. Als je geen glijmiddel gebruikt, dan kan het gebruiken van een seksspeeltje pijnlijk, ongemakkelijk en onveilig zijn.

Ook is het van belang om te weten dat je nooit een seksspeeltje dat in de anus heeft gezeten in de vagina moet stoppen zonder het eerst te wassen of het condoom te verwisselen. Als je dit wel doet, kunnen de ziektekiemen in de anus in je vagina komen en kan dit leiden tot vaginitis. Vaginitis is een ontsteking van de binnenste wanden, schaamlippen en het weefsel rond de vagina.

Als je een anaal seksspeeltje gebruikt, zorg dan dat deze een brede basis heeft om te voorkomen dat deze te ver de anus in gaat.

Seksspeeltje nummer 1: Clitoris massager

Je hebt er vast al wel een keer van gehoord, want deze speeltjes zijn razend populair bij de vrouwen. Dat hij zo geliefd is bij de vrouwen, is dan ook de reden dat dit speeltje in deze lijst staat. Een clitoris massager is één van de beste seksspeeltjes voor vrouwen.

Veel vrouwen hebben namelijk clitorale stimulatie nodig om een orgasme te bereiken, en dat is waar dit seksspeeltje voor is. Dit soort seksspeeltjes is beschikbaar in allerlei soorten en maten, van grote en krachtige tot kleinere vibrators. Je kan deze kleine vibrator gebruiken tijdens de seks met je partner, omdat ze klein genoeg zijn om niet in de weg te zitten tijdens de seks.

Ook zijn er clitoris massagers die orale seks nabootsen met behulp van zuigende en pulserende luchtdrukgolven, in plaats van alleen trillingen om de gebruiker tot een orgasme te brengen. Clitoris-zuigspeeltjes maken gebruik van luchtdruk om zacht te zuigen aan de clitoris.

Als je net begint met het gebruiken van seksspeeltjes, is een clitoris massager een goede manier om te beginnen.

Seksspeeltje nummer 2: Dildo

De dildo is één van de meest populaire seksspeeltjes voor vrouwen. Dildo’s zijn niet-vibrerende seksspeeltjes die worden gebruikt voor penetratie en bij interne massage. Sommige dildo’s lijken op een echte penis en andere zien er totaal niet uit als een penis, maar als bijvoorbeeld een octopustentakel of iets anders wat totaal niet op een penis lijkt.

Dildo’s komen in allerlei soorten en maten. Je hebt heel grote dildo’s, dildo’s die het formaat hebben van een penis, mini dildo’s, metalen dildo’s, dildo’s gemaakt van glas… Ook zijn er dildo’s met texturen of dildo’s die gebogen zijn, zodat ze je kunnen helpen bij het bereiken van het orgasme.

Dildo’s zullen het meest gebruikt worden voor vaginale penetratie en g-spotstimulatie. Je kan dildo’s ook gebruiken voor anale penetratie en het stimuleren van de zenuwen van de anus.

Seksspeeltje nummer 3: Dildo’s met dubbele uiteinden

Dildo’s met dubbele uiteindes kunnen door twee partners tegelijk gebruikt worden. Sommige dildo’s met dubbele uiteinden vibreren ook, wat kan zorgen voor extra plezier tijdens de seks.

Dildo’s met dubbele uiteinden kunnen in het begin een beetje eng lijken, maar dat zijn ze zeker niet. Als je van penetratie houdt en graag dildo’s gebruikt tijdens de seks met jezelf of een partner, dan kan je dit seksspeeltje alleen of met je partner proberen.

Hoe je dit seksspeeltje gebruikt, hangt af of je het alleen of samen met een ander gaat gebruiken. Als je het speeltje alleen gaat gebruiken, wil je een flexibele dildo met twee uiteinden zodat je de dildo makkelijk vast kan houden. Als je het alleen gebruikt, kan je beide uiteinden tegelijkertijd vaginaal en anaal gebruiken. Als je de dildo gebruikt met je partner, moet je proberen om, zo comfortabel mogelijk voor beiden, de dildo jullie beiden te laten penetreren.

Seksspeeltje nummer 4: Vibrator

Vibrators zijn ervoor bedoeld om je te helpen om een orgasme te krijgen, waar je de vibrator ook gebruikt. Vibrators zijn alle seksspeeltjes die trillen om de plekken van het lichaam, die gevoelig zijn voor erotische prikkeling, te stimuleren. Als je net nieuw bent in de wereld van seksspeeltjes, kan een vibrator een goed eerste speeltje zijn voor beginners.

Welke vibrator het beste is voor jou, komt erop neer welke delen van het lichaam je graag met de vibrator zou willen stimuleren. Je hebt vibrators die de clitoris stimuleren of vibrators die intern de vagina stimuleren en masseren. Ook zijn er vibrators die tegelijkertijd intern en extern seksueel stimuleren en dus tegelijkertijd de vagina penetreren en de clitoris stimuleren.

Seksspeeltje nummer 5: Handsfree vibrator

Deze mechanische speeltjes helpen je een orgasme te bereiken zonder dat je het zelf vast hoeft te houden of zelf veel werk te moeten doen. Een handsfree vibrator zit boven op de clitoris, of een andere plek van het lichaam, die gevoelig is voor erotische prikkeling. Ook hebben deze speeltjes een aanhangsel, waardoor je kan ingrijpen als er iets aan de hand is en het speeltje makkelijk kan verwijderen.

De trillingen van dit soort seksspeeltjes kan je bedienen via een afstandsbediening en soms zelfs met een app op je telefoon. Deze speeltjes zorgen ervoor dat je je handen vrij hebt om andere dingen te doen. Je kan bijvoorbeeld nieuw posities proberen of je fantasie gebruiken. Je kan ook comfortabel gewoon genieten van alleen het speeltje.

Seksspeeltje nummer 6: Rabbit vibrator

Een rabbit- of konijnenvibrator is een combinatie van twee soorten seksspeeltjes: een externe vibrator en een seksspeeltje die de g-spot stimuleert. Dit soort speeltjes wordt aangeraden aan mensen die ervan houden om op twee manieren tegelijkertijd gestimuleerd te worden of als je wilt experimenteren met het hebben van orgasmes veroorzaakt door verschillende lichaamsdelen.

Veel personen met vagina’s hebben stimulatie van de clitoris én penetratie nodig om een orgasme te kunnen krijgen. Daar is deze vibrator natuurlijk perfect voor.

Deze vibrator komt in alle soorten en maten en kleuren en met veel verschillende snelheden en soorten stimulatie. Je kan er dus zeker één vinden die perfect werkt zoals jij dat zou willen.

Als je de vibrator voor de eerste keer gebruikt, kan het best spannend zijn. Probeer het daarom op je gemak en rustig uit; dit kan alleen zijn of met een partner. Het kan in het begin intens zijn, waardoor het aangeraden wordt om rustig aan te beginnen met het gebruiken van deze vibrator.

Seksspeeltje nummer 7: Buttplug

Buttplugs zijn de laatste tijd erg populair geworden, zeker nu sekkspeeltjes steeds normaler gevonden worden. Buttplugs komen in allemaal verschillende soorten en maten en kleuren. Het doel van dit seksspeeltje is het creëren van een vol gevoel in de anus. Je kan de buttplug ook tijdens verschillende seksuele handelingen gebruiken, zoals tijdens de masturbatie of seks met je partner om je lichaam extra seksueel te stimuleren wanneer de sluitspieren van de anus zich om de buttplug aanspannen.

Je kan dit seksspeeltje ook gebruiken om het lichaam en vooral de anus voor te bereiden op de anale seks. Als je de buttplug gebruikt zullen de spieren ontspannen en een beetje uitrekken, waardoor anale seks of een ander anaal sekspeeltje gemakkelijker en comfortabeler wordt.

Seksspeeltje nummer 8: Tepelklem

Tepels zijn één van de meest gevoelige plekken van het lichaam, welke gevoelig zijn voor erotische prikkeling, maar de tepels worden vaak over het hoofd gezien.

Tepelklemmen worden vaak vermeden, omdat ze geassocieerd worden met pijn in plaats van plezier. Dit hangt echter af van welk soort tepelklem je gebruikt en voor welk doel.

Tepelklemmen werken door in de tepels te knijpen en de bloedstroom naar de tepels te beperken. Als er dan aan de klemmen wordt getrokken tijdens het dragen, kan dit wat pijn veroorzaken, wat sommige mensen natuurlijk leuk vinden.

Het belangrijkste doel van de tepelklemmen is het effect dat ze hebben als ze verwijderd worden. Zodra de tepelklem van het lichaam verwijderd wordt, keert het bloed weer terug naar de tepel, en hierdoor ontstaat er een bepaalde sensatie. Nadat de klemmen zijn verwijderd, zal de tepel gevoeliger zijn en reageren op aanraken, likken, knijpen of elke andere stimulans.

Als tepelklemmen iets nieuws voor je zijn, dan is het verstandig om tepelklemmen te gebruiken die verstelbaar zijn, zodat je kan experimenteren en het drukniveau kunt vinden dat je prettig en goed vindt voelen. Verstelbare klemmen hebben een schroef waarmee jij of je partner de intensiteit van het knijpen aan kan passen.

Seksspeeltje nummer 9: Strap-on

Een strapon is een seksspeeltje die bestaat uit twee delen, een dildo en een harnas. De dildo wordt door een harnas op zijn plaats gehouden, het harnas wordt vastgemaakt aan de heupen van de persoon die hem draagt.

Bij een strap-on gebruik je een dildo die speciaal ontworpen is voor het harnas, met een platte basis. De keuze aan dildo’s voor de strap-on is eindeloos en er is variatie in grootte, vorm en kleur. Sommige zullen er precies uitzien als een penis en andere zullen er abstracter uitzien. Sommige zijn neonkleurig, andere hebben uitstulpingen, enzovoort.

Het wordt geadviseerd om klein te beginnen, vooral als je van plan bent om de strap-on te gebruiken voor anale penetratie. Gebogen dildo’s kan je het beste gebruiken voor de vaginale g-spot of voor prostaatstimulatie.

Strap-ons kunnen ook gebruikt worden zonder dat je er een partner voor nodig hebt. Er zijn speciale soorten strap-ons die je bijvoorbeeld vast kan maken aan een bed stoel of andere meubels. Ook bestaat er een strap-on die je vast kan maken aan je voet, waardoor je het kan gebruiken in een knielende positie.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *