Het Verjaardagscadeau

Het Verjaardagscadeau - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Cheri keek voor de twintigste keer die middag op haar telefoon. Stefan had nog steeds niet gebeld. Hoe kon hij nu vergeten dat ze vandaag 1 jaar getrouwd waren? Ze had gedacht dat hij haar wel bloemen zou sturen of iets dergelijks. Maar tot dusver had ze nog niets van hem gehoord. Ze kon wel janken van pijn en teleurstelling.

Het was de viering van hun eerste jaar samen als man en vrouw. Ze had gedacht dat hij net zo graag als zij wilde dat het een speciale dag zou worden. Ze had al de hele week naar deze dag uitgekeken. Zelfs haar collega’s van het hotel waar ze manager was hadden haar al de hele dag vreemde blikken toegeworpen. Ze had waarschijnlijk al de hele dag dezelfde uitdrukking op haar gezicht en ze vroegen zich vast af wat er met haar aan de hand was.

Haar werkdag zat er bijna op. Nu moest ze naar huis, naar haar man die hun 1-jarig huwelijk was vergeten. Ach, misschien hechtte ze er wel teveel waarde aan. Er waren zoveel mannen die hun zoveel-jarig samenzijn vergaten. Trouwens, Stefan was geweldig, ook al was hij vergeten dat ze elkaar precies een jaar geleden eeuwige trouw hadden gezworen.

Stoppen nu, berispte Cheri zichzelf. Hij was een geweldige, lieve, romantische en zeer knappe man en ze mocht in haar handen wrijven dat hij van haar was, gebrekkig geheugen of niet.

Ze ging terug naar haar kantoor, zette haar computer uit en pakte haar tas en portemonnee. Ze deed de deur op slot en liep naar de receptie om haar personeel een goede avond te wensen.

“Okee jongens,” zei ze terwijl ze toen ze bij de receptie arriveerde. “Ik ga er vandoor. Als er iets is, jullie hebben mijn mobiele nummer.”

Traci en Sharon wisselden een blik uit. Traci keek Cheri aan.

“He Cheri,” zei ze. “Zou je nog één ding kunnen doen voordat je gaat?”

“Wat?”

“Nou, de huishouding heeft net gebeld en ze zeiden dat er een probleem was in de penthouse suite. We wilden je net bellen. Ik denk dat je echt nodig bent daar.”

“Het penthouse? Ik wist vrijwel zeker dat die vanavond niet geboekt was.”

“Nee, nee, hij is niet geboekt,” zei Sharon. “Maar wat er ook aan de hand is, de huishouding wil dat je daar heen gaat.”

“Goed dan,” zei Cheri. “Ik ga er nu heen en ik zal hier nog even langs lopen voor ik weg ga.”

“Goed!” zeiden beide vrouwen tegelijk.

Cheri wierp ze een vertwijfelde blik toe. Ze gedroegen zich een beetje vreemd. Wat was er toch met iedereen aan de hand vandaag?

Ze stapte in de lift en gebruikte haar sleutel om naar het penthouse te gaan. Dit was precies wat ze nodig had op deze toch al miserabele dag. Ach ja, dacht ze. Het is toch niet alsof ik iets speciaals heb om voor naar huis te gaan.

De lift bereikte de bovenste verdieping van het hotel. De deuren gleden geruisloos open en ze stapte direct in de foyer van het penthouse.

“Hallo?” riep ze. “Helene, ben je hier?”

Toen haar hoofd huishouding geen antwoord gaf, begon ze zich af te vragen of er misschien echt iets mis was. Terwijl ze door de gang naar de slaapkamer liep, dacht ze iets te ruiken dat leek op een mix van vanille, rozen en lavendel. Toen ze de dubbele deuren die naar de master suite leidden naderde, hield ze plotseling halt en snakte naar adem.

De kamer baadde in een zee van brandende kaarsen en vazen met lange rozen in verschillende kleuren. Ten midden van het schouwspel stond Stefan, haar fantastische man. Hij droeg een zwarte zijden badmantel en hield twee champagneglazen vast, waarvan hij er een aan haar gaf.

“Gelukkig 1-jarig samenzijn, lieverd,” zei hij terwijl hij voorover boog om haar te kussen.

“Oh mijn god,” fluisterde Cheri. “Wanneer heb je dit allemaal gedaan? Ik dacht dat je was vergeten wat voor dag het is!”

“Dat weet ik,” zei hij met een speelse grijns. “Ik wilde je verassen. Ben je verrast?”

“Ik ben verbijsterd.”

“Kom verder,” zei hij terwijl hij haar hand vastpakte. “Er is nog meer dat je moet zien.”

Nippend aan haar champagne liep ze gewillig met hem mee; ze had het gevoel dat ze bijna tranen uit zou barsten. Op het bed lagen zijden lakens, die besprenkeld waren met rozenblaadjes. Er stond een tafel bij de deuren naar het balkon, waarop meerdere afgedekte borden stonden.

“Ik heb iets speciaals voor je,” zei hij terwijl hij haar glas champagne aannam en het op haar nachtkastje neerzette.

Terwijl hij haar kuste, liet hij zijn handen op de bekende manier over haar lichaam glijden. Zijn mond ging naar haar oorlellen en begon er zachtjes op te bijten. Dat liet haar altijd naar adem snakken. Terwijl hij haar nek, oren en mond afwerkte, knoopten zijn handen haar blouse open en liet hij deze van haar schouders glijden. Hij nam haar borsten in zijn handen en masseerde ze terwijl hij zijn duimen in haar BH liet glijden om haar tepels te plagen. Toen maakte hij haar BH los.

Stefan ging verder met haar rok en liet deze op de grond vallen. Ze stond nu in niets dan haar kousen, jarretels en string. Hij deed een stapje naar achteren en staarde naar haar.

“Wat doe je?” fluisterde Cheri.

“Ik wilde alleen even naar je kijken,” zei hij glimlachend.

Toen nam hij haar in zijn armen en begon hij haar vurig te zoenen, alsof hij stervend was en zij zijn levenslijn was. Zonder dat ze zich realiseerde hoe het gebeurde, waren haar kousen en jarretels ineens uit en gleed haar string langs haar knieën op de grond. Stefan duwde haar zachtjes op het met rozenblaadjes besprenkelde bed.

Cheri, die nu geheel naakt was, genoot met volle teugen van de aanrakingen en kussen van haar man. Ze strekte haar armen boven haar hoofd uit om hem de ruimte te geven. Stefan, die haar lichaam met het zijne bedekte, bleef haar zoenen en strelen. Hij volgde een pad via haar tepels en onderbuik, tot hij het plekje tussen haar benen bereikte. Met zijn knieën op de grond begroef hij zijn hoofd in haar meest intieme deel en gebruikte zijn tong om haar nu opgezwollen klitje te plagen. Hij zoog erop tot ze zijn naam uitschreeuwde en ze kromde haar rug terwijl ze zijn hoofd nog dieper in haar duwde.

Hij bleef haar likken. Toen stopte ze hem.

“Nee,” fluisterde ze. “Nu wil ik jou proeven.”

Hij stond op en liet zijn kamerjas op de vloer vallen. Gulzig bekeek ze zijn perfecte naakte lichaam en de mooiste stijve lul die ze ooit had gezien.

“Ja,” fluisterde ze. “Ja, dat is wat ik wil. Kom hier.”

Ze ging iets meer rechtop zitten en ze sloot haar handen om zijn keiharde paal. Ze liet haar tong op en neer langs de zijkant van zijn schacht glijden. Hoewel hij vrij groot geschapen was, had ze al genoeg op hem geoefend. Ze kon nu meer dan de helft van zijn lul in haar mond nemen. Ze hield van hoe hij voelde en smaakte in haar mond.

Terwijl ze met hem bezig was, liet Stefan een laag gekreun uit zijn keel ontsnappen. Cheri wilde glimlachen, maar ze had het te druk en bovendien had ze haar mond vol. Ze bleef door zuigen tot hij zijn hand op haar hoofd legde.

“Schatje, je moet stoppen,” fluisterde hij opgewonden. “Ik wil in je zijn als ik klaarkom.”

“Mmmm, okee,” zei Cheri plagend. “Als je echt wil dat ik stop, dan stop ik.”

Stefan ging op het bed zitten en trok Cheri bij hem op schoot. Ze ging schrijlings op zijn schitterende penis zitten en liet hem bij haar naar binnen glijden terwijl ze haar armen om zijn nek heen sloeg. Ze bewoog op en neer terwijl ze elkaar diep in de ogen keken. Hun ademhaling versnelde gelijktijdig met hun bewegingen. Het moment was nu onvermijdelijk. Toen ze voelde hoe zijn penis in haar begon te pulseren als een hartslag, bracht de opwinding haar tot haar hoogtepunt. Stefan volgende terwijl haar kutspieren zich om hem heen aanspanden. Hij hield haar dicht tegen zich aan en duwde zichzelf zo diep mogelijk bij haar naar binnen voordat hij explodeerde.

Hun kreten van genot echoden nog om hen heen. Daar lagen ze, verstrengeld in elkaar, hijgend in een zee van kaarsen en bloemen. Ze kusten elkaar innig en hielden elkaar vast terwijl hun ademhaling weer normaal werd.

“Gelukkig 1-jarig huwelijk, lieverd,” fluisterde Stefan.

“Jij ook,” fluisterde Cheri terug. “Ik hou zoveel van je, mijn perfecte man. En ik verontschuldig me voor alle slechte dingen die ik vandaag over je dacht.”

Ze moesten daar beiden om lachen en gingen toen kijken wat voor heerlijks er op de dinertafel op hun stond te wachten.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *