De Beste Seks Standjes in het Water

De beste seks standjes in het water - Vrijen doe je zo!

Water is één van de meest sensuele en erotische plekken om seks te hebben. Stellen die regelmatig samen gaan zwemmen of wel houden van een ontspannende duik in de jacuzzi, zullen zeker wel eens gedacht hebben aan seks in het water. Met name wanneer je in een land met een warm klimaat zit, zul je ongetwijfeld baat hebben bij deze beste seks standjes in het water! Veel stellen kiezen namelijk een warme bestemming voor hun huwelijksreis, vakantie of ander uitstapje.

Een Aantal van de Beste Seks Standjes in het Water

Als je van plan bent om seks in het water te hebben, is het goed om te weten wat hiervoor de beste seks standjes zijn. Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

  • Tubing down the River: Ben je van plan om een dagje met je partner te gaan varen? Dit standje zal de beleving nog spannender maken! Jullie hoeven slechts één bootje te huren. Eerst gaat de man erin zitten. Vervolgens gaat de vrouw schrijlings op hem zitten. Zodra jullie allebei in de goede positie vinden, kunnen jullie je weg laten voeren op het water.
  • Canoeing: Met name als het lekker warm weer is, is kanoën een leuke en avontuurlijke activiteit. Maar je kunt het nog veel spannender maken! Huur een tweepersoons kano en ga beiden op de bodem van de kano liggen. Door in een lepelende positie te gaan liggen kun je van heerlijke, spontane seks op het water genieten. De man kan ook rechtop in de kano gaan zitten terwijl de vrouw op zijn schoot zit. Daarna laat ze zijn erectie bij haar naar binnen glijden en begint ze op en neer te bewegen. Dit staat garant voor een onvergetelijke middag!
  • Jacuzzi Love: Een jacuzzi is één van de beste plekken om te genieten van seks in het water. Het is niet alleen heel romantisch, maar ook gepassioneerd en opwindend. De man gaat zitten en de vrouw klimt op zijn schoot, met haar gezicht naar hem toe. Dit biedt hen volop mogelijkheid tot opwindend voorspel; ze kunnen elkaar kussen, likken en bijten. Als de spanning bijna niet meer te houden is, kan ze zijn erectie bij haar naar binnen laten glijden.
  • By the Sea: Een relatief rustig strand is de perfecte setting voor een spannende seksuele ervaring. De man gaat langs de kustlijn zitten en de vrouw klimt op hem, met haar gezicht richting het water. Zorg dat je zo dicht bij de zee zit dat de kleine golfjes jullie af en toe raken. Je kunt net zo hard of langzaam tekeer gaan als je zelf wil.
  • The Raft: Ook seks op een vlot behoort op de lijst van de beste seks standjes in het water. Zorg ervoor dat het water diep genoeg is, zodat het vlot niet de bodem raakt als je erop gaat staan. De vrouw gaat met haar gezicht naar beneden op het vlot liggen. Vervolgens gaat de man achter haat staan en tilt hij haar benen op terwijl hij haar penetreert.
  • Poolside: De man kan er voor kiezen om op een trapje in het zwembad te gaan zitten, of met zijn rug tegen de wand van het zwembad aan te gaan staan.Wanneer hij zit, kan de vrouw zowel met haat gezicht naar hem toe als met haar gezicht van hem af op hem gaan zitten. Wanneer hij tegen de wand van het zwembad aan staat, kan hij zijn benen omhoog laten drijven en ze om de vrouw heen slaan terwijl zij ook haar benen om zijn middel heen slaat.
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Veel plezier!

Deze beste seks standjes in het water zijn een goed begin. Zoals met zoveel dingen het geval is, zullen jij en je partner gaandeweg vanzelf andere standjes ontdekken die ook goed werken. Het belangrijkste is dat je je laat leiden door de passie en er met volle teugen van geniet!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *