Dating tips voor mannen

Dating tips voor mannen - Vrijen doe je zo!

Je hebt de stoute schoenen aangetrokken, en haar mee uit gevraagd. Geweldig! Maar nu gieren ook je zenuwen door je lijf: Wat gaan we doen? Wat moet ik aantrekken? Waar moeten we over babbelen? Hier vind je alle date-tips voor een succesvol eerste afspraakje.

Een eerste afspraakje is altijd erg spannend. Je kent elkaar waarschijnlijk nog niet, dus blijft het constant aftasten naar elkaar of er een klik is. Laten we eerlijk zijn, je kunt een geweldige avond organiseren, maar als die klik er van haar kant niet is, zal het nooit wat worden. Je kunt natuurlijk wel het lot een handje helpen door iets origineels te doen, romantisch te zijn en veel aandacht voor haar te hebben. Hieronder een tiental date-tips voor een geslaagde avond:

Dating tips 1: Maak er een actieve date van

De meest gebruikelijke manier van een date is een lekker etentje. Op zich helemaal geen problemen mee, maar daar kleven wel een paar bezwaren aan. Ten eerste zit je elkaar de hele avond aan te staren en moet je misschien steeds zoeken naar een gespreksonderwerp. Je bent al zenuwachtig, dus waarom dit nog lastiger maken? Ten tweede weet je (nog) niet waar ze van houdt. Als je haar meeneemt naar dat ene bijzondere visrestaurant, en het blijkt dat ze helemaal niet van vis houdt, zal het een teleurstelling worden voor beide.

Het is leuker om er een actieve date van te maken. Ga bijvoorbeeld bowlen, muurklimmen, pretpark, tennissen, of iets anders leuks waar je beide actief bezig bent. Op deze manier leren jullie elkaar op een ontspannen manier kennen en hoef je niet steeds naar gespreksstof te zoeken. Ook is het dan gemakkelijker om lichamelijk contact te maken, door een ‘toevallige’ aanraking of door even de hand om haar schouder te leggen om haar te troosten als ze verloren heeft.

Direct hierna kunnen jullie altijd nog besluiten om een hapje te gaan eten of iets te gaan drinken, maar dat is dan in overleg. Tijdens zo’n etentje achteraf heb je altijd iets leuks om over te praten en vooral te lachen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Dating tips 2: Wees op tijd

Eigenlijk een vanzelfsprekendheid, maar zorg dat je ruim op tijd bent. Te laat voor je eerste afspraakje gaat je de hele avond achtervolgen, en misschien nog wel langer.

Dating tips 3: Neem een klein presentje mee

Geloof het of niet, maar ook de moderne vrouw vindt een klein presentje erg leuk. Neem iets mee wat gemakkelijk even op te bergen is als je bijvoorbeeld gaat sporten. Een overdreven bos bloemen is misschien wel wat te veel van het goede, maar een enkele (rode) roos die op een leueke manier verpakt is, kan een vrouw altijd waarderen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Dating tips 4: Zorg dat je er op je best uit ziet

Nog zo’n vanzelfsprekendheid: Zorg dat je er tiptop uitziet. Ga naar de kapper, knip je vinger- en teennagels, poets je tanden goed en draag aub geen sneakers of shorts. Kleed je netjes als je naar een restaurant gaat, en sportief als je een activiteit doet.

Dating tips 5: Verdiep je in gespreksstof

Als je toch bang bent dat de gespreksstof opraakt, kun je je vooraf verdiepen in actualiteit, de nieuwste roddels uit de bladen en de nieuwe nummer 1 in de top 40. Op deze manier heb je wat gespreks-bagage voor noodgevallen.

Dating tips 6: Wees jezelf

Hoe zenuwachtig je ook bent, doe je nooit beter voor dan je bent. Ontspan en wees alleen maar jezelf. Vrouwen merken het al na een paar minuten als je een rol speelt. Het wordt gewaardeerd als je, door jezelf te zijn, een stukje van jezelf laar zien. Het maakt je aan de ene kant kwetsbaar, maar aan de andere kant geef je daarmee wel aan dat je haar vertrouwd en dat je lekker in je vel zit.

Dating tips 7: Heb aandacht en interesse voor haar

Een veelgemaakte fout is als je alléén maar over jezelf praat, en niet luistert naar je afspraakje wat zij er van zou vinden. Er is niks erger voor een vrouw dan te praten met een man die haar steeds onderbreekt met een nog sterkere versie van het verhaal. Heb aandacht voor haat en haar interesses. Laat haar rustig uitspreken en begin dan jouw mening hierover te vertellen. Hoe enthousiast je ook bent van voetbal, blijf daar niet de hele avond over doorgaan. Een vrouw zit niet te wachten op een verslag van de wedstrijd PVC-Ajax van gisteravond. Natuurlijk kun je het vertellen, maar doe dit met mate. Ga de discussie niet uit de weg, maar hou het wel netjes. Discussies kunnen zomaar overgaan in ruzie, en dat is het laatste wat je wilt.

Dating tips 8: Zet je GSM uit!

Tijdens een afspraakje de telefoon op moeten nemen, is uit den boze. Helemaal als het jullie eerste afspraakje is. Neem alleen de telefoon op als je zeker weet dat het een noodgeval is, maar anders is het aannemen van de telefoon en een gezellig gesprekje voeren met je beste vriend onvergeeflijk!

Dating tips 9: Wees romantisch

Een vrouw houdt van aandacht en het gevoel dat zij op dat moment de enige, en mooiste, vrouw op aarde is. Geef haar een complimentje dat ze er leuk uitziet. Vrouwen houden van romantiek, en houden ook van mannen die dit uitstralen. Overdrijf dit niet, maar tast het steeds een beetje af hoever je kunt gaan.

Dating tips 10: Seks is niet vanzelfsprekend

Als je hier beide mee instemt, is seks aan het einde van de avond natuurlijk een heerlijke afsluiter. Maar dit is beslist niet vanzelfsprekend. Maak er nooit je doel van om haar in bed te krijgen, want het overgrote deel van de vrouwen is niet uit op een one-night-stand. Als je afspraakje zich aangetrokken voelt tot jou, zal het echt wel gebeuren. Misschien niet bij de eerste of tweede date, maar uiteindelijk zal seks een onderdeel van de avond zijn. Als de vrouw iemand is waar je echte en warme gevoelens voor hebt, zal dat wachten op zich geen groot probleem zijn.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *