De Zweep van Haar Verlangen

Zweep van haar verlangen - Spannende verhalen

Spannend Verhaal:

De zwarte eenvoud van de schouderloze, tot op de grond vallende jurk had als enige bedoeling de weelderige lijnen van haar lichaam te laten uitkomen, en maakte de diepe insnijding van de cups eigenlijk overbodig. Ook haar gezicht was met volle lippen, hoge jukbeenderen en ronde wangen supervrouwelijk. Als om die overdaad aan vrouwelijkheid te compenseren, waren de vroeg grijze haren gemillimeterd tot vlak tegen de fraaie schedel, en had ze zich een grote tatoeage rond de gespierde biceps laten zetten.

Met soepele haast glijdende passen schreed ze naar voren, waarbij de cups van haar strakke jurk schulpende bewegingen over haar grote borsten beschreven. Doordat de jurk tot op de grond viel, leek het alsof ze zweefde. Ze sneed als een mes door de aanwezigen heen en gaf iedere man de indruk dat ze op hem kwam afgestapt.

Maar het was bij mij dat ze bleef stilstaan.

‘Wat heb ik dat al die andere mannen niet hebben?’ vroeg ik met een grijns. ‘Drank’, klonk het gortdroog. ‘Een goede barman heeft zoveel meer te bieden dan drank weet je.’ ‘O ja? Wat dan wel?’ ‘Een luisterend oor. Barmannen zijn prima biechtvaders.’ ‘Denk jij dat ik wat op te biechten heb soms?’ ‘Ik hoop voor jou van wel.’ Dat ontlokte haar een glimlach. ‘Ik heb inderdaad veel op te biechten. Misschien doe ik dat ook. Na een drankje.’ ‘Vanzelfsprekend. Dat helpt. Wat mag het zijn?’ ‘Een martini. Met twee olijven graag.’

Ze zweeg terwijl ik de cocktail klaarmaakte. Toen ik de Martini voor haar neerzette, leegde zij die in een teug, haalde zij het prikkertje er uit, en schoof ze de olijven er met slanke vingers van af, maar in plaats van die in de geopende mond te gooien, zoals ik had verwacht, gooide ze die tot mijn verbazing in haar decolleté.

‘Eén glas en jouw oog-hand coördinatie is al om zeep?’ ‘Helemaal niet. Mijn hand volgde gewoonweg jouw ogen.’ Ik keek haar straal aan, liet mijn blikken dan zakken naar haar boezem en richtte ze dan weer op haar ogen. ‘Ik kijk alleen naar een vrouw als zij weet dat ik kijk’. ‘Dat wou ik horen. Dan kan ik je nu ook mijn geheim opbiechten.’ ‘Eindelijk.’ ‘Buig je hoofd wat voorover’. ‘Graag.’ ‘Dan kan ik het je influisteren.’ ‘En ik nog dieper in je decolleté kijken’, grijnsde ik wellustig.

Ook zij stak haar gezicht naar voren over de toog, en vleide haar zachte tegen mijn stoppelige wang. Die aanraking was zinnen verrukkend, net als de geur van haar parfum en de warmte van haar adem, die in mijn oor fluisterde: ‘Ik heb een verschrikkelijk zwak voor dominante mannen’. Ze trok haar gezicht terug, en keek me aan. En ik haar. ‘Het is natuurlijk niet in mijn eigenbelang te suggereren dat jij dom bent, maar je hebt me nu wel een open doelkans gegeven?’ ‘Is dat zo?’ ‘Ja, het enige wat ik nog hoef te doen is zeggen dat ik een dominante man ben.’ ‘Zeg het dan.’ ‘Als ik straks gedaan heb met werken dan ga ik jou neuken.’, zei ik vol branie. ‘Jij zegt het. En wanneer is dat dan?’ ‘Waarom? Kan je niet wachten?’ ‘Jawel, maar ik wil graag weten hoeveel uur jij met een harde lul achter je bar zal staan’. Het contrast met haar beschaafde stem maakte haar platvloersheid des te opwindender voor mij. ‘Natuurlijk heb ik een stijve’, zei ik, want ik wou in ordinairheid niet voor haar onderdoen. ‘Ik hoop dat jij van een dikke lange pik houdt, want hij wordt met de minuut groter en ik word pas over twee uur afgelost’. ‘Maak er dan drie van’.

Bij die repliek kwam ze van de kruk af, en gaf me het nakijken op de diep op de rug ingesneden jurk en op een fenomenale kont. In mijn verbeelding zag ik haar al op handen en voeten, mezelf wijdbeens over haar heen. Ik zou mijn eikel over de individuele wervels van haar blote rug wrijven tot helemaal onderaan de insnijding, zou de dure jurk daar in twee stukken scheuren, mijn pik langs de wrijving van de opzij getrokken reep van haar slip als een wig tussen haar gezwollen schaamlippen in haar kut drijven, en haar achterlangs naaien voor de spiegel van mijn slaapkamerkast, zodat ik ook het zicht op haar slingerende tieten en haar verkrampte gezicht niet hoefde te missen. Ik zou een duim in haar anus hebben, de knokkel voorbij de kringspier. ‘Harder, dieper’, zou ze krijsen. Niet geheel tevreden zetten mijn gedachten de geluidsknop nog een paar streepjes hoger. Alsof ze mijn gedachten had geraden, draaide ze haar gezicht kortstondig over een blote schouder naar me toe, en schonk me een verschroeiende blik.

Ze vlinderde van groepje naar groepje, maar bleef steeds binnen oogcontactafstand, en kwam af en toe terug naar de bar, niet voor een nieuw drankje voor zichzelf, maar om mij er eentje aan te bieden. ‘Wil je me dronken maken?’ vroeg ik. ‘Neen, maar in jouw plaats zou ik me moed willen indrinken.’ ‘Heb ik dan moed nodig om jou te neuken?’ De golfslag van de lach waarmee ze die vraag beantwoordde, deed haar borsten neen schudden onder haar jurk. Of was het ja? ‘Je zou moed nodig kunnen hebben omdat ik heel goed weet waaraan jij denkt en jij helemaal niet weet wat ik in gedachten heb. Je zou moed nodig kunnen hebben omdat jij niet het flauwste benul hebt waarom ik precies een zwak heb voor dominante mannen.’ Weg benend voor nog een rondje socialiseren, liet ze mij met de vaste overtuiging dat ik met een stevige achterlangse beurt onder haar verwachtingen zou blijven en dat ik mijn verbeelding dus moest bijstellen. Misschien had ik toch een borrel nodig.

Toen mijn beurt er op zat, stapte ik zelfverzekerder op haar af dan ik me voelde. ‘Het is tijd’, zei ik. ‘Jij zegt het.’ Ik haakte mijn arm in die van haar, en stapte weg met haar. Jaloerse blikken stijfden mijn pik. ‘Waar staat je wagen?’ ‘Rijd ik dan?’ ‘Wie anders?’ Ik liet haar de portier voor me open houden, en stapte achteraan in. ‘Geef je mij je adres?’ Die vraag deed mij meteen van mening veranderen. ‘Mag ik dan niet weten waar jij woont?’ ‘Jij vraagt er om.’ ‘Ik ga jou bij jou thuis naaien.’ ‘Jij zegt het.’ ‘Reken maar’. We vertrokken. In de achteruitkijkspiegel zag ik hoe ze naar mijn gezicht en mijn kruis keek. Ze leek alleen maar uit ogen te bestaan in de rechthoek van het spiegeltje. Ik keek zelf naar omlaag, naar de bobbel van mijn erectie, die zich zichtbaar aftekende. Ik was gehaast om haar mijn stijve te laten zien.

‘Ik wil je pik zien’, zei zij voorspelbaar toen de deur van haar appartement achter ons was dichtgevallen en ze me haar woonkamer had binnen gelaten. Rechtstaand keek ze toe hoe ik mijn kleren uit trok. Ik kon haar blik en haar gelaatsuitdrukking echter totaal niet peilen. Ik zag er niet het verlangen in om hard door me gepakt te worden. Zelfs mijn eigen verlangen zag ik er niet in. Daardoor dwong ze me om veel verder te strippen dan tot op mijn huid, dwong ze me om me ook emotioneel uit te kleden voor haar. Uiteindelijk bleek toch enkel mijn pik in staat mijn verlangen zichtbaar te maken, en trok ik mijn slip uit, mijn bekken gekanteld, zodat mijn penis in een mooie boog schuin naar voren stak, de kroon van de eikel helemaal ontbloot. Nog nooit had ik voor een vrouw zo een kolossale erectie gehad. Maar de verwachte macht zag ik in haar blik nog steeds niet

Ze kwam heel dicht tegen me aan staan, zodat ik haar adem op mijn lippen voelde, nam mijn stijve penis in de koker van haar hand, die ze er zachtjes over heen liet glijden, van de basis van mijn stam tot in de tip van mijn eikel, en zei dan verrassend: ‘Weet je, ik heb er altijd verschrikkelijk over gefantaseerd om een pik te hebben…tot ik een zweep in handen kreeg’. Ze liet die woorden zwaar op me wegen en stapte vervolgens naar de rij zwepen, die ik bij het binnen komen weliswaar had opgemerkt maar totnogtoe voor wandversiering had aanzien.

De langste zweep van de krammen pakkend, zei ze smekend: ‘Wil jij mij neuken?’ Gewapend met mijn grote pik zette ik een stap naar voren, maar ogenblikkelijk liet ze de zweep tot enkele centimeters van mijn geslacht knallen zodat ik terug deinsde. Nog drie maal herhaalde ze die vraag, telkens met een andere klemtoon, telkens met een andere toon – tergend, uitdagend, ongelovig – maar onverminderd knalde de zweep wanneer ik een stap zette. ‘Wil jij me dan niet neuken?’ vroeg ze nadat ik bij de vierde vraag – ditmaal nochtans bedelend – was blijven staan waar ik stond. ‘Jij hebt de zweep.’ antwoordde ik. ‘Stop je lul dan weg’, zei ze bars. Ik had niet geweten wat ze wilde, maar ik wist nu wat ze niet wilde. Ik deed mijn handen voor mijn pik. Er gebeurde niets.

Ik draaide me om naar een muur. Ook dat volstond niet, want nog steeds gebeurde er niks. Pas toen ik op mijn buik op de planken vloer ging liggen, kwam ze in beweging. Ritsend en ruisend hoorde ik dat ze zich uitkleedde. Ik hoorde iets op de grond vallen. Twee olijven kwamen tot vlak voor mijn gezicht gerold. Ik draaide mijn hoofd en keek tegen een naaldhak aan, die zo steil en arrogant was als mijn harde pik. Ik had niet eerder geweten hoezeer ik nood had aan een dameshak in mijn kont. Kreunend trok ik een knie op en een bil opzij, zodat ze in mijn anus kon kijken, Toen ze een naaldhak in mijn poeperd duwde, kronkelde ik extatisch over de vloer.

Meteen trok ze hem met een zuigend geluidje weer terug. Uit gemis deed ik mijn anus smachtend hijgen door mijn kringspier ritmisch samen te trekken en te ontspannen. ‘Slet’ lachte ze wreed. Daarstraks had ik erover gefantaseerd haarzo te noemen terwijl ik haar te grazen nam, maar nu ik het zelf te horen kreeg wond dat me veel sterker op dan mijn verbeelding.

Ik keek omhoog naar het vertekend perspectief van schier eindeloze benen, verkleinde borsten en gezicht. Een moment lang plaatste ze het handvat van de zweep als een immense pik tussen haar dijen, maar nog vooraleer ik de pracht van haar naakte lijf in mijn geheugen had kunnen griffen en alsof ze me dat niet gunde, zakte ze met verende borsten vlot door de benen tot op de grond. In een beweging kantelde ze naar voren, waardoor de zware tieten onthutsend van haar bovenlichaam wegvielen, en trok ze de armen zo ver mogelijk onder zich, de knieën van haar ellebogen tegen de ellebogen van haar knieën, zodat de twee helften van haar billen omhoog kwamen achter en boven haar schouders en hoofd. Zo zat ze uiteindelijk toch nog op handen en voeten, maar heel anders dan ik het me een paar uur tevoren had ingebeeld, want ik lag plat op mijn buik voor haar. In die houding was zij niet de vrouw die zich aanbood, maar leek zij eerder op een roofdier, klaar om haar prooi te bespringen: mij!

Haar gezicht bevond zich vlakbij dat van mij, De borsten hingen tot op de vloer, de tepels in het verlengde van de olijven; die tussen mijn gezicht en dat van haar lagen. ‘Geef mij je tong, slet.’, zei ze terwijl haar tong wellustig uit haar mond rolde. Ik stak mijn tong uit. Toen de punten elkaar raakten ging er een preorgastische huivering door mijn lichaam en mijn beknelde pik heen. Ook zij rilde, maar het kippenvel van haar tepelhoven leek me misleiding en gaf me geen vertrouwen. Om me te tonen wat ze wou rolde ze een van de twee olijven met de punt van haar tong op het bruggetje van mijn tong. Ik slikte hem door. Zij hield de tong uitgestoken tot ik de tweede olijf met mijn tong op het bruggetje van haar tong had geduwd, waarna ze hem behendig tussen de tanden nam.

Met slepende borsten kroop ze over me heen, haar billen splijtend met mijn nek, mijn billen splijtend met haar handen. Zij zette haar mond aan mijn anus, die ik persend tegen haar lippen tuitte, en duwde de olijf met haar tong voorin mijn poeperd. Ik kreunde geil. ‘Slet’ siste zij als antwoord, met haar handen petsen geven op mijn kont tot die gloeide, om dan te bijten en klauwen in mijn pijnlijk bilvlees, terwijl ik het olijfje angstvallig en zonder het te kneuzen met mijn sluitspier probeerde vast te houden. Opnieuw zette ze haar mond aan mijn uitmonding. Ik voelde de olijf uit mijn binnenste gezogen worden als een vingerkootje dat zich terugtrok, hoorde en voelde dan hoe ze hem tegen een voetzool spuugde. Weer waren daar haar lippen aan mijn anus en blies ze woord ‘slet’ als een hete adempijl in mijn aars. Maar ik had het gevoel alsof ook de huls van mijn geslacht vol met lucht geblazen werd, en mijn pik ondanks het gewicht van mijn lichaam en de weerstand van het parket alsmaar dikker werd, tot barstens toe.

Haar lichaam beschreef een halve cirkel rond mijn as tot ze als een roofspin met haar hele lijf bovenop me lag, haar armen op mijn uitgestrekte armen, mijn uitgestrekte benen onder haar benen, de kussentjes van haar vingers tegen mijn vingernagels, haar teennagels tegen de kussentjes van mijn tenen. Het zuur van haar natte kut vrat in mijn bovenbeen, terwijl de harde tepels als sigarettenuiteinden brandden in de huid van mijn rug en haar adem hete rook was tegen mijn wang en in mijn oorschelp. ‘Slet. Begrijp je nu eindelijk waarom ik een zwak heb voor dominante mannen?’ Ze zette haar tanden in mijn oorschelp, en beet dwars door het kraakbeen van mijn weerstand. ‘Ja’, kermde ik. ‘Zeg het me dan. Zeg hét. Ik wil het je horen zeggen.’ ‘Jij wilt geen makkelijke mannen. Met een dominante man doen wat jij met mij doet, wat ik jou met mij laat doen, dàt is jouw uitdaging, dàt is jouw drijfveer’, bracht mijn moeizame stem hortend en stotend uit. ‘Bijna juist.’, hijgde ze hitsig. ‘Maar niet helemaal. En zelfs helemaal niet.’

De echo klonk nog in mijn oren toen ze overeind veerde, achter me kwam staan en met de zweep uithaalde. ‘Slet’. Het woord klonk als een zweepslag, de zweepslag klonk als het woord. ‘Slet’: de zweepslag van haar tong, de tongval van haar zweep. De zweep trof me hoog tussen de schouders en ritste dan omlaag. Het was alsof mijn ruggenwervels als een visgraat uit mijn rug werd gerukt. Ik bloedde merg. Het regende zweepslagen, die als evenveel acupunctuurnaalden ongekende zenuwknooppunten bloot legden. Het zweet dat van haar ontketende lijf afspatte was als druppels hete was op mijn huid. Pijn werd genot vooral op die momenten dat de zweep mijn billen doormidden sneed en de punt mijn anus trof. Telkens trok mijn kontje zich samen als wou ik de zweep daar vasthouden. Mijn lul stond op ontploffen.

Toen ik het niet langer kon uithouden draaide ik me om. Alsof ze dat had aangevoeld liet ze haar ultieme zweepslag samenvallen met mijn ejaculatie, een roodwitte striem van sperma en pijn, van bloed en genot trekkend over mijn buik en borst. Hijgend en rood aangelopen van inspanning en seksuele opwinding keek zij op me neer terwijl ik stuiptrekkend klaar kwam in mijn wonden en in mijn pik. Dat was het enige dat bij machte was om haar te ontwapenen.

‘Je was geweldig. Nu weet je waarom ik een zwak heb voor dominante mannen’, zei ze eenvoudig. En liet de zweep vallen aan mijn voeten. Elkaar spiegelend stond ik recht en ging zij liggen. Aan mijn voeten vanzelfsprekend. Ik keek neer op die prachtige vrouw, die eindelijk kon smeken. ‘Neem me’

Ik raapte de zweep niet op. Ik had een pik…

——————-

Dit spannende verhaal is ingezonden door één van onze lezers. Vindt jij het ook leuk om een spannend, geil en/of romantisch verhaal te schrijven? Neem hier even contact op!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

2 reacties op "De Zweep van Haar Verlangen"

  1. Iris van pamelen says:

    Ohhh zooo lekkerrr

  2. Iris van pamelen says:

    Ohhh zooo lekker

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *