De 6 Beste Seks Standjes voor Anale Seks + Tips

Als je denkt aan seks standjes voor anale seks, dan is Doggy Style waarschijnlijk het eerste standje dat bij je op komt. Maar wist je dat Doggy Style niet het meest optimale seks standje is om anale seks te hebben?

Het wordt zelfs beschouwd als een seks standje dat wat meer geschikt is voor mensen die al wat meer ervaring hebben met anale seks.

De 6 beste seks standjes voor anale seks

Hieronder hebben we de vijf makkelijkste seks standjes beschreven waarmee je kan anale seks kunt genieten. Zodra je deze hebt doorgenomen kun je er zelf wellicht ook nog wat unieke seks standjes bij bedenken.

  • #1: The Sexy Spoon: Dit is een geweldige manier met anale seks te beginnen. De man gaat achter zijn partner liggen en buigt zijn lichaam tegen dat van haar aan. In deze positie ben je allebei ontspannen, en dat is heel belangrijk als je optimaal wil genieten van anale seks. Daarbij kan hij in dit standje tegelijkertijd andere delen van haar lichaam stimuleren, zoals haar borsten en clitoris. De vrouw kan haar lichaam ook iets buigen en haar bovenbenen van haar lichaam af strekken. Dit zorgt er voor dat de man makkelijker bij haar naar binnen kan glijden.
  • #2: The Flip Side: Dit is een vervolg op de Sexy Spoon; Je begint in dezelfde positie en je draait je geleidelijk om, zodat jullie allebei richting het plafond kijken. Alle dingen uit het voorgaande seks standje voor anale seks kun je hier hetzelfde doen, het geeft alleen een andere sensatie.
  • #3: The Sexy Cross: Veel stelletjes vinden dit één van de beste seks standjes voor anale seks. De man gaat op zijn zij liggen en de vrouw gaat naast hem op haar rug liggen in een hoek van 90 graden. Haar knieën trekt ze op en ze legt haar benen over hem heen. Dit creëert een soort ‘menselijk kruis.’ De man glijdt bij de vrouw naar binnen. Doordat ze in een ontspannende hoek ligt, zal haar anus wat verder gespreid zijn. Dit vergemakkelijkt de penetratie. Daarnaast kan hij ook de voorgenoemde delen van de vrouw stimuleren terwijl zij zijn ballen een beetje extra aandacht geeft.
  • #4: Rock me, Baby: Omdat het een heel gevoelig gebied is, hebben vrouwen veel behoefte aan controle tijdens anale seks. Bij dit seks standje zit de man in kleermakerszit en leunt hij achterover terwijl de vrouw schrijlings op hem gaat zitten. Vervolgens laat ze zijn gewillige penis bij haar naar binnen glijden. Door heen en weer tegen hem aan te bewegen kan ze ook haar clitoris stimuleren, terwijl hij geniet van het strakke gevoel van haar kontspieren om zijn penis.
  • #5: Ride ‘em, Cowgirl: Denk aan de Cowgirl positie, alleen dan omgedraaid. Dit is één van de beste seks standjes voor anale seks, omdat jullie allebei je handen vrij hebben om andere leuke dingen mee te doen.
  • #6: Stage It: Als je de boel nog wat opwindender wil maken wanneer je anale seks hebt, kun je rekwisieten tevoorschijn halen. Niets is beter dan speeltjes of meubilair om het allemaal nog spannender te maken!
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Laatste tips

Gebruik bij anale seks altijd een glijmiddel van een goede kwaliteit. Hierdoor wordt de pijn verminderd en zal het genot toenemen. Er zijn zelfs glijmiddelen verkrijgbaar die speciaal geschikt zijn voor anale seks. Deze bevatten licht verdovende bestanddelen zodat het ongemak wat je in het begin kan voelen wordt verminderd en je alleen nog maar puur genot voelt! Mannen moeten zich goed bewust zijn van het feit dat ze heel voorzichtig moeten zijn als ze voor het eerst een vrouw van achteren nemen. Het is niet haar kutje, dus je kunt niet zomaar naar binnen beuken zoals je normaal zou doen.

Anale seks kan voor beiden een geweldige ervaring zijn wanneer het op de goede manier wordt uitgevoerd. Hij krijgt het voordeel van een compleet nieuwe strakheid die als een handschoen om zijn penis zit, en zij geniet van stimulatie op meerdere plekken van haar lichaam. Je zou het dak nog wel eens eraf kunnen krijgen!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.