Flirttips voor Vrouwen

Flirttips voor vrouwen - Vrijen doe je zo!

Het is waar dat de meeste vrouwen, als ze dat willen, het voor het kiezen hebben als het gaat om mannen. Het spel van verleiden is voor vrouwen gewoon gemakkelijker dan voor mannen. Hoe dit komt gaan we het in een ander artikel wel eens over hebben. Maar toch vragen de meeste vrouwen zich af: Hoe verleid je een man? Gewoon afwachten tot ‘Mister Perfect’ op komt dagen kan wel jaren duren. Maar door middel van subtiele signalen, op allerlei gebied, kun jij er voor zorgen dat de juiste mannen op jou afkomen: De mannen die jij leuk vindt!

Flirttip 1: Kleding

Bij het flirten gaat het heel veel om uitstraling. Niet alleen wat je met je lichaam uitstraalt, maar ook wat je met je kleding uit wilt stralen. Je kunt je kleding uitkiezen om er als een echte ‘seksbom’ uit te zien, maar daarmee geef je misschien verkeerde signalen af. Sommige mannen kunnen dit opvatten als ‘gemakkelijk te bespringen’. Het is verstandiger om je wat subtieler te kleden, maar wel op de juiste plaatsen wat bloot laat zien. Een prettig decolleté, maar niet té diep. Een uitdagend rokje, maar niet zo kort dat je net zo goed alléén je riem om had kunnen doen. Val op een positieve manier op in de menigte, en de juiste mannen zullen alleen jou opmerken.

Flirttip 2: Je lach en je uitstraling

Voor een man is niets zo aantrekkelijk dan een spontane en open glimlach van een vrouw. Door een prettige lach stel je je open op voor toenadering van de anderen. Als je zo nu en dan even je lippen aanraakt, of even sensueel op je onderlip bijt, draagt erg bij aan je aantrekkelijkheid voor het andere geslacht.

Flirttip 3: Je lichaamstaal

De meeste mannen zijn niet erg goed in het opvangen van de juiste lichaamstaal. Wist je dat nog niet eens 2% van de mannen deze taal begrijpen? Ervan uitgaande dat jij jouw toekomstige partner in deze 2% zoekt, moet je je heel erg bewust zijn van je eigen lichaamstaal. Loop langzaam met je billen een beetje naar achteren en je borsten een beetje naar voren. Overdrijf dit niet, want je loopt natuurlijk niet op een catwalk! Tijdens het zoeken van het eerste oogcontact lach je een beetje verlegen, en wendt dan je ogen weer af. Houdt de man het oogcontact vast en glimlacht? Dan is de kans erg groot dat hij geïnteresseerd is om jou beter te leren kennen. Als dit niet lukt, kun je het beter maar vergeten en je concentreren op een andere vent.

Flirttip 4: Speel het spel van flirten

Tijdens het flirten, en ook tijdens het eventuele gesprek daarna, kun je langzaam en zwoel spelen met bijvoorbeeld je glas of met je haar. Doe dit op een subtiele manier, zonder de indruk te wekken dat je een tic hebt en dat je nerveus bent. Dit soort signalen prikkelt de fantasie van met name visueel ingestelde mannen. Bekijk het flirten als een spel en laat dit ook zien. Gebruik humor en plaag de ander zo nu en dan. Aan de andere kant, plaag nooit op een manier dat de man zich nog onzekerder gaat voelen of dat je zijn gevoelens krenkt. Dat heeft geen enkele zin!

Flirttip 5: Wees niet te hard voor de mannen

Als de man van je keuze dan eindelijk de moed bij elkaar geraapt heeft om op je af te stappen voor een gesprekje krijg je misschien wel een weinig creatieve of spontane openingszin te horen. Oordeel dar niet gelijk over en geef hem een tweede kans, zeker als je die man in eerste instantie helemaal zag zitten. Bedenk dat ook hij nerveus is! Geef hem de kans om tot rust te komen en eventueel vragen te stellen. Praat lekker over jezelf, en laat hem ook over zichzelf praten. Toon interesse in wie hij is en wat hij doet!

Flirttip 6: Jezelf blijven

Hoe stoer, leuk, slim, gespierd of aantrekkelijk de man ook is: Blijf vooral jezelf. Ga je niet anders voordoen dan je bent om maar vooral bij hem in de smaak te vallen. Veel mannen merken dit ogenblikkelijk en zullen je voor de vorm een drankje aanbieden om daarna geruisloos te verdwijnen. Als jij gerespecteerd wilt worden door een man, moet je beginnen om jezelf te respecteren!

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *