Nog ééntje dan…

Spannend Verhaal:

“Oh ja, dat is het schatje! Ja, ja! Ahhhh!” Terwijl hij zichzelf zo diep mogelijk in Alison begroef, leegde Bradley zichzelf in haar voordat hij, snakkend naar adem, boven op haar ineenzakte. Hij werkte zichzelf omhoog en gaf haar een snelle kus voordat hij zich van haar af liet glijden en op zijn rug naast haar ging liggen.

“Dat was geweldig, schatje!” zei hij enthousiast.

“Ik ben blij dat het voor één van ons geweldig was,” beet Alison terug.

“Oh hee, schatje, het spijt me. Het is gewoon dat je me zo hard opgeilt dat ik mezelf niet meer in kan houden. Ik maak het goed met je, okee?”

“Nee, je maakt het niet goed met me, want het kan je niets schelen of ik hier wel of niet iets uithaal. Hou gewoon je mond.”

Alison reikte naar haar nachtkastje en haalde haar vertrouwde vibrator tevoorschijn. Het kon haar niets schelen dat Bradley nog bij haar in bed lag. Ze tilde haar knieën op, zette haar speeltje aan en begon het op haar nog gezwollen clit te gebruiken.

“Oh schatje, dat is toch niet juist!”

“Wil jij het doen?” vroeg Alison.

“Je weet dat ik dat niet kan! Nadat ik ben klaargekomen moet ik altijd even bijkomen. Dat weet je,” jammerde Bradley.

“Hou dan je mond en ga mijn bed uit,” zei ze.

Ze was deze keer echt dichtbij geweest, maar het maakte niet uit hoe snel ze zichzelf dwong om tot dat punt te komen. Ze kon Bradley’s tempo toch niet bijhouden. Deze keer was ze echter zo dichtbij geweest dat het haar minder dan een minuut kostte om een geweldig orgasme te bereiken. Toen ze weer terug op aarde kwam, merkte ze op dat Bradley nu rechtop in bed zat en haar aankeek met een blik op zijn gezicht die ze niet echt kon lezen.

“Ben je nu nog steeds hier?” vroeg ze. “Ik weet zeker dat ik je had gevraagd om te vertrekken. Ik meen het, Bradley. Je bent egoïstisch en zelfzuchtig. Je bent slecht in bed en ik heb geen zin om nog langer te wachten tot je veranderd. Het feit dat je een grote lul hebt betekent niet dat je geen moeite hoeft te doen. Waar wacht je nog op?”

Stomverbaasd staarde hij haar aan. Langzaam aan begon hij zijn kleren te verzamelen en zich aan te kleden.

“Alison, luister…” begon hij.

“Ik wil het niet horen, Bradley,” antwoordde ze geïrriteerd. “Ga gewoon weg. Ik hoef je nooit meer te zien of te spreken. Heb je dat begrepen?”

Nu begon ze boos te worden. Terwijl hij zijn jas aantrok, wierp hij een blik op haar.

“Oh ja, ik begrijp het helemaal. Ik begrijp dat je een hard core bitch bent. Je hoeft me niet te bellen als je van gedachten veranderd!”

Alison moest lachen.

“Daar hoef je je geen zorgen over te maken!” riep ze.

Toen ze de deur van haar appartement dicht hoorde slaan, kwam ze uit bed en liet ze zichzelf in haar zwarte zijden badjas glijden. Op blote voeten liep ze door de hal, de keuken in, waar ze een glas ananassap inschonk. Hoofdschuddend berispte te zichzelf voor het feit dat ze het niet eerder met Bradley had uitgemaakt. Hij was een klootzak, zo simpel was het.

Op dat moment ging haar mobiel af. Ze pakte hem op van de bar en wierp een blik op de caller ID. Het was Lucy.

“Hey,” groette ze haar beste vriendin. “Wat ben jij vanavond aan het doen?”

“Ik vroeg me af of je al na had gedacht over of ik je mag koppelen aan die vriend van Chad,” zei Lucy ingetogen.

“Weet je, Lucy,” antwoordde ze. “Ik heb zojuist bedacht dat ik Chad zijn vriend graag zou ontmoeten!”

“Serieus?” gilde Lucy.

“Serieus,” lachte Alison. “Wanneer kan ik hem ontmoeten?”

“Uh, wat dacht je van vanavond?”

“Vanavond is perfect,” zei Alison. “Waar zullen we afspreken?”

“Wacht eens even,” zei Lucy. “Hier klopt iets niet. Wat is er gebeurd?”

“Iets dat ik al een hele tijd geleden had moeten doen. Ik heb het uitgemaakt met Bradley.”

“Wow,” fluisterde Lucy. “Ik was al bang dat je nooit meer van die klootzak af zou komen.”

“Ja, ik weet het, maar ik ben er klaar mee. Ik kon er gewoon niet meer tegen. Dus, waar en hoe laat zullen we afspreken?”

Een paar uur later liep Alison de ‘Wine & Roses Club’ in, waar Lucy, haar vriend Chad en Chad’s vriend Dillon op haar zaten te wachten. Ze droeg een laag uitgesneden rode mini-jurk die tot halverwege haar dijbenen reikte. De jurk flatteerde haar lichaam en liet tegelijkertijd haar gespierde benen zien. Haar steile, zwarte haar hing tot halverwege haar rug. Haar volle, rode lippen vormden een brede glimlach en er verschenen pretlichtjes in groene, katachtige ogen toen ze de groep tegemoet liep. Ze was blij dat haar moeite niet onopgemerkt ging.

“Meid, je ziet er geweldig uit,” fluisterde Lucy. Daarna draaide ze zich naar de zeer knappe man die bij hen stond. “Dillon, dit is mijn beste vriendin in de hele wereld; Alison.”

“Ik heb al veel over je gehoord, Alison,” zei hij terwijl hij haar hand pakte. “Ik kan zien dat Lucy niets heeft overdreven.”

Alison glimlachte terwijl ze in een paar van de blauwste ogen keek die ze ooit had gezien. Ze nam niet eens de moeite om haar hand uit de zijne te nemen. Sterker nog, ze vond het een zeer prettig gevoel. Oh, dit ging een geweldige avond worden!

Ze hadden een fantastische avond in de club en het was het begin van iets veelbelovends. Vanaf die avond waren Dillon en Alison onafscheidelijk. Alison was in de zevende hemel, want Dillon wist precies hoe hij een vrouw moest behandelen. Hij betaalde altijd voor hun dates en hij zorgde dat haar appartement altijd vol stond met prachtige verse bloemen. Hij belde haar meerdere keren per dag om hallo te zeggen en te vragen hoe het met haar ging.

Ja, dacht ze, ik ben Lucy een hoop verschuldigd!

Ze hadden echter nog geen seks gehad. Alison wist dat Dillon haar wilde, en zij wilde hem ook. Maar na haar recente ervaring met Bradley, durfde ze simpelweg niet nog een teleurstelling te riskeren.

Toen kwam de avond waar ze haar besluiteloosheid moest verklaren. Zij en Dillon waren aan het vrijen op haar bank toen hij zijn hand langzaam naar haar borst bewoog. Ze snakte naar adem, verrast en opgewonden, maar deed in de eerste instantie geen poging om hem tegen te houden. Hij gromde diep. Ze wilde hem. Dat kon ze niet ontkennen. Bovendien bewees de harde paal die hij tegen haar aan had gedrukt dat hij haar ook wilde.

“Oh god, Dillon,” kreunde ze terwijl ze ze zijn hand van haar borst haalde en haar hoofd tegen de leuning van de bank legde. “Het spijt me, maar ik denk niet dat ik dit kan.”

Diep zuchtend ging Dillon overeind zitten en pakte haar hand vast.

“Alison,” zei hij. “Ik zou je nooit dwingen om iets te doen waar je je niet comfortabel bij voelt. Daar respecteer ik je teveel voor. Maar ik wil je echt, en ik weet vrij zeker dat jij mij ook wil. Dus kun je me ten minste vertellen waarom je zo twijfelt?”

En dat deed ze. Ze vertelde hem alles over Bradley, over hoe slecht de seks was en over hoe haar relatie met haar vibrator beter was dan die met hem. Niet alleen dat, maar ze had nooit geweldige seksuele ervaringen gehad met jongens. Ze wilde het niet riskeren om weer teleurgesteld te worden.

Terwijl ze praatte, luisterde Dillon aandachtig tot ze klaar was. Toen keek hij haar aan.

“Okee Ali, ik kan volledig begrijpen dat deze gast een enorme klootzak is die niets afweet van hoe hij een vrouw moet bevredigen. Maar ik zou graag in elk geval een kans krijgen om je te laten zien hoe het is om de liefde te bedrijven in plaats van alleen te neuken. Wil je me die kans geven?”

Haar lichaam tintelde van opwinding en ze besloot dat ze niets te verliezen had. Ze knikte langzaam en bood hem nogmaals haar mond aan. Dit keer kuste hij haar zonder enige terughoudendheid. Tegelijkertijd streelde hij haar lichaam door haar kleren heen, voordat hij ze begon uit te trekken.

Hij kuste haar tepels en beet er zachtjes op, tot het moment dat ze bijna zeker wist dat ze flauw zou vallen van genot. Terwijl hij zich een weg naar haar onderbuik kuste, realiseerde ze zich niet eens dat hij haar string al had uitgedaan. Zijn mond was als een spoor van vuur toen hij zijn weg vond tussen de bovenste delen van haar dijbenen. Hij hoefde ze niet eens uit elkaar te duwen, want ze had geen wil meer in zich om hem tegen te houden.

Zijn tong duwde behendig haar vlezige bloemblaadjes opzij en haar pijnlijk gevoelige klitje kwam te voorschijn. Alles dat hij deed was langzaam, teder en rustig. Het kon haar niet eens schelen dat op het moment dat hij zijn lippen om haar klit heen had, ze het uitgilde en over zijn gezicht heen klaarkwam. Maar hij was nog niet klaar. Hij liet haar nog drie keer klaarkomen voordat hij zichzelf snel omhoog werkte en zijn broek los ritste.

Alison vond zijn pik prachtig. Hoewel het geen monster was zoals die van Bradley, wist hij dondersgoed hoe hij moest gebruiken wat hem was toebedeeld. Ze ontving hem gretig toen hij zich diep in haar begroef. Hij keek haar recht in haar ogen terwijl hij in en uit haar bewoog. Ze voelde hoe zijn penis krampachtige bewegingen maakte toen hij sneller begon te bewegen.

Ze wist dat hij er bijna was. Ze was ook heel verrast over het feit dat zij zelf ook weer ging komen.

Uiteindelijk was ze heel blij dat ze had besloten om Dillon te kans te geven om te bewijzen dat niet alle mannen zelfzuchtig zijn.

Deze zou ze niet zomaar door haar vingers laten glippen!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *