12 Spannende en Opwindende Standjes Voor Lesbische Seks

Op z’n hondjes (doggy style), het missionaris standje, de vrouw bovenop, lepeltje-lepeltje… Het zijn allemaal erg welbekende standjes; tenminste, als je hetero bent. Iedereen kent de voorgenoemde standjes, maar echt bekende standjes voor lesbiennes zijn er niet te vinden. Veel mensen kennen enkel het bekende ‘scharen’ ofwel tribadisme.

Voor hetero’s zijn er hele boeken uitgebracht over de verscheidene standjes; voor lesbiennes zien we dit echter nog vrij weinig. Veel mensen hebben het idee dat seks niet echt is als er geen penetratie plaatsvindt, of dat lesbiennes alleen maar scharen. Dit is natuurlijk niet waar; er zijn genoeg creatieve, intieme en super hete seksstandjes, ook voor lesbiennes! In dit artikel vind je er 12!

12 Spannende en Opwindende Standjes voor Lesbische Seks

Maak jij onnodige fouten in bed? Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Standje 1: Tribadisme (scharen)

We beginnen met een standje dat iedereen kent, ook wanneer je niet lesbisch bent. Hoe bekend en oud het standje ook is, het blijft een opwindend standje. Het is zeker niet erg om dit standje ook nog regelmatig te doen wanneer je intiem bent met je partner. Tribadisme is voor de meeste mensen bekend als scharen.

Leuk om te weten is dat tribadisme een oud synoniem is voor ‘lesbisch’. Oorspronkelijk had de term tribadisme (in het Grieks tribadismos) een andere betekenis. Het was in de Griekse cultuur al bekend dat het mogelijk was voor mensen om op iemand van hetzelfde geslacht te vallen. In die tijd was de verwachting echter dat de man altijd de penetrerende was en de vrouw de gepenetreerde.

Een man (of vrouw) die dus wilde penetreren, werd een tribade (Grieks: tribas) genoemd.

De term tribadisme stamt echter weer af van het Griekse antieke woord “wrijven” (Grieks: tribein). Zo is de term tribadisme dus dé term geworden voor de geslachtsgemeenschap tussen vrouwen. Naast het bekende synoniem “scharen”, zijn er ook nog andere namen voor het tribadisme. Denk hierbij aan: “scissor sisters”, “bumpende donuts”, “kutje-kutjeneuken”, “tortilla’s maken” en “bumpen”.

Dit standje is totaal niet moeilijk. Het is simpelweg het tegen elkaar wrijven van de geslachtsdelen, zoals de oude Grieken dat al door hadden, van twee vrouwen. Het hoeft alleen niet per se tegen de geslachtsdelen aan. Het kan ook tegen de kont, bovenbenen, torso of armen. Bij scharen kan er zelfs penetratie voorkomen met een dildo of de vingers. Je kunt dus doen wat je zelf wil met dit standje; zeker het proberen waard!

Standje 2: De “Lean-In”

Ook dit standje is zeker het proberen waard. Het is sexy, opwindend en spannend. Laat je partner op haar rug liggen. Bevredig de clitoris met je mond, terwijl je haar tegelijk ook met twee vingers binnendringt, of drie als je echt wilt “leunen”. Ook hierbij kun je weer doen wat je zelf wilt. Kijk naar wat je partner en jij fijn vinden en have fun!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Standje 3: De handenbijeenkomst

Het volgende standje, de handenbijeenkomst, is ontzettend opwindend. Het zorgt er 100% voor dat je partner onder de indruk is van de nieuwe skills die je hebt opgedaan na het lezen van dit artikel!

Laat je partner op handen en knieën staan. Vinger hierna de anus heel langzaam, en met glijmiddel! Zonder glijmiddel zal het nogal moeilijk gaan en is het niet aangenaam. Doe dit met je duim terwijl je met je wijsvinger de vagina binnentreedt.

Knijp” daarna de twee vingers samen (de duim die in de anus zit en de wijsvinger die in de vagina zit) om een ongelooflijk gevoel voor haar te creëren via interne stimulatie. Speel dan met je vrije hand of lippen met haar tepels. Toen ik alle handen zei, bedoelde ik ook echt alle handen!

Standje 4: De Borstvergroting

Nee jullie gaan geen borstvergroting nemen; dit hebben jullie namelijk helemaal niet nodig. De rol van de borsten ga je echter wel vergroten met dit standje tijdens de seks. Iedereen weet dat de borsten en tepels vaak een gevoelig plekje zijn tijdens de seks. Daarom moet je hier ook lekker gebruik van maken!

In jullie geval zijn er namelijk twee mensen met borsten; hoe meer borsten, hoe beter.

Om dit standje uit te voeren, kniel je tegenover je zittende partner en leun je naar voren totdat jullie tepels elkaar raken. Wrijf dan tegen je partners clit, met je hand of met een vibrator, en stop af en toe om haar borsten en tepels te kussen. Het stimuleren van de tepels en de clit tegelijk; dat kan natuurlijk niet misgaan! Daarnaast is het kijken in de ogen van je partner terwijl je dit doet ook enorm sexy!

Standje 5: De Geweldige Lapdance

Een lapdance is natuurlijk nooit verkeerd en zeker niet van je partner. Tijdens dit standje geeft je partner jou of jij jouw partner een lapdance; er is 100% een happy ending.

Om dit standje te doen ga je zitten op een iets achteroverleunende stoel met één knie gebogen en je voet rustend op de rand van de stoel. Laat je partner over je opgeheven been wrijven en haar clitoris tegen je dijbeen wrijven. Leun gewoon achterover en enjoy the ride!

Standje 6: Good Cop, Nasty Cop

Rollenspel kan tijdens de seks soms iets vernieuwends en spannends geven. Dat is precies wat je tijdens dit standje een keer uit gaat proberen. Kniel recht achter je partner en geef haar een kussen om haar hoofd te op te leggen en buig haar zodat de heupen in de lucht zijn.

Als ze de voorkeur geeft aan handmatige stimulatie, kun je die route nemen en je vingers of tong gebruiken. Of gebruik een strap-on en doe dit standje doggy-style. De handen van je partner moeten zich uiteraard op de rug bevinden; je hebt haar ten slotte in de boeien geslagen. Probeer een onderdanige en dominante rol te verdelen.

Standje 7: De Rockende Raket

Ook dit standje is weer erg opwindend en spannend. Soms moet je wat nieuws proberen en het is zeker dat je dat met dit standje doet. Zowel jij als je partner zullen genieten van dit hete standje! Je moet er wel evenwichtig voor zijn, maar oefening baart kunst.

Doe je benen in de lucht, ga op je rug liggen en laat je partner achter je knielen. Van daaruit kan ze je clitoris kussen, likken en zuigen terwijl ze je penetreert met haar vrije hand of een dildo. Dit kan een beetje lastig zijn doordat je goed in evenwicht moet zijn, maar het is o zo de moeite waard als je het kunt doen!

Standje 8: De Bermudadriehoek

Als je niet zo houdt van elkaar diep in de ogen kijken maar wel van intimiteit, dan is dit het perfecte standje. Hoewel je elkaar niet direct in de ogen aankijkt, is dit standje toch nog ontzettend intiem en heel sexy.

Je bent namelijk heel dicht bij elkaar en voelt elkaars warmte en liefde!

Ga achter je partner staan en reik met één hand om haar om haar te kunnen vingeren. Masseer tegelijkertijd haar borst met de andere hand die je nog vrij hebt. En als ze er echt opgewonden van raakt, laat haar dan spelen met de andere tepel. Haar op drie manieren stimuleren zal haar op een hele goede manier gek maken!

Standje 9: Het Klassieke Standje 69

Natuurlijk hoeven niet alle standjes specifiek voor lesbiennes te zijn. Er zijn genoeg standjes die heteroseksuelen vaak doen en die ook voor lesbiennes van toepassing zijn. Eén daarvan is het klassieke standje 69 dat eigenlijk iedereen wel kent. Dit standje is voor zowel hetero’s als lesbiennes erg opwindend!

Laat je partner op haar rug liggen. Kniel met je benen over haar hoofd, kijkend naar haar voeten. Blijf hier als je je een keer egoïstisch voelt. Maar als je een gever bent, buig je dan naar voren en lik, kus en zuig zachtjes op haar clitoris terwijl ze, uiteraard, ook hetzelfde doet voor jou. Het is een oud, maar een goed standje.

Wat het leuke en fijne is van het klassieke standje 69, is dat jullie beide op hetzelfde moment of vlak na elkaar klaar kunnen komen. De clitoris van jullie beide wordt namelijk tegelijkertijd gestimuleerd en dit is natuurlijk altijd positief! Er is in dit geval niet één dame die al het werk doet; beide gaan jullie aan de slag om elkaar te bevredigen.

Standje 10: Lepeltje-Lepeltje

Ook dit standje is welbekend onder de hetero’s, maar ook lesbiennes kunnen dit standje met gemak en plezier uitvoeren. Ga in een lepeltje-lepeltje positie achter je partner liggen en reik je bovenste arm om haar heen om de clitoris te kunnen strelen. Als je zin hebt om los te gaan, laat dan ook je partner teruggaan met haar hand naar jou toe en ook jouw vingeren. Je partner van top tot teen bevoelen is heerlijk en dat vindt je partner ook. Het werkt ook geweldig met een vibrator. Probeer dit standje dus ook een keer met een vibrator, zo kun je het afwisselen en spannend houden. Iedereen houdt van afwisseling, dus probeer het af en toe net wat anders te doen!

Standje 11: De Brug naar Pleasuretown

De naam van dit standje klinkt natuurlijk al geweldig, want wie wil er nou niet naar pleasuretown? Wanneer je dit standje correct doet, gaan jij en je partner zeker weten naar pleasuretown. Dit spannende en opwindende standje is een aanrader!

Om het standje te doen laat je je partner op haar rug liggen met twee kussens onder haar heupen. Zo ontstaat er een soort ‘brug’. Kniel tussen haar dijen, drapeer haar benen over je schouders en ga naar pleasuretown. De kussens zorgen voor wat extra hoogte en veel meer toegang tot de vagina. Dit standje werkt bijvoorbeeld goed met een voorbinddildo.

Standje 12: De Sexy Haarsalon

Het spelen met het haar van je partner is iets dat iedereen graag doet. Wanneer je vriendin of vrouw een mooie bos met haar heeft, dan is het natuurlijk zonde om hier geen gebruik van te maken tijdens de seks. Het kleine beetje pijn dat je vriendin zal voelen door er af en toe een kleine ruk aan te geven, zal haar (als ze hiervan houdt) alleen maar meer opwinden.

De mix van deze pijn met de aanraking van de clitoris zal je partner een geweldig gevoel geven.

Om dit standje te doen, kniel je achter je (ook knielende) partner en trek lichtjes aan haar haar. Dit doe je terwijl je je handen om haar heen reikt en zachtjes over haar clitoris strijkt. Plezier en een lichte hoeveelheid pijn kan een heerlijke, opwindende combinatie zijn! Probeer ook dit standje dus zeker een keer en kijk hoe je partner erop reageert.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *