Het Wilde Feest

Het Wilde Feest - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Ik was uitgenodigd voor een feestje, en ik dacht dat het de ideale gelegenheid zou zijn om wat stoom af te blazen en eindelijk weer eens wat lol te hebben. Ik had de afgelopen maanden ongelofelijk hard gewerkt aan een project, waarvan mijn baas overtuigd was dat dit het bedrijf miljoenen zou opleveren. Dit was dus een welkome kans.

Ik was de afgelopen tijd niet zoveel meer uit geweest, dus ik had wel zin om weer eens onder de mensen te komen.

Niemand had me iets specifieks vertelt over het feestje. Ik had geen idee of er een dress code was of zoiets. Het enige dat me verteld was, was dat ik op vrijdag rond 7 uur naar het opgegeven adres moest komen. Ik vond het enigszins vreemd dat ik werd uitgenodigd door een vrouw die op dezelfde afdeling als ik werkte, maar die ik niet eens kende. Maar ja, als je zoveel werkt als ik en je wordt uitgenodigd om iets buiten werk om te doen dan grijp je die kans natuurlijk meteen aan.

Ik deed er een paar uur over om te verzinnen wat ik naar het feestje aan zou doen. Ik wilde er niet uit zien als een zwerver, maar ik wilde ook niet in een driedelig pak op een casual feestje verschijnen. Ik vond iets dat zou werken voor beide en ging de deur uit. De enige persoon waarvan ik wist dat ze ook op dit feestje zou zijn was de vrouw die me had uitgenodigd, en omdat ik me haar naam niet kon herinneren, was ik een beetje bang dat ik niet binnen zou komen.

Zodra ik bij het huis arriveerde – ik noem het een huis maar het was meer een mini-landhuis – zag ik dat de vrouw die me had uitgenodigd me bij de deur stond op te wachten. Ze glimlachte toen ze me uit mijn auto zag stappen. Dat zorgde dat ik me iets meer op mijn gemak voelde.

“Hi. Fijn dat je er bent. Loop maar achter me aan, dan zal ik je vertellen wat voor feestje dit is en wat je vanavond voor leuks kunt verwachten.”

Okee, dat is een beetje vreemd, dacht ik.

Ik volgde haar naar binnen en we liepen de trap op. Op de eerste verdieping was een lange hal, en aan het einde een deur.

“Ik wist niet zeker of je zou komen als ik je had verteld wat voor feestje dit werkelijk is.”

Ik wierp haar een verbaasde blik toen, maar ze liep voor me uit dus ze zag het niet.

“Het zit zo. Er is een groep machtige vrouwen in de stad die graag een avondje lol met elkaar hebben. Er zijn 15 van ons die regelmatig samen komen en deze feestjes organiseren. Jij, mijn schat, ben de eregast van vanavond. Ik hoop oprecht dat je ons kunt bijhouden.” Ze stopte bij de deur en draaide zich glimlachend naar me om. “Ga hier maar naar binnen en kies maar iets uit om te dragen. Als je klaar bent, kun je weer naar beneden komen en dan zal ik ervoor zorgen dat je een onvergetelijke nacht zal beleven.”

Terwijl ze me passeerde, greep ze me bij mijn billen en kneep er zachtjes in. “Erg lekker,” zei ze, en liep weer naar beneden.

Ik stond even stil bij de deur voor ik hem opende. Ik vroeg me af in wat voor een rare situatie ik mezelf nu weer bevond. Was het een of andere vreemde cult die me wilde offeren? Of was het misschien één van die “breng een nerd mee”-avonden zoals in de films. Ik haalde mijn schouders op en besloot om het er maar op te wagen.

De kamer zag er goed uit en was netjes ingericht. Op het bed lagen een heleboel sletterige kostuums. Ineens realiseerde ik me dat ik de enige worst op dit feestje zou zijn. Ik begon onmiddellijk te zoeken naar iets waarin ik er heet uit zou zien. Het leek erop dat mijn dromen waren uitgekomen en dat ik aan een soort van wilde orgie met allemaal mooie vrouwen mocht deelnemen. Tenminste… ik hoopte maar dat ze mooi zouden zijn.

Ik deed iets aan wat leek op een Tarzan-kostuum en liep de trap weer af. De dame die me had uitgenodigd, wiens naam ik me nog steeds niet kon herinneren, wachtte me beneden geduldig op. Ze leek erg tevreden te zijn met de outfit die ik had uitgekozen en leidde me naar de woonkamer. Hier stonden veertien van de mooiste vrouwen die ik ooit had mogen aanschouwen. Ze zouden zomaar op de voorpagina van elk mannenblad kunnen staan. En ze zouden er miljoenen aan kunnen verdienen.

Ik liep de kamer in en ze begonnen spontaan te joelen en te klappen. Het was wat raar, maar ik vond het wel leuk. Ik was meer dan bereid om een gesprekje met ze aan te knopen, maar dat was niet wat zij in gedachten hadden. Ze vertelden me dat ik op de tafel in het midden van de kamer moest gaan staan. Iemand zette muziek aan. Ik begon te dansen, en zag dat ze opgewonden hun kleren voor me uit begonnen te trekken. Het duurde niet lang voor dat ze allemaal compleet naakt waren en tegen elkaar op begonnen te rijden. Ik werd rondgedeeld als een van hun favoriete vibrators en ik kon ze nauwelijks bijhouden. Het was zeker een moment dat ik nooit meer zal vergeten, ondanks het feit dat ik de dagen daarna geen erectie meer kon krijgen.

Ik weet niet zeker waarom die vrouw me haar geheim had verteld. Misschien dacht ze niemand me zou geloven als ik iemand zou vertellen over wat er die nacht plaats had gevonden. Ik moet zeggen, ik hoop dat ik ooit nog eens wordt uitgenodigd om een “levend speeltje” te mogen zijn.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *