5 Trucs van Experts Om Beter Te Beffen

Aan de postzegel likken, aan de rosbief snuffelen, beffen, bever eten, broodje rosbief nemen, flaphappen, minetten, pruimlikken, tapijt happen, zure mossel eten… Het zijn allemaal verschillende uitdrukkingen voor dat ene woord: cunnulingus, in de volksmond vooral bekend als beffen. Deze seksuele daad kan heet zijn om te geven en te ontvangen — zolang de gever weet wat hij of zij moet doen. Anders kan het de pret flink bederven!

In dit artikel help ik je gelukkig alvast een eindje op weg, zodat je binnen de kortste keren met zelfvertrouwen kunt beffen. Aan de hand van meerdere tips en tricks van experts leg ik uit hoe je het beste kunt beffen én natuurlijk leg ik ook uit waarom het een goed idee is om deze handeling toe te voegen aan je seksleven. Want geloof me, het voegt veel toe! Lees snel verder voor 5 trucs van experts om beter te beffen.

Beffen: de basis

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Wat is het eigenlijk?

Allereerst is het belangrijk om te weten wat je doet. Beffen is stimulatie van de vrouwelijke geslachtsdelen met behulp van de tong of lippen. Het wordt ook wel orale seks genoemd, waarbij de andere partner dus zijn mond gebruikt. Beffen kan seksueel opwindend zijn voor deelnemers en kan door een seksuele partner worden uitgevoerd als voorspel om seksuele opwinding aan te wakkeren vóór andere seksuele activiteiten, zoals vaginale of anale geslachtsgemeenschap, of als een erotische en fysiek intieme handeling op zichzelf.

Goede cunnilingus vereist techniek – of je nu geeft of ontvangt. De sleutel is dat beide partners volledig ontspannen zijn, zodat niemand zich zorgen maakt of zich onzeker voelt en je je allebei kunt verliezen in het moment. Hoewel het misschien lastig of spannend kan zijn om de techniek onder controle te krijgen, raad ik je aan om het gewoon te proberen! Het hoeft niet per se onderdeel van het voorspel te zijn.

Voordelen voor vrouwen

Waar orale seks met een man extreem eenvoudig is, vereist orale seks voor vrouwen meer finesse. Vrouwen hebben gewoon meer routes om plezier te krijgen en ze hebben meerdere verschillende soorten orgasmes, die bijna allemaal kunnen worden bereikt door orale seks. Denk aan de seksuele plezierzones zoals de clitoris en de uiterste labia. Bovendien bevindt zich in de vagina een klein, sponsachtig gebied dat bekend staat als de G-spot en dat ook zijn eigen spectaculaire krachten heeft.

Veel vrouwen en mensen met vulva zijn dol op beffen omdat het sterk gericht is op het stimuleren van de clitoris en daarom meer kans heeft om ze een orgasme te bezorgen. Tussen de 70 en 80 procent van de vrouwen heeft clitorale stimulatie nodig om een ​​climax te bereiken. Uit veelvuldig onderzoek blijkt dat bij ‘gewone’ seks vrouwen meestal juist niet tot een climax kunnen komen, waardoor ze er veel minder van genieten. Gelukkig kan deze vorm van orale seks hier verandering in brengen.

Kortom:

  • Meer aandacht voor het genot van je partner
  • Meest effectieve manier om de seksuele plezierzones te bereiken
  • Meer kans op climax

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Voordelen voor allebei

Als je door een lastige fase gaat of je constant gestrest of depressief voelt, ga dan gewoon op bed liggen. En dat is geen grapje! Verwen je partner met orale seks en zie het magische effect dat het heeft op je humeur. Sperma bevat chemicaliën zoals oestrogeen en oxytocine, waarvan bekend is dat ze de beste antidepressiva en stemmingsverbeteraars zijn. Dit betekent in feite dat het beoefenen van orale seks je levendiger en gelukkiger kan maken.

Kanttekening is dat onderzoek hiernaar natuurlijk geen extreem duidelijke consensus heeft en dat zulke voordelen zeker aan de optimistische kant zijn. Wel kan het je helpen om sneller in slaap te vallen of kan het je gewoon veel plezier bieden, wanneer het goed gaat. Ook kan het je relatie bevorderingen: sommige experts zeggen dat orale seks intimiteit op een zeer reële manier bevordert, misschien zelfs meer dan penetrerende seks, omdat mensen “zich laten gaan” en wanneer dat gebeurt, is dat echt de beste vorm van seks.

Beffen heeft veel voordelen voor jou én voor je vrouwelijke partner.”

Nadelen voor allebei

Helaas heeft deze vorm van orale seks ook nadelen, die zeker niet over het hoofd mogen worden gezien. Wel moet worden opgemerkt dat sommige nadelen zich ook voordoen bij andere vormen van seksueel contact. Bovendien moet je altijd oppassen dat je partner geen seksueel overdraagbare aandoening heeft. Je overgeven aan orale seks met een geïnfecteerde persoon kan leiden tot de het overdragen van soa’s. De mogelijke dragers van dergelijke ziekten zijn vaginaal vocht, sperma en zelfs moedermelk.

Allereerst meer over seksueel overdraagbare infecties. Chlamydia, humaan papillomavirus (HPV), gonorroe, herpes, hepatitis (meerdere soorten) en andere seksueel overdraagbare aandoeningen kunnen worden overgedragen via orale seks. Elke seksuele uitwisseling van lichaamsvloeistoffen met een persoon die besmet is met HIV, het virus dat AIDS veroorzaakt, brengt een infectierisico met zich mee. Het risico op een soa-infectie wordt echter over het algemeen als significant lager beschouwd bij orale seks dan bij vaginale of anale seks, waarbij HIV-overdracht als het laagste risico wordt beschouwd met betrekking tot orale seks.

Daarnaast wordt er een verband gemeld tussen orale seks en mondkanker bij mensen die zijn geïnfecteerd met het humaan papillomavirus, ook wel HPV. Onderzoek uit 2005 suggereerde dat het uitvoeren van orale seks — wanneer dit onbeschermd is — bij iemand die met HPV besmet is, het risico op mondkanker kan verhogen. Een studie van 2 jaar later vond tevens een verband tussen orale seks en keelkanker. Ook hiervan wordt aangenomen dat dit te wijten is aan de overdracht van HPV.

Tot slot nog iets over je tong — deze krijgt het immers flink te verduren. Het linguale frenulum (ook wel de onderkant van de tong) is kwetsbaar voor ulceratie door herhaalde wrijving tijdens seksuele activiteit. Ulceratie van het linguale frenulum veroorzaakt door cunnilingus is horizontaal. De laesie komt overeen met het contact van het onderoppervlak van de tong met de randen van de onderste voortanden wanneer de tong zich in de meest voorwaartse positie bevindt. Dit type laesie verdwijnt binnen 7-10 dagen, maar kan terugkeren bij herhaalde uitvoeringen.

7 trucs om beter te beffen

1.   Begin langzaam

Er zijn momenten waarop jullie allebei een vluggertje willen en meteen naar het ‘hoofdgerecht’ springen. Dit is natuurlijk prima. Echt goede, gepassioneerde seks vereist echter enige opbouw en spanning.  Begin door je partner letterlijk overal te plagen, behalve in haar genitale gebied. Je kunt ook beginnen met een rugmassage — dat komt veel voor! — of zelfs een voetmassage.

Ga daarna heel het lichaam van je partner af, zoals jij dit wil. Naast het creëren van spanning en plezier, laat langzaam beginnen het bloed naar de clitoris en schaamlippen stromen. Dit is natuurlijk van groot belang voor wat er verder gaat gebeuren. Hierdoor zal je partner ontvankelijk worden voor seksuele aanraking en zal haar vermogen om plezier te voelen vergroot worden.

De meeste mensen die van cunnilingus genieten, willen niet binnen 30 seconden van nul naar orale seks gaan. Neem er de tijd voor. Doe andere dingen waarvan je weet dat ze ervan houdt. Gebruik je handen en mond over het hele lichaam, wat een mooie voorbode is van wat komen gaat. Als de ontvanger klaar en enthousiast is, ga dan naar beneden.

2.   Weet waar je naar kijkt

Weet waar je naar kijkt — daarmee bedoel ik natuurlijk: weet wat de onderdelen van het vrouwelijk geslachtsorgaan zijn, voordat je begint. De meeste aandacht met cunnilingus gaat naar de clitoris, maar elke vrouw is anders en er kunnen andere delen van haar zijn die orale seks van het alledaagse naar het buitenaardse zullen brengen.

De clitoris blijkt voor veel mannen lastig te vinden. Toch is het helemaal niet zo lastig. Hij zit aan de bovenkant van waar de twee binnenste schaamlippen samenkomen. Trek de naad van de lippen naar de navel van je partner om de clitoris te vinden. Houd er rekening mee dat het deel van de clitoris dat je gewoonlijk kunt zien en voelen, slechts het topje van de ijsberg is. De clitoris zelf steekt een paar centimeter verder terug in het lichaam.

Als je de clitoris en de labia kunt vinden, ben je een heel eind. Deze gebieden zijn het belangrijkst voor cunnulingus. Je kunt nog iets verder gaan door je te laten leiden door je partner, want die weet precies welke onderdelen haar gelukkig maken. Vraag haar om het je te laten zien, of je kunt haar je hand aanbieden en vragen om te demonstreren door haar hand op de jouwe te leggen.

3.   Experimenteer met tempo

Over het algemeen wordt gezegd dat vrouwen de neiging hebben om stevige druk en repetitieve bewegingen te maken. Snelle tongbewegingen tegen de clitoris die kort duren, kunnen irritant zijn, en dat is helaas wel het soort cunnilingus dat we vaak in pornografie zien. Het bereiken van een climax voor vrouwen is in hoge mate afhankelijk van een vast ritme en druk. Te snel gaan kan het dramatisch moeilijker voor haar maken om een climax te bereiken.

Als je het niet zeker weet, vraag dan je partner om feedback te geven terwijl je verschillende soorten tempo en verschillende richtingen probeert: rond, van links naar rechts, op en neer. Vat het niet persoonlijk op als ze terugdeinst – ontdekken wat ze leuk vindt, is vaak een proces van vallen en opstaan. Het is erg belangrijk om extra oplettend te zijn als ze een climax nadert om je tempo gelijk te houden, omdat je ook meer opgewonden raakt. Dit is niet het moment om van techniek te veranderen; langzaam en stabiel win je de beste prijs van allemaal.

4.   Verken verschillende posities

De meeste mensen verrichten vrouwelijke orale seks in wat in feite een missionarispositie is; de vrouw op haar rug, de man die op zijn buik ligt en als het ware ‘op haar geland’ is. Je kijkt elkaar daarbij meestal zelfs aan: je kunt naar haar opkijken terwijl je bezig bent, en orale seks met oogcontact is iets waar de meeste mensen wild van worden. Deze positie komt veel voor, maar dat is ook zeker met een reden. Dit is om vele redenen een optimale positie:

  • Het is minder waarschijnlijk dat je moe wordt in deze positie
  • Het geeft toegang tot haar perineum, anus, clitoris en al het andere dat je wilt om haar een adembenemende climax te geven
  • Penetratie is gemakkelijk in deze positie terwijl je met je mond werkt

Deze positie werkt prima, maar er zijn talloze manieren om deze vorm van orale seks uit te voeren, waaronder:

  • Ga op je rug liggen met je partner ‘op’ je hoofd. Dit is ongelooflijk opwindend voor jullie allebei, en het vereist dat je een ademhalingsritme krijgt, vooral als ze een orgasme nadert.
  • Voer cunnulingus van achteren Benader haar terwijl ze op handen en knieën rust, als het ware als ‘doggystyle’.
  • Doe het staand. Haar benaderen en op je knieën gaan is onorthodox, maar de visuele nieuwigheid alleen is genoeg om de meeste vrouwen op te winden, en het zal ook een enorme impact hebben op je eigen opwinding.

Je kunt verschillende spannende posities uitproberen om uit te vinden wat het beste bij jullie wensen past.”

5.   Gebruik je woorden

Gebruik je mond… niet alleen voor het beffen, maar ook voor je woorden! Hoewel je naar nonverbale aanwijzingen kunt zoeken, heb je soms specifieke aanwijzingen nodig om te komen waar je moet zijn. Vraag haar wat goed voelt, of het tempo dat je gebruikt werkt, en wat ze nog meer zou willen. Sommige vrouwen vinden het leuk om een partner te hebben die veel zelf doet, maar andere niet, en een paar snelle vragen kunnen het giswerk uit het scenario halen.

Veel vrouwen willen niet zeggen dat de uitvoering van hun partner niet perfect is, en zullen dus in stilte lijden. Als je de communicatie echter openstelt, wordt het voor jullie allebei gemakkelijker. Daarnaast kun je je stem ook gebruiken door (lieve) woorden te zeggen, of ander taalgebruik toe te passen dat voor de ultieme ervaring zorgt. Het gebruiken van de juiste woorden geeft het werkelijk een nieuwe dimensie.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *