Mijn Seksleven

Mijn seksleven - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Mijn seksleven is niet altijd geweldig geweest, of iets om over op te scheppen, maar ik probeerde er van te genieten. Ik had altijd gedacht dat er wel iemand zou zijn die me dingen zou laten beleven die ik nooit eerder had ervaren, maar tot dusver was dat nog niet gebeurd. Het maakte niet uit met wie ik was, het kwam er uiteindelijk op neer dat alle ervaringen min of meer hetzelfde waren. En dat was prima, maar ik wilde af en toe ook wel eens iets nieuws beleven. Natuurlijk deed ik niet erg mijn best om degene met wie ik was ervan te overtuigen iets nieuws te proberen, dus het was waarschijnlijk mijn eigen schuld.

Ik realiseerde me dat als ik een uniek seksleven wilde hebben, ik iets interessants moest vinden om uit te proberen. Dus ik begon online te zoeken. Ik kwam erachter dat er veel dingen zijn op het gebied van seks die ik niet eens wilde overwegen. Sommige van de dingen die ik online vond waren zo vreemd dat ik niet eens de moeite nam om verder te lezen.

Na een tijdje vond ik een aantal dingen die ik best wilde uitproberen, maar nu moest ik nog iemand vinden die dat met me wilde doen. Dat is een heel ander verhaal waar ik nu niet verder op wil in gaan, maar het was in elk geval niet makkelijk. Het kostte veel meer tijd om iemand te vinden waar ik wat lol mee kon hebben dan iets nieuws te om uit te proberen.

Zodra ik eenmaal iemand had gevonden, leek mijn seksleven de goede kant op te gaan. We spraken bijna elke dag af, experimenteerden met dingen die ik online had gevonden en het was fijn. Maar alle unieke dingen die ik probeerde veranderden uiteindelijk in dezelfde oude routine waaruit ik juist wilde ontsnappen. Toen realiseerde ik me dat als ik mijn seksleven echt spannender wilde maken, ik die dingen moest proberen waar ik niet over had willen lezen.

De persoon waar ik op dat moment mijn seksleven mee deelde was erg enthousiast over de dingen die we al deden. Ze beleefde er veel plezier aan, maar toen het tijd werd om iets nieuws uit te proberen, veranderde dat. Ze besloot dat ze zich niet comfortabel voelde bij de nieuwe dingen die ik uit wilde proberen en weigerde om eraan mee te werken. Hoewel ik inmiddels wat nieuwe ervaringen had, was ik weer terug bij af.

Gelukkig vond ik toen iemand die een beetje meer open minded was en me dingen liet zien die ik niet eens online had gevonden. Ze liet me kennis maken met wat lichte bondage en verschillende gradaties van exhibitionisme. Dit shockeerde me een beetje. Ze nam me mee naar het park, bond me aan een boom en begon seks met me te hebben. Dat was een ervaring die ik zeker nooit zal vergeten.

Het is één ding om vastgebonden te worden aan een boom, maar vastgebonden worden aan een boom en seks hebben op een publieke plaats is iets waarvan ik nooit had gedacht dat het me zou overkomen. Ik moet wel toegeven dat het erg spectaculair was. Gelukkig was er op dat moment niemand in de buurt, maar de gedachte dat iemand ons zou betrappen maakte de hele ervaring nog intenser; voor mij tenminste. Het was de meest erotische ervaring die ik ooit heb gehad en ik zal het nooit vergeten. De gedachte alleen al zorgt dat ik weer terug wil rennen naar dat park om het nog een keer te doen.

Ze nam me mee naar het park omdat ze vond dat we moesten proberen om op een publieke plek seks te hebben. Ik was voor het idee maar ik wilde zeker weten dat er niet veel mensen in de buurt zouden zijn. Ze verzekerde me dat ze een plek wist waar geen paden langs liepen, hoewel er wel de mogelijkheid bestond dat er een paar mensen langs zouden lopen die ons konden horen. Toen we bij de boom kwamen en ze het stuk touw tevoorschijn haalde, barstte mijn lul zowat door mijn broek heen.

Ze bond mijn handen vast en trok het touw om de boom heen. Vervolgens ritste ze mijn broek los en ging ze op haar knieën zitten. Ze liet mijn lul rustig in haar mond glijden. Hoewel dat normaal gesproken voldoende voor me zou zijn geweest, vond ze dat alleen een blowjob niet voldeed. Ze stond op, trok haar rokje omhoog, en ging met haar rug naar me toe staan. Ze reikte tussen haar benen en wreef de top van mijn lul tegen haar klitje aan. Haar kutje werd lekker nat. Ik probeerde mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen want, hoewel ik allang klaar was om te komen, wilde ik dat ze zou afmaken wat ze begonnen was.

Ze liet mijn lul bij haar naar binnen glijden en ik voelde haar warmte om me heen. Omdat ik vastgebonden was, kon ik nauwelijks bewegen. Dat maakte echter niets uit, want ze nam de leiding en duwde tegen me aan op een manier waarvan ik nooit had gedacht dat het mogelijk was. Het duurde niet lang voordat we schreeuwend klaarkwamen, en als er mensen waren die ons hoorden, dan lieten ze dat in elk geval niet blijken. Het was een van de meeste geweldige ervaringen van mijn leven en ik kijk er naar uit om nog meer dingen uit te proberen met deze vrouw. Haar ontmoeten was het beste dat me ooit is overkomen.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *