Het ultieme voorspel: Een erotische massage!

Een goede erotische massage is een geweldige manier om je partner na een lange dag te helpen ontspannen. Daarbij is het een uitstekende manier om iets nieuws te proberen op seksueel vlak, en te experimenteren met iets dat misschien wel een nieuwe en speciale band tussen jullie creëert. Het doel van een erotische massage is om je partner zo opgewonden mogelijk te krijgen… en hem of haar zo lang mogelijk in die toestand te laten blijven!

Voorbereiding voor een erotische massage

Het eerste dat je moet doen is de juiste sfeer creëren. Zorg voor een ontspannen en romantische ambiance. Dit kun je doen door bijvoorbeeld geurkaarsen in de kamer neer te zetten. Je kunt ook wierook gebruiken als je daarvan houdt. Selecteer wat passende muziek die je zachtjes in de achtergrond kan laten afspelen. Alles waarvan je weet dat je partner zich er goed door gaat voelen, is een goede keuze. Je hebt niet per se een massage tafel nodig. Je kunt gewoon je eigen massage plek creëren door wat dekens op de grond te leggen op een plek waar je genoeg ruimte hebt.

Wanneer je een lekkere massage olie uit gaat zoeken, hou er dan rekening mee dat sommige oliën huidirritaties kunnen veroorzaken. Er is echter heel veel keuze als het aankomt op massage olie. Er zijn zelfs “eetbare” massage oliën met een smaakje verkrijgbaar, voor het geval je erotische massage tot orale activiteiten mocht leiden…

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Zo geef je een goede erotische massage, of seks massage

Je kunt een seks massage beginnen door de rug te masseren. Spreek ondertussen met een zachte, rustgevende stem tegen je partner. Dit helpt hem of haar om te ontspannen. Neem je tijd als je de voeten en de benen gaat masseren. Lange halen over de benen zijn ideaal. Vervolgens kun je omhoog werken, naar de billen en de onderrug. Zorg daarbij dat je ten allen tijde fysiek contact met je partner houdt.

Zodra je partner goed ontspannen is, kun je hem of haar vragen om zich om te draaien zodat je wat intiemer te werk kunt gaan. Begin met de nek, schouders en borst. Ga vervolgens zachtjes naar beneden, terug naar de benen en de voeten. Zodra de dijbenen ontspannen zijn, kun je rustig naar het bekkengebied toe werken. Plaag de binnenkant van de dijbenen en laat je vingers licht over de genitaliën glijden. Dit plagen zal ervoor zorgen dat je partner steeds meer erotisch geladen wordt naarmate de seks massage vordert.

Wanneer dit de eerste keer is dat je een seks massage geeft, kun je je partner vragen wat hij of zij wil: rustiger aan doen of juist de spanning opvoeren? Kijk je partner direct in de ogen, met je hand op de schaamstreek, en vraag het gewoon. Zodra jij en je partner er klaar voor zijn, kun je je op de genitaliën gaan concentreren.

Wanneer je een erotische massage uitvoert op een man, hou dan in gedachten dat directe bevrediging niet het doel is. Wissel je bewegingen en snelheid af voordat hij zijn Happy Ending krijgt. Zodra je voelt dat hij dichterbij komt, focus je je weer op zijn borst en de binnenkant van zijn dijbenen. Als je twijfelt of hij bijna klaar komt of niet, vraag het hem dan gewoon.

Voor vrouwen kan beter een andere techniek worden toegepast. Hoewel met merendeel van de vrouwen klaar kan komen door middel van clitorisstimulatie, zijn er ook veel vrouwen die klaarkomen wanneer hun G-spot wordt gestimuleerd. Tevens zijn er vrouwen die met beide technieken kunnen klaarkomen. Daar komt nog bij dat vrouwen bij voortdurende stimulatie meerdere keren kunnen klaarkomen. Er is dus geen reden om je bewegingen te veranderen of te stoppen. Als je twijfelt of je het goed doet, hoef je het haar alleen maar te vragen. Maar je kunt ook goed opletten hoe ze op je aanraking reageert. Als ze zwaarder begint te ademen, haar rug of haar tenen kromt dan vindt ze het lekker wat je doet – en dat betekent dat je daarmee moet doorgaan!

Een erotische massage kan worden afgerond met seks, als beide partners hier behoefte aan hebben. Veel stellen die een seks massage hebben gehad ervaren hierna zeer intense orgasmen!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *