De Storm

De Storm - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Het was een en al geheimzinnigheid. De tweelingen zouden hun 18e verjaardag vieren in de club van hun ouders. Danny en Sander waren twee verwende jongens. Hun ouders waren schatrijk en ze wisten soms van gekkigheid niet wat ze met al dat geld moesten doen. Ze hadden beide steeds nieuwe vriendinnen, smeten met geld en reden in de duurste sportauto’s. Bovendien waren het knappe kerels, het was dus geen wonder dat ze veel meisjes versierden.

Hun verjaardag was altijd een spektakel, maar ze wilden zichzelf waarschijnlijk overtreffen dit keer, want de informatie over het feest kwam druppelsgewijs naar buiten. Het was wel zeker dat het feest in de dure club van hun ouders gehouden zou worden, want nu werden ze meerderjarig.

Iedereen was benieuwd wat ze dit keer hadden bedacht, en iedereen wilde natuurlijk van de partij zijn, maar je moest wel uitgenodigd worden natuurlijk en dat ging niet zomaar.

Ik was nooit eerder uitgenodigd op hun feestjes, want ik was niet hun type denk ik, en ik was zeker niet van plan ook een ex van Danny of Sander te worden genoemd. Ik was ze altijd uit de weg gegaan.

Om eerlijk te zijn vond ik vooral Danny best wel leuk, en ik vermoedde dat hij mij ook niet onaardig vond, want hij keek vaak in mijn richting, soms knipoogde hij naar me.

Een dag voor het feest kwam Danny naar me toe: “Hallo” zei hij, heb je zin om onze verjaardag te komen vieren? We zullen dit jaar een gemaskerd feestje geven, en ik zou je er graag erbij hebben.

Morgen vanaf 10 uur in ”DE STORM”. Je moet wel gemaskerd komen ok? Voordat ik kon antwoorden was hij weer weg. Ik vond het wel wat laat om uitgenodigd te worden, maar ik voelde me toch een beetje vereerd dat ik was uitgenodigd.

”DE STORM” was een sjieke club waar alleen de rijksten van het dorp naartoe gingen. Ik zou eindelijk de club van binnen zien.

Ik was er de volgende dag op tijd, met mijn masker op. De club was al aardig vol, en ik probeerde uit al de gemaskerde mannen, Danny te herkennen, maar zonder succes, want iedereen was goed vermomd.

Er was volop drank en ik dronk drie glazen wijn achter mekaar, want ik wilde wat vlotter worden. Ik was al een paar keer ten dans gevraagd, maar ik wist zeker dat geen van ze Danny was. Toen kwam hij plotseling naar me toe: Ik zag zijn mooie tanden onder het masker. Zullen we dansen? Ja hoor, zei ik en we gingen de zaal in. Hij hield me stevig vast en we dansten een poos.

Ik voelde opeens zijn hand onder mijn rok, mijn benen en en billen strelend, ik wilde eerst protesteren, maar ik zei niets, het was waarschijnlijk de wijn, ik vond het zelf heel lekker zoals zijn warme handen mijn billen onder mijn rok streelden .

We gingen na een poosje zitten, ik wilde mijn masker afdoen, maar hij hield mijn hand tegen en zei: laat hem maar op je gezicht zitten, zo is het spannender toch? Inderdaad gaf dat masker me meer zelfvertrouwen en dat vrije gevoel. Hij begon me meteen hartochtelijk te kussen en ik liet mezelf niet onbetuigd, en ging op zijn schoot zitten.

Ik zag dat wij niet de enige waren die zo bezig waren,overal om ons heen waren koppels uitbundig aan het vrijen. Zijn hand verdween weer onder mijn rok. Hij ging verder tussen mijn benen kneep even in mijn vagina Ik vond het heerlijk en voelde zijn erectie . We keken mekaar diep in de ogen aan terwijl hij zijn vingers in mijn vagina stopte ik stak suggestief mijn tong diep in zijn mond en hij ging dieper met zijn vinger. Ik kreunde zachtjes en hij hijgde , Plotseling stond hij op zonder iets te zeggen en trok me mee naar buiten, naar mijn auto fluisterde hij,

Ik liep gedwee mee. Hij deed zijn portier open hij ging zitten en haalde zijn penis eruit, en ik zag dat hij goed geschapen was. Ik trok snel mijn slipje uit en ging op hem zitten, ik voelde hem steeds dieper binnendringen en kreunde luid van genot. Toen was onze extase niet meer tegen te houden, steeds wilder en dieper, de auto schudde, en ik voelde dat ik klaar zou komen, in de verte hoorde ik een stem roepen, de auto schudde verschrikkelijk totdat we na elkaar ons hoogtepunt bereikten.

We lachten allebei om dat gedoe met de auto, Danny trok me tegen zich aan, en we zaten na te hijgen toen we getik hoorden tegen de ruit. Sander, Sander zei de stem, mijn auto is gestolen.

Wat? ”Schatje wacht hier even op me”, zei hij ”we moeten nog kennis maken zei hij lachend en smeet zijn masker op de stoel”, geschokt keek ik in de ogen van Sander. Hij fatsoeneerde zijn kleding en stapte uit.

Ik gluurde en zag Danny buiten staan. O God, Ik had met de verkeerde kant van de tweeling geneukt. Althans, verkeerd? Ik had er heel erg van genoten.

Gelukkig wist hij niet wie ik was. Ik keek schichtig naar buiten om te zien of er iemand in de buurt was. Gelukkig was er geen mens te zien. Ik wachtte tot de tweeling ver genoeg was, stapte uit en liep snel de poort uit. Pas toen haalde ik mijn masker af en liep vlug naar huis.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *