De Ultieme Seks Bucketlist: 10 Dingen Must Do’s In Bed

De een stelt een bucketlist op van de dingen die hij/zij ab-so-luut een keer gedaan moet hebben in zijn/haar leven. De ander geeft er een twist aan die het iets… spannender maakt – op een andere manier. Terwijl de een gaat bungeejumpen om die ultieme adrenalinerush te krijgen, probeert de ander die rush te krijgen door het wat heter en opwindender te maken in de slaapkamer.

Ook jij zou je graag eens wagen aan next-level seksuele escapades. Gewoon, omdat je alles een keer geprobeerd wilt hebben. Of omdat je vindt dat jouw relatie wel wat meer (seksuele) spanning kan gebruiken. Maar hoe weet je nou wat je écht gedaan moet hebben in de slaapkamer (of op de keukentafel, een openbaar toilet…)? Lees snel verder voor de ultieme seks bucketlist!

Waarom zijn we toch allemaal zo gek op seks?

Alsof het boek alleen nog niet genoeg commotie veroorzaakte, werd de film al helemaal onderwerp van controverse. 50 Shades of Grey deed bij velen een wenkbrauw optrekken, en toch werden de boeken massaal gekocht en zaten filmzalen over de hele wereld stampvol. De reden? Het verhaal bevatte seks. Heel. Veel. Seks. En seks verkoopt – erg goed.

Maar waarom is dat toch zo? Wat is het aan seks dat wij er – over het algemeen – toch allemaal zo naar verlangen?

Ten eerste, omdat seks een bepaalde, natuurlijke high (orgasme) teweeg kan brengen die je niet gemakkelijk kunt evenaren. Seks heb je dus om fysieke redenen. Daarbij is niet alleen het orgasme zelf reden genoeg om seks te hebben, ook het gevoel van ontlading (van spanning) kan enorm bevrijdend voelen. Wanneer je seks hebt, hoef je even helemaal nergens anders aan te denken.

Als je seks hebt, kun je je voor even on top of the world voelen.

Daarnaast is seks nagenoeg het meest intiem – in ieder geval lichamelijk – dat je kunt worden met een ander persoon. Je bent dan immers letterlijk met elkaar verbonden. Om jezelf zo over te geven aan een andere persoon, hem/haar jou op je kwetsbaarst te laten zien, kan ontzettend eng zijn, maar tegelijkertijd kan het je juist heel erg krachtig laten voelen – een verslavend gevoel.

Maar om seks te hebben, heb je niet per se een partner nodig. Je kunt ook seks met jezelf hebben. Juist dat zal je uiteindelijk helpen om een beter seksleven te hebben met een partner. Ondertussen kun je je door soloseks alvast wegwijs maken met je eigen lichaam, wat vind jij lekker en wat juist niet? Zo sta je ook dichter bij jouw eigen sensualiteit en kun jij jezelf gemakkelijker omarmen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Redenen waarom seks goed voor je is

Seks is dus iets wat je – als je de populaire mening moet geloven – hebt omdat het lekker is, je je dichter bij je partner kunt voelen, en omdat je je er goed over jezelf door gaat voelen. Maar wist je dat er ook genoeg gezondheidsredenen zijn om seks te hebben? Een greep hieruit:

Reden #1: Het verlaagt je bloeddruk

Je zou het niet verwachten, aangezien je bloeddruk aanzienlijk stijgt tijdens het hebben van seks, maar je bloeddruk in het dagelijks leven zou verlaagd kunnen worden als je seks hebt. Zo bleek uit onderzoek dat geslachtsgemeenschap je systolische bloeddruk (bovendruk) kan verlagen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Reden #2: Het geeft je immuunsysteem een boost

Mensen die seks hebben, hebben een sterker immuunsysteem, wat je lichaam beschermt tegen bacteriën, virussen en andere indringers. Onderzoek onder universitaire studenten toonde aan dat studenten die vaker seks hadden, hogere niveaus hadden van een bepaald antilichaam dan studenten die minder vaak seks hadden.

Reden #3: Het zorgt dat je een work-out krijgt

Als je de keuze hebt tussen tv-kijken en seks, kies dan altijd voor seks. Seks kan namelijk een prima work-out vormen. Je verbrandt vier calorieën per minuut meer met seks dan met Tv-kijken. Je moet het natuurlijk niet gaan vergelijken met rennen op de loopband, maar het kan je zeker helpen wat actiever te blijven.

Reden #4: Het kan werken als pijnstiller

Wist je dat een orgasme een blokkade kan vormen voor pijn? Tijdens een orgasme laat je lichaam namelijk een hormoon vrij dat helpt bij het verhogen van je pijngrens. Zoek dus de volgende keer dat je pijn lijdt niet naar een paracetamol, maar naar een mogelijkheid om seks te hebben.

Reden #5: Het verbetert de kwaliteit van je slaap

Mocht je je wel eens afgevraagd hebben waarom (voornamelijk) mannen zo gemakkelijk is slaap sukkelen na een vrijpartij – en net zo relaxt weer wakker worden? Dit komt door de vrijlating van het hormoon prolactine die volgt na een orgasme. Deze zorgt ervoor dat je je relaxt en slaperig gaat voelen. Bonus: door betere slaap krijg je juist meer zin in seks en neemt je seksuele verlangen toe.

Reden #6: Het vermindert stress

Dicht bij je partner zijn kan stress en zorgen wegnemen. Aanrakingen, waaronder knuffelen, kunnen het natuurlijke hormoon vrijlaten waar je een goed gevoel van krijgt. Het activeert het plezier- en pijnsysteem van je lichaam. Dus voel jij je gestrest, zorg dan dat je dicht bij je partner bent.

En wanneer ben je nu dichter bij je partner dan wanneer jullie naakt in elkaar verstrengeld zijn zoals tijdens seks?

Reden #7: Het verlaagt het risico op een hartaanval

Uit onderzoek is gebleken dat mannen die twee keer of meer per week seks hadden, minder risico liepen op cardiovasculaire ziekten, zoals een beroerte of hartaanval, dan mannen die een keer per maand of minder seks hadden.

Daarbij vormt seks, zoals al eerdergenoemd, een goede work-out. En meer beweging zorgt ervoor dat je je hart in goede gezondheid houdt.

Reden #8: Jij wordt er gelukkiger van en je relatie sterker

Voel jij je lekker in je vel na seks? Dat komt door de biochemische reacties die zorgen voor een verbeterd humeur als gevolg van seks. Hieronder vallen neurotransmitters die tijdens gezonde seks vrijgelaten worden, alsook de humeur verbeterende stoffen in het sperma.

Daarbij kan seks ervoor zorgen dat je een betere band creëert met je partner. Zo bleek uit een onderzoek onder pasgetrouwden, dat stellen die onlangs getrouwd waren tot 48 uur na de geslachtsgemeenschap een voldaan gevoel behielden. Zij rapporteerden tevens meer gelukkige gevoelens over hun relatie in de maanden die daarop volgden.

De ultieme seks bucketlist

#1: Een seksmarathon houden

Merk je dat jullie seksleven de laatste tijd alleen nog maar bestaat uit even snel een potje vrijen en weer met de rug naar elkaar toe in slaap vallen? Net alsof de seks bijna routine is geworden, en – je durft het bijna niet te zeggen, maar – saai en weinig opwindend.

Het grootste probleem is dan waarschijnlijk dat jullie zo gewend zijn geraakt aan die vluchtige vrijpartijtjes, dat jullie niet eens echt tijd meer maken of moeite door voor jullie seksleven.

En dat terwijl seks nou juist zo goed voor jullie relatie is!

Voor jullie zou het dan eigenlijk een prima oplossing zijn om eens een keer een ouderwetse seksmarathon te houden. Gewoon een dagje of zelfs weekendje waarop jullie het huis (of de hotelkamer) niet uitkomen en alleen maar – ahem, letterlijk – in elkaar opgaan. Zo voel je je veel meer verbonden met elkaar, en zal de seks eindelijk weer eens een keer spectaculair zijn.

#2: Een nieuwe positie uitproberen

Een andere manier om weer wat extra ‘spice’ aan te brengen in jullie seksleven, is om eens een keer wat nieuwe standjes uit te proberen. Vrijen jullie altijd in de missionarispositie, kan het opeens veel gedurfder – en sexyer – voelen om eens seks te hebben in doggy style. En ben je een beetje lenig (en sterk), kun je nog veel meer interessante standjes kiezen om seks in te hebben.

Maar zo maak je de seks niet alleen interessanter, je haalt er ook veel meer genot uit. Zo kun je op andere manier penetreren of gepenetreerd worden, wat tot een veel heftiger orgasme kan leiden – en wie wil dat nu niet?

#3: Een G-spot orgasme bereiken

Ah, de beroemde G-spot. Nog steeds zullen velen nu argwanend naar hun beeldscherm staren. Want bestaat die plek nu wel echt, of is het gewoon een fabeltje – verzonnen door vrouwen om mannen het gevoel te geven een inadequate minnaar te zijn wanneer ze deze niet kunnen vinden?

Goed nieuws (voor de vrouwen, minder voor de mannen die de plek niet kunnen vinden): de G-spot bestaat echt. En een G-spotorgasme vormt zo’n genot voor een vrouw, dat het inderdaad bijna onwerkelijk is. De beste manier om een G-spotorgasme te bereiken, is door die goede oude doggy style. De penis van de man is zo al naar beneden gepositioneerd, wat zorgt voor betere stimulatie van de G-spot.

#4: Seks in het openbaar hebben

Ken je dat gevoel, zo’n high die je krijgt als je iets doet waarvan je weet dat je het eigenlijk niet mag? Combineer dat eens met de high die je krijgt van seks, en je krijgt een megahigh, die bij lange na niet te evenaren valt. Dat bevrijde gevoel, van je naakte lichaam tegen dat van je partner, gemixt met het gevoel van bijna betrapt worden, dat moet je toch minstens een keer meegemaakt hebben.

#5: Een speeltje erbij halen

Nog zoiets wat toch eigenlijk echt niet kan ontbreken op een seksbucketlist – seks hebben met een seksspeeltje. Dankzij de eindeloze vormen, grootten, materialen en vibratiestanden, zullen je partner en jij het een stuk heter en spannender maken in de slaapkamer. Ben je er nog wat huiverig over, begin dan met iets kleins en laat het genot je overhalen om meer te proberen!

#6: Een rollenspel doen

Misschien vind je het echt de reinste onzin om jezelf te verkleden en anders voor te doen om de seks opwindender te maken. Maar wacht even met rollenspel compleet van je lijstje te verwijdere. Je zou er namelijk juist veel meer plezier uit kunnen halen dan je denkt – zelfs als het je echt belachelijk lijkt.

Door je bijvoorbeeld eens compleet in te leven in de rol van iemand die veel ruwer is tijdens de seks – zoals een dominatrix of dominator – hoef je je eens een keer helemaal niet in te houden. Je kunt eruit gooien en doen wat je wilt, want je bent toch niet ‘jezelf’, je creëert als het ware een alter ego. En een alter ego kan iets in jou doen ontluiken waarvan je niet eens wist dat het in je zat…

#7: De seks kinkyer maken

Wil je de seks echt eens een keer heel stuk spannender maken, dan kan je er ook nog voor kiezen om het kinkyer te maken, zoals in het geval van BDSM. Daarbij staan machtsverhoudingen tussen de partners centraal, waarbij de een dominant is over de ander (onderdaan). Er komen een hele hoop zweepjes en riempjes bij kijken. Kijk eventueel even Fifty Shades of Grey ter inspiratie.

Het is zeker een heel stuk anders dan jullie gewend zijn, maar misschien is het precies wat jullie seksleven nodig heeft.

#8: Een sekstape maken of sexy fotoshoot houden

Vind jij het uitermate opwindend om jezelf helemaal bloot te geven? Dan kun je het nog naar een next level tillen door jezelf te laten filmen of fotograferen tijdens seksuele daden. Zo is het bijna alsof jullie een publiek hebben, terwijl in feite – als het goed is! – niemand jullie echt hoeft te zien. Maar dat gevoel alsof er iemand toekijkt terwijl jullie je stoutste schoenen aantrekken…

#9 Aan partnerruil doen

Deze optie is zeker niet voor iedereen weggelegd. Je moet je ook maar net zelfverzekerd genoeg voelen in jullie relatie en genoeg vertrouwen hebben in elkaar om zoiets te doen. Toch kan het erg opwindend zijn om ervoor te kiezen om aan partnerruil te gaan doen.

Als je van partner ruilt, ben je de hele avond bezig met toekijken hoe een ander aan JOUW partner komt, moet je je indenken dat iemand anders JOUW partner bemint. Die gedachte kan je helemaal gek maken, tot je niets anders wilt dan jouw partner mee bed sleuren om eens te laten zien wie nu werkelijk zijn/haar partner is – jij.

Of het kan juist enorm sexy zijn om te zien hoe iemand anders compleet betoverd raakt door jouw partner, terwijl jij met een stiekem glimlachje toekijkt. Die persoon mag dan van alles denken over jouw partner, toch ben jíj degene waar hij/zij straks mee in bed kruipt – net als die avond daarna, en die avond daarna…

#10: Een triootje doen

Nog zoiets dat lang niet voor ieder stel geschikt is. En toch hoort het thuis op een ultieme seksbucketlist. Want wie zich echt wil wagen aan seksuele activiteiten waar je normaal niet snel deel aan zou nemen, is het wel seks met niet één, maar twee partners. Stel je eens voor, je wordt op twee manieren – of meer – tegelijkertijd bevredigd. Dat kan toch alleen maar meer genot betekenen?

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *