De Fietsenstalling…

De fietsenstalling - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Nu ik er weer bij na moet denken over wat er toen allemaal gebeurt is in de fietsen stalling, schaam ik me er eigenlijk nog steeds voor. Het was vreselijk spannend en o zo geil, maar wat heb ik daar een spijt van gehad!

Het gebeurde toen ik 13 jaar was. Ik was een doorsnee meisje in een klas met overwegend jongens. Sommige erg stoer, sommige vervelend en sommige erg leuk. Maar het grootste deel was gewoon, net zoals ik toen was. We konden allemaal goed met elkaar opschieten en naar school gaan was een feest. We daagden elkaar steeds verder uit om nieuwe dingen te doen. Nieuwe dingen die je anders nooit zou durven. Het was natuurlijk erg stoer als je iets doet wat niemand anders durft. Het begon heel erg onschuldig, achter de school in het fietsenhok. Ik ‘moest’ met Jaap zoenen. Nou moet je weten dat Jaap beslist niet stoer was en eigenlijk ook niet echt leuk. Hij was een grijs muisje die ook wel eens iets ‘wilds’ wilde doen. We moesten ons afzonderen in de fietsenstalling en gaan tongen. Onder grote belangstelling liepen we samen naar de stalling en gniffelden zenuwachtig. We hoorden onze klasgenoten op de achtergrond joelen. Snel gaven we elkaar een kusje, zonder tong, en liepen snel terug. Dit soort dingen stelde helemaal niks voor, maar was wel steeds een terugkerend ritueel. Steeds werden er andere paren gevormd, en de opdrachten gingen steeds verder. Van tongzoenen naar borsten aanraken of je piemel laten zien. Het werd steeds gewaagder, maar we zagen er allemaal de lol wel van in, behalve als je natuurlijk gekozen werd om een opdracht uit te voeren. Er was altijd één jongen bij, Wim, die altijd heel met veel bravoure vertelde over zijn avonturen met de meisjes. In het geheim waren alle meisjes verliefd op hem, maar tegelijkertijd ook bang van hem.

Op een dag, het was weer zover, werd Wim gevraagd (Wim was een jongen die zich niets liet zeggen, dus werd hij ‘gevraagd’) om zich te laten pijpen door een meisje uit de klas terwijl iedereen toe wilde kijken. Tot mijn grote verbazing wees Wim mij aan om hem te pijpen. Aan de ene kant bang, aan de andere kant voelde ik me natuurlijk erg gevleid. Wim liet er geen gras over groeien en knoopte zijn broek los. Zijn piemel kwam direct naar buiten gefloept en ik werd bijna gedwongen om iets te doen wat ik nog nooit eerder gedaan had. Ik begon te likken en te zuigen als een gek, maar genoot er helemaal niet van. De groep lachte en hoonde en Wim maakte steeds grapjes over me. Ik deed echt mijn best, maar wist ik veel wat ik moest doen? Zo nu en dan ramde hij zijn lul diep in mijn mond wat me bijna deed kokhalzen. Wim kon zich niet lang beheersen en kwam klaar in mijn mond. Ik wist niet wat me overkwam en rende heel snel weg, al spugend om maar van die vieze troep af te komen. De hele klas lachte me uit en ik wist niet hoe snel ik weg moest komen. Ik voelde me vernederd, misbruikt en ontzettend vies!

De volgende dag liep iedereen wat flauw te gniffelen op school, en ik schaamde me heel diep. Wel kwam Wim nog even naar me toe om te zeggen dat het hem speet, en dat hij te ver was gegaan. Was wel ontzettend lief van hem, maar wel te laat. Het hele voorval heeft me toen erg getekend en is bepalend geweest voor hoe ik toen naar jongens keek. De jaren daarna werd ik nog steeds regelmatig geconfronteerd met dit voorval. En iedere keer schaamde ik me weer, keer op keer.

En nu? Ik heb een hele lieve vriend en twee schatten van kinderen. En de seks? Pas op mijn 20ste ging ik voor het eerst met iemand naar bed. Ik was bang, maar het was toen fijn om te ervaren dat niet iedereen is zoals Wim en al die anderen die er omheen stonden.

Ik heb dit nooit tegen mijn ouders verteld. Ik durfde het toen niet, en nu…ach, het heeft geen zin om dit nu allemaal weer op te rakelen.

Marianne, 29 jaar

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *