Orale Seks: Hoe Moet Je Beffen?

Orale Seks - Hoe Moet Je Beffen? - Vrijen doe je zo!

Orale seks is voor veel stellen een belangrijk onderdeel van het bedrijven van de liefde. Er zijn natuurlijk altijd van die mannen die zo bekrompen zijn dat ze zich er nooit aan zullen wagen. Aan de andere kant zijn er aanzienlijk veel mannen die er gek op zijn en altijd op zoek gaan naar manieren om beter te kunnen beffen.

Dit zijn de mannen waar vrouwen hun ogen voor open moeten houden, want zij zullen er alles aan doen om hun partners te bevredigen, inclusief geweldige orale seks. Dit zijn ook de mannen die het meest bevredigende seksleven hebben met hun partners.

Hoe Moet Je Beffen? Het is Niet Moeilijk!

Hoewel vele mannen twijfelen aan hun vaardigheden op het gebied van orale seks, is het echt niet zo moeilijk als ze denken. Er zijn een aantal dingen die je als man kunt doen om van orale seks een heerlijke ervaring te maken, zelfs al ben je geen expert op het gebied. Voor mannen die bang zijn dat ze geen idee hebben hoe ze moeten beffen hebben we een aantal tips:

Begin langzaam: Veel mannen hebben de neiging om meteen hard tekeer te gaan, en dat komt het genot van de vrouw meestal niet ten goede. Enig voorspel is zeker een vereiste. Hoewel de meeste mannen het liefst hun broek open ritsen en hun lul eruit halen, hebben de meeste vrouwen behoefte aan wat meer aandacht. Begin zoals gewoonlijk met zoenen en strelen en geef haar de tijd om opgewonden te raken. Vervolgens kun je je handen naar beneden laten glijden. Dit zal er vrijwel zeker voor zorgen dat ze zal smeken om gelikt te worden.

Zachtjes en teder in het begin: Geloof het of niet, maar de clitoris is een heel gevoelig plekje. Dat is dan ook de reden dat mannen in het begin voorzichtig te werk moeten gaan. Afhankelijk van wat de vrouw lekker vindt, kun je later het tempo opvoeren. Lik eerst de buitenste delen van de clitoris en let goed op de reactie van de vrouw. Het kan zijn dat de clitoris zich al snel zal laten zien, als een piepkleine erecte penis. Zelfs dan is het van belang dat je er zachtjes mee omgaat. Om een vrouw op de juiste manier te beffen kun je beginnen door zachtjes op de clitoris te zuigen en de vrouw te laten vertellen hoe hard of zacht je dit moet doen. Dit is regel 1 van hoe je moet beffen!

Spreiden van de bloemblaadjes: Zodra de vrouw opgewonden begint te raken, kun je je vingers of je tong gebruiken om de vlezige blaadjes te spreiden waaronder de clitoris zich bevindt. Veel vrouwen hebben een kleine clitoris waar je misschien even naar zal moeten zoeken. Andere vrouwen hebben weer een grotere, duidelijk zichtbare clitoris. Hoe dan ook, dit is waar je je aandacht op gaat richten. Lik er zachtjes aan en zuig erop alsof het een miniatuur penis is. Dit zal haar ongetwijfeld gek maken!

Het tempo opvoeren: Uiteindelijk zal de vrouw haar partner wel duidelijk maken hoeveel ze kan hebben. Tot nu toe heb je als het goed is alleen het platte gedeelte van je tong gebruikt. Wanneer ze klaar is voor het harde werk, kun je je tong als het ware in een klein puntig zwaard veranderen die in en uit haar kutje beweegt.

Geef haar wat ze wil: Wanneer vrouwen gebeft worden, gaan ze af op hun instinct. Ze proberen het niet te analyseren, maar voelen aan wat er gebeurd en ze gaan erin mee. Let goed op de reacties van de vrouw.Als ze harder gelikt wil worden, zal ze zichzelf tegen je gezicht aandrukken. Als het te gevoelig wordt zal ze iets terugtrekken, en dat betekent dat je het rustiger aan moet doen. Zodra ze klaar is voor haar Happy Ending, zul je haar wellicht bij haar heupen en/of billen moeten vasthouden. Ze zal op dit punt namelijk als een wilde stier tekeer gaan! Wees voorbereid op een gezicht vol met haar natheid als ze eenmaal klaarkomt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Een Laatste Woord Over Hoe Moet Je Beffen

Iets dat je altijd in je achterhoofd moet houden, is dat een vrouw weet wat ze wil als het op orale seks aankomt. Haar partner moet nooit aannemen dat hij de leiding heeft op dit gebied. Als ze iets niet lekker vindt, dan zal ze dit zeggen. Laat haar de leiding nemen en geef haar de kans om te laten zien wat ze wel lekker vindt. Zorg bovenal dat je niet te gehaast bent. Vrouwen genieten van de sensuele ervaring en willen niet gehaast worden. Zodra je dat begrijpt, ben je de koning van de slaapkamer.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *