Calorieën Verbranden met Seks Standjes

Waarom een goed voorspel voor vrouwen zo belangrijk is - Vrijen doe je zo!

Seks is één van de leukste manieren om calorieën te verbranden en dus af te vallen. Maar dat betekent niet dat je maar gewoon kunt gaan liggen en je partner al het werk moet laten doen. Beide partners zullen aan de slag moeten, anders zal alleen de partner die het meeste werk doet de meeste calorieën verbranden en het fitste worden.

Als je wil afvallen, dan zijn er een aantal speciale seks standjes die je kunt gebruiken. Deze zorgen dat jullie allebei meer bewegen, waardoor je meer calorieën verbrandt. En dat zorgt ervoor dat je dat sexy lichaam weer terug krijgt! Hoewel er een aantal speciale seks standjes zijn die hier zeer geschikt voor zijn, werkt in feite ieder standje – zolang jullie beiden maar volop in beweging zijn. Voor stellen die graag een goede workout willen tijdens de seks, hebben we een aantal speciale seks standjes op een rijtje gezet.

Afvallen met Speciale Seks Standjes

  • Twister Stalemate: Wie ooit wel eens een potje Twister heeft gespeeld, weet hoe lastig dit spel kan zijn. Het kost flink wat energie en het zweet druipt van je voorhoofd tegen de tijd dat er eindelijk iemand valt. Stel je nu eens voor dat je Twister speelt en tegelijkertijd seks hebt! Voor een optimale calorieverbranding moet de vrouw onder liggen, met haar voeten plat op de vloer en haar armen om de man heen geslagen. Hij moet op zijn handen en knieën zitten. In dit standje verbrand zij 96 calorieën en hij 134.4.
  • On Your Mark: In dit speciale seks standje moet de vrouw op haar rug op een stoel gaan liggen en haar benen recht de lucht in tillen. Zo creëert ze een L-vorm met haar lichaam. De man gaat voor haar op handen en knieën zitten, met zijn billen naar haar toe. Zij verbrandt 96 calorieën, hij 134,4.
  • Strictly Ballroom: Als je de film Dirty Dancing wel eens hebt gezien, dat herinner je je vast nog wel hoe Patrick Swayze zijn danspartner op tilt en haar benen op zijn middel heen slaat. Daarna draait hij haar rond in het midden van de kamer. Bij dit speciale seks standje doe je hetzelfde, alleen heb je tegelijkertijd seks. De man verbrandt 117.6 calorieën, de vrouw 96.
  • The Unbearable Lightness of Being: Wie droomt er nu niet over om net zo gracieus te zijn als professionele figuurschaatsers? Met dit speciale seks standje kun je flink wat calorieën verbranden. Laat de schaatsen even achterwege en probeer de rest van de beweging in de slaapkamer uit. De vrouw gaat op de grond liggen, met haar gezicht naar beneden. De man, die voor haar staat, pakt haar bij haar lichaam en ze slaat haar benen om zijn middel heen. Met dit zeer actieve seks standje kun je flink wat calorieën verbranden: de vrouw 132, de man 100.8.
  • Wheelbarrow Race: Wie het spelletje als kind wel eens heeft gespeeld, weet hoe dit seks standje uitgevoerd moet worden! De vrouw zet haar handen op de grond, met haar gezicht van de man af. Hij gaat achter haar staan en tilt haar onderlichaam op, bij haar dijbenen. De man verbrand 100.8 calorieën, de vrouw raakt er 96 kwijt.
  • The Head Bang: Dit is één van de leukste speciale seks standjes voor calorieën verbranden. De man trekt zich op aan een stang of aan de bovenkant van een deurpost. De vrouw gaat tussen zijn knieën staan terwijl ze haar voeten op de grond houdt. De man verbrandt hierbij ongeveer 112 calorieën, de vrouw 96.
  • The Home Fitness Test: Als het aankomt op seks standjes waarmee je calorieën kunt verbranden, is dit één van de beste, zeker voor de man. Beide partners doen pushups, alleen dan boven op elkaar. De vrouw ligt onderop en doet “vrouwen” push-ups, waarbij haar onderarmen en knieën op de grond steunen. De man ligt op haar, met zijn armen en benen gestrekt. De man verbrandt 134.4 calorieën, de vrouw 96.
  • The Hobby Horse: Bij dit standje gaat de man op zijn rug op een stoel liggen en creëert hij met zijn bovenlichaam een plank die parallel loopt aan de vloer. Zijn knieën zijn gebogen in een hoek van 90 graden, zijn voeten rusten op de vloer. De vrouw gaat, met haar knieën gebogen, schrijlings op hem zitten. Zij zorgt daarbij dat haar voeten niet de vloer raken. De man verbrandt 117 calorieën, de vrouw 120.
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

 Calorieën Verbranden

Uiteindelijk zullen deze speciale seks standjes je helpen om veel calorieën te verbranden. Zodra je hiermee gaat experimenteren, zul je er ongetwijfeld zelf ook een aantal kunnen bedenken!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *