10 Tips van Onze Expert Voor Geweldige Wilde Seks

Waarschijnlijk willen we allemaal wel weten wat goed werkt in de slaapkamer, of waar je dan ook van plan bent passievolle, wilde seks te hebben. Wilde seks staat synoniem voor extreme verleiding, fantasierijke momenten, seksueel genot en intense orgasmes. Seksuele passie is onbetaalbaar, maar je hoeft niet rijk of een model te zijn, of te veel hormonen te hebben om wilde seks met je partner te hebben. Alles wat je moet doen om wilde seks te creëren, is begrijpen wat jou en je partner comfortabel maakt, wat de ultieme sensualiteit geeft en wat je de beste hoogtepunten laat ervaren.

Stimulerende en bevredigende seks heeft alles te maken met timing, communicatie en spontaniteit. Wat kan jou en je partner hierbij helpen? Zoek niet verder, want in dit artikel nemen we de beste wilde sekstips met je door om veelvoorkomende seksuele uitdagingen te overwinnen en in volle overgave jullie seksualiteit te ontdekken!

Tip 1: Communicatie – Vertel wat je leuk en lekker vindt

Communicatie is de sleutel tot een beter seksleven, zowel voor, tijdens als na de daad. En nee, we bedoelen niet per se vieze praatjes, maar eigenlijk alles dat werkt om de passie tussen elkaar beter te kunnen delen. Zelfs als je denkt dat de ander je lichaam al kent, kan het zeer verhelderend en leerzaam zijn om hem of haar te vertellen wat je wel en niet lekker vindt.

Geweldige seks houdt rechtstreeks verband met seksuele bevrediging, want het laat jou en partner je er meer op jullie gemak bij voelen om over seks te praten.

Als je partner iets doet wat je wel of niet leuk vindt, zeg het dan in plaats van te vertrouwen op vage gebaren of geluiden. Wees niet bang om je mening te delen – als je iets niet leuk vindt, laat het dan weten of laat een andere manier zien. Lijkt het je interessant om een andere invalshoek te proberen? Stel er één voor. Als je doel een gelijktijdig orgasme is en je bent er dichtbij, zwijg er dan niet over en laat dit duidelijk weten.

Communicatie beperkt zich natuurlijk niet alleen tot woorden – soms is een zachte hand op de schouder of rug, een simpele blik of zelfs een knipoog al voldoende om je partner naar je toe te trekken. Gezonde en geweldige seksuele activiteit wordt hoofdzakelijk bereikt door lichamelijke intimiteit en fysieke communicatie. Koppels die goed op elkaar ingespeeld raken, komen er bijna altijd achter wat ze van elkaar vinden zonder het zelfs maar te hoeven vragen.

“Daden zeggen meer dan woorden. Zorg er daarom voor dat je elkaars fysieke signalen begrijpt.”

Vergeet ook niet om positieve bevestigingen te geven tijdens de seks. Door open met elkaar te zijn, misschien zelfs grapjes te maken en over het algemeen te genieten van een luchtige benadering van seks, creëer je meer gemak tussen elkaar. Met andere woorden: neem het leven niet te serieus en lach veel samen. Op die manier kun je alle stress, angst en druk achter je laten en een boost aan jullie vertrouwensband geven!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Wees blij met jezelf

Goed in je vel zitten is een belangrijke factor om geweldige seks te ervaren. Door onszelf zowel mentaal als lichamelijk goed te voelen, kunnen we beter geven aan anderen, en jouw partner zal die liefde en passie ongetwijfeld voelen. Zorg dus goed voor mentale en lichamelijke gezondheid. Wanneer jij je goed voelt over jouw eigen vermogen, is de kans groot dat je zelfverzekerder in bed bent en meer open en passievol met je partner kunt zijn.

Als je je bijvoorbeeld onzeker voelt of je schaamt voor je lichaam, kan dat seks onnodig ongemakkelijk maken. Worstelen met een laag zelfbeeld en onzekerheden over je lichaam heeft een negatieve invloed op je seksleven. Mocht je hier last van hebben, probeer dan in een andere mindset te komen. Identificeer welke negatieve gedachten je hebt over jezelf die een obstakel vormen en accepteer wat buiten jouw controle is. Jouw lichaam accepteren is de sleutel tot een gelukkigere jij en de eerste stap naar een beter seksleven.

Kijk elke dag in de spiegel en vind iets nieuws en positiefs om te doen! Van jezelf houden maakt het zeker makkelijker om je partner lief te hebben en dus geweldige seks te hebben. Door onszelf te kunnen aanvaarden en liefhebben, hebben wij niet langer de goedkeuring of de liefde van iemand anders nodig, en kunnen wij erop vertrouwen dat wij iemand zullen vinden die van ons kan en wil houden. Kortom: liefde is een vitaal aspect van seksuele intimiteit van het hoogste niveau!

Tip 3. Veel aandacht voor veel voorspel

Misschien wel één van de beste tips om seks romantischer, geweldiger en wilder te maken, is serieus veel aandacht geven aan het voorspel. Sterker nog: het voorspel begint idealiter al een paar dagen voordat jullie vrijpartij van start gaat! Door ervoor te zorgen dat jullie seksuele hartstocht alle tijd krijgt, kan je het lichaam en de emoties beter voorbereiden op passievolle seks. Flirt met elkaar over de telefoon en stuur opwindende berichtjes, zodat jullie fantasie volledig op hol slaat. Deze kleine gebaren en positieve, spannende opmerkingen helpen de juiste seksuele sfeer te scheppen.

Wanneer het moment daar is, besteed dan vooral veel aandacht aan zoenen, knuffelen, strelen, masseren en alle andere seksuele onderdelen die voorafgaan aan de penetratie. Voorspel is de ultieme methode om de opwinding op een hoger niveau te brengen en zowel het mannelijk als het vrouwelijk lichaam voor te bereiden op intensere, zinvollere en comfortabelere seks.

“Neem ruim de tijd door met volle overgave zoveel mogelijk plezier en passie met elkaar te delen. Kus elkaar, raak elkaar aan en verken elkaar. Alles kan, zolang je maar niets overhaast! ” 

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4. Wees spontaan

Ja, zelfs de beste seks kan na verloop van tijd eentonig worden als je steeds min of meer hetzelfde blijft doen. Zorg er dus voor dat jullie elkaar blijven verrassen en nieuwe soorten avonturen voorstellen en uitproberen. Op een gegeven moment zullen jullie vast en zeker de behoefte hebben om iets nieuws te doen, of dat nu met seksspeeltjes, spannende outfits, een ander standje, een rollenspel, een andere plaats of iets anders is… Ga ervoor!

Kortom, wees creatief en heb bovenal plezier. Vaak geldt dat nieuwheid een belangrijke rol speelt bij seksueel verlangen op de lange termijn, en zonder vernieuwing zal voor de meeste koppels de erotische energie dus langzaam uitdoven. De sleutel tot succes is om het vuur aan de gang te houden en om nieuwe dingen te proberen.

Tip 5. Geef gul

Wat is er nou leuker dan geven? Geweldige seks betekent dat je al jouw passie kunt richten op de ander en hem of haar tot in de hoogste extases kan brengen. Er zijn tal van manieren om je partner al jouw aandacht te geven. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide massage met kokosolie, veel kussen en strelen van het hele lichaam en natuurlijk orale seks.

Je zult verbaasd zijn over het effect dat orale seks op goede seks kan hebben. Bovendien is het voor vrouwen een fantastische manier om alvast een orgasme te krijgen voor de penetratie. Dit maakt de meeste vrouwen alleen maar meer opgewonden, wat kan helpen de vagina te verwijden en vochtiger te maken. Dit maakt geslachtsgemeenschap en penetratie comfortabel en niet pijnlijk of ongemakkelijk.

Zorg er dus als man voor dat je de clitoris de juiste tijd en aandacht geeft. Dit maakt de seks niet alleen een stuk wilder, maar je vrouw zal jouw orale spel niet meer snel vergeten. En door hem te verwennen met hartstochtelijk oraal genot, zal deze ervaring voortaan in zijn geheugen gegrift staan. Dus als je herinnerd wilt worden, wees dan gul!

Tip 6: Maak gebruik van glijmiddel

Glijmiddel is een geweldige manier om jullie seksleven nog prettiger en interessanter te maken. Seksuele interactie brengt veel wrijving met zich mee, en in de meeste gevallen is extra wrijving natuurlijk heerlijk, maar het kan soms ook ongemak veroorzaken. Goed glijmiddel kan dit verhelpen. Bovendien is het gebruik van glijmiddel van goede kwaliteit uiterst belangrijk als je anale seks hebt.

Er zijn grofweg drie soorten smeermiddelen: op waterbasis, op siliconenbasis en op oliebasis. Glijmiddelen op waterbasis zijn gemakkelijk uit te spoelen en kunnen ook worden gebruikt met condooms. Dit kan bovendien een condoombreuk helpen te voorkomen en minder genitale symptomen veroorzaken dan glijmiddelen op siliconenbasis. Glijmiddelen op siliconenbasis gaan dan weer langer mee en zijn de beste keuze voor anale seks.

Een andere goede keuze voor glijmiddel is een middel op oliebasis. Hierbij kun je kiezen voor natuurlijke oliën, zoals kokosolie, een geweldig middel om voor het hele lichaam te gebruiken, zelfs voor inwendig gebruik! Het is klinisch bewezen dat kokosolie veilig en effectief kan worden gebruikt als glijmiddel en bovendien kan zorgen voor langer durende geslachtsgemeenschap. Daarnaast is het uitstekend tegen vaginale droogheid, pijn tijdens het vrijen en verlies van vetweefsel, wat zorgt voor dunner weefsel rond de vaginale huid.

Welk soort glijmiddel je ook kiest, houd er in ieder geval rekening mee dat je geen glijmiddelen gebruikt die glycerine bevatten, aangezien dit middel vaginale droogheid kan veroorzaken. Vermijd daarnaast het gebruik van geparfumeerde producten of andere materialen die vaginale droogheid kunnen veroorzaken, zoals (hand-)zeep of badoliën. Verschillende soorten glijmiddel zijn vrijwel overal te koop, zoals in veel supermarkten en apotheken, en natuurlijk ook op het internet.

Tip 7. Bind elkaar vast

Je partner vastbinden kan enorm spannend en sexy zijn, zowel voor jou als degene die vastgebonden is. De verhoogde sensaties en kwetsbaarheid kunnen leiden tot een opwindend spel voor de persoon die wordt vastgebonden, terwijl het juist controle geeft aan de ander. Onthoud wel: respecteer openlijk elkaars behoeften en wensen, niet alleen tijdens het noodzakelijke gesprek vooraf, maar ook tijdens de daaropvolgende acties.

Voor het vastbinden van je partner kun je handboeien gebruiken, maar natuurlijk kunt je zijn of haar handen of andere lichaamsdelen ook met een touw, sjaal of riem vastbinden. De truc is om ze stevig genoeg vast te binden om beweging te voorkomen, maar zorg er wel voor dat de beweging ook weer niet teveel beperkt en het plezier kan verpesten.

Tip 8.  Samen masturberen

Masturberen met elkaar is zoiets simpels, maar het kan zeer opwindend en verrassend kinky zijn. Probeer alleen jezelf aan te raken terwijl je naast elkaar op het bed zit en bij elkaar kijkt hoe het zich ontwikkelt. Samen masturberen biedt verschillende wilde voordelen: kijken naar het genot van je geliefde kan ongelooflijk sensueel zijn, het gevoel van gedeelde intimiteit vergroten en aanvoelen als een privé seksuele voorstelling. Om de spanning te verhogen, kun je seksspeeltjes toevoegen om de orgasme-extase te garanderen.

Tip 9. Het inhouden van het orgasme: edgen

Als jij dit al eens eerder hebt geprobeerd, dan wil je deze tip vast en zeker nog meer toepassen. Voor de nieuwelingen: door een tijdje het orgasme in te houden wanneer je op de afgrond van seksueel genot staat, duurt het feest langer en is de uiteindelijke beloning veel intenser. Dit wordt ook wel edgen genoemd. Het vergt misschien wat training om in staat te zijn het orgasme te kunnen controleren.

Tip 10. Tantra

De laatste tip kent een eeuwenlange geschiedenis. Tantrische seks vindt zijn wortels in het oude India en is zowel bekend in het Hindoeïsme als het Boeddhisme. Tantra legt de focus op seksuele praktijken die gericht zijn op het creëren van diepe en intieme relaties. Het doel van Tantrische seks is om een sensuele en bevredigende seksuele ervaring te hebben in het huidige moment.

Tantrische seks kan je bovendien helpen de kunst van het uitstellen van het orgasme aan te scherpen! Tantrische seks is namelijk gericht op een langzame, meditatieve vorm van seks waarbij het uiteindelijke doel niet het orgasme is, maar het genieten van de seksuele reis en de sensaties van het lichaam.

Tantraseks zorgt niet alleen voor een meer bewuste ervaring, maar kan bovendien helpen bij het loslaten van seksuele schaamte en blokkades die je tegenhouden, het in staat zijn om samen af te stemmen op een meer subtiele seksuele energie, het krijgen van meerdere orgasmes en het krijgen van toegang tot meer verlangen en plezier als nooit tevoren!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *