Review: Je Penis Vergroten met Libido 7

Review Penis Vergroten met Libido 7 - Vrijen doe je zo!

Libido7 is een tablettenkuur voor penis vergroting, waar op het internet veel over gesproken wordt. Het zou op een natuurlijke wijze de penis vergroten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik tegenover dit soort producten een beetje sceptisch sta. Maar.. om een eerlijk oordeel te kunnen geven moet je het natuurlijk gewoon zelf uittesten. Ik heb een pot Libido7 besteld en de werking getest. Zie hier mijn bevindingen.

Daar gaan we.. de pot Libido7 heb ik besteld, en was direct de volgende dag al binnen! Het maakt mij persoonlijk niets uit hoe de postbode over mij denkt, maar ik vond het toch netjes dat het geheel in een neutrale verpakking verzonden was. De pot die ik besteld heb bevat 60 tabletten, precies genoeg voor een maand. Voor een optimale werking zou je, volgens de gebruiksaanwijzing, 2 per dag moeten nemen. Dit ging prima, de tabletten waren niet al te groot waardoor deze denk ik door iedereen goed in te nemen zijn. Ik had de pot met tabletten overgegoten in een neutraal potje, zodat ze zonder problemen naast mijn dagelijkse vitaminepillen konden staan. Niemand die dit heeft gezien of een opmerking over gemaakt.

Gebruik van Libido7

Zoals ik eerder al aangaf zijn de tabletten prima in te nemen. Voor een optimale werking moet je dus wel iedere dag 2 tabletten innemen, hier is dus wel discipline voor nodig. Maar als je de pot bijvoorbeeld in de badkamer zet, naast de tandenborstel, is de kans erg klein dat je ze vergeet in te nemen.

Door de leverancier wordt geadviseerd om, voor een nog beter resultaat, ook dagelijks massageoefeningen op de penis toe te passen zodat de groei van de penis extra wordt bevorderd. Ik heb dit niet gedaan en kan dus ook niet beoordelen of dit inderdaad het effect versterkt, maar ik kan me wel voorstellen dat dit nog eens extra zou kunnen helpen.

Ik ben beslist géén natuur-freak, maar was wel blij dat de tabletten gemaakt zijn van natuurlijke producten. Zoals ik verwacht had, heb ik helemaal geen negatieve bijwerkingen ervaren tijdens het gebruik van Libido7.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Penis Vergroten: Het resultaat

Je bent natuurlijk het meest benieuwd naar mijn bevindingen over de grootte van mijn penis na een maand.. Verschil is er zeker! Je mag niet verwachten dat dit een wondermiddel is en dat je penis in ‘slappe toestand’ ineens verdubbeld is qua lengte, maar er is verandering zichtbaar! Deze verandering is voornamelijk in erectie goed zichtbaar. Al na een week merkte ik dat mijn erectie flinker was, mijn penis was vooral harder en dikker, fijn voor mij en mijn partner.

Verrassing: méér zin in seks!

Wat voor mij een grote verrassing was, was dat ik meer zin had en seks en de orgasmes en seks intenser waren. Misschien is dit een leuke bijkomstigheid van de ingrediënten in de pillen of zit het gewoon tussen mijn oren.. Ik vond het in ieder geval geen onprettige ervaring 😉

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Prijs van libido7

Voor een pot met 60 tabletten heb ik €69,95 betaald. Wat mij betreft is dit best duur voor een maand. Maar voor mij is de werking inmiddels wel bewezen, dus kan ik met een gerust hart meerdere potten bestellen waardoor de prijs fors naar beneden gaat. Ruim 40 euro voor een pot met 60 pillen klinkt dan ineens heel anders. Als jij hier ook van wilt profiteren, klik dan even op de volgende link: Libido7 goedkoop bestellen

Conclusie

Al met al is de penis in erectie wel degelijk groter te noemen tijdens het gebruik van Libido7, dus het doet uiteindelijk wat het zegt. Persoonlijk vindt ik het geen probleem om dagelijks 2 tabletten in te nemen en zo’n €40 per maand er aan uit te geven. Voor mij is het belangrijk om me zeker te voelen over mezelf en over mijn ‘zaakje’ te voelen. Niet alleen is mijn penis nu in erectie groter geworden, maar is mijn libido ook nog eens gestegen. Niet alleen is de seks zelf veel intenser geworden, ook mijn orgasmes zijn dieper en langer. Een heerlijk gevoel waar ik, samen met mijn vriendin, veel plezier van heb.

 

Verleng uw penis met 7 cm

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "Review: Je Penis Vergroten met Libido 7"

 1. David says:

  Hoi Karel,

  Kan je ook je bevindingen geven op lange termijn? Gebuik je deze pillen nog? is het effect blijvend? Hoe meer info hoe beter.

  Alavst bedankt,

  Groetjes

  David

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *