De meest gebruikte smoezen om zonder condoom te vrijen!

De meest gebruikte smoezen om zonder condoom te vrijen - Vrijen doe je zo!

Een lijstje met veel gebruikte smoezen om maar niet een condoom te hoeven gebruiken. Soms lachwekkend, sommige logisch maar in alle gevallen heel vaak gebruikt. Als jij veilig wilt vrijen, doe hier dan je voordeel mee door de juiste reactie te geven.

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, je moet er beide mee instemmen om een condoom te gebruiken als je veilig wilt vrijen. Maar helaas worden er, van beide kanten, veel smoezen gebruikt om de ander maar te overreden om maar geen condoom te hoeven gebruiken. Voor alle duidelijkheid: Een condoom beschermt je niet alleen tegen een ongewenste zwangerschap, maar ook tegen een Seksueel Overdraagbare Aandoening, ofwel een SOA.

Vertrouw je me niet?

Jouw reactie: Natuurlijk vertrouw ik je, anders lagen we nu niet samen poedelnaakt in bed, maar als jij een Seksueel Overdraagbare Aandoening hebt, weet je dat vaak zelf niet eens. Misschien heb ik wel een ziekte. Weet jij veel! Dus nemen we geen risico’s en gaan we een condoom omdoen, voor de gezondheid van ons allebei.

Als je niet zonder condoom wilt vrijen, zie je me nooit meer!

Jouw reactie: Als jij me op deze manier wilt chanteren, dan geef je niet om mij. Dan is het beter dat je nu weggaat en nooit meer terugkomt. Jij bent het beslist niet waard!

Maar je slikt toch de pil?

Jouw reactie: Ja, tuurlijk slik ik de pil, maar die beschermd geen van ons tweeën tegen een SOA. Dus een condoom is gewoon noodzakelijk als we geen risico’s willen nemen.

Ik heb een allergie voor rubber

Jouw reactie: Goh, wat erg, maar dan heb je natuurlijk wel je eigen non-allergene condooms meegenomen? Je weet toch wel dat er speciale condooms bestaan voor mensen zoals jij?

Ik ben de condooms vergeten, en het is nu te laat om ze te kopen

Jouw reactie: Tsja, dat is echt balen. Laten we een condoomautomaat opzoeken. En als je daar geen zin in hebt, gaan we lekker vrijen zonder te neuken. Dan bewaren we dat voor een volgende keer!

Condooms stinken naar latex!

Jouw reactie: Als je vindt dat ze stinken, dan moeten we de volgende keer smaak-condooms gaan kopen.

Jij bent de enige met wie ik zonder condoom neuk

Jouw reactie: Tsja, dat kun je wel tegen mij zeggen, maar de kans is erg groot dat je dat ook tegen al die anderen zegt. Ik geloof je dus niet! En zonder een test kun je nog best een SOA hebben, zonder dat je het weet. Of misschien heb ik wel een SOA die ik aan je kan overdragen. Weet jij veel!

Ik heb nooit klachten, dus heb ik geen SOA

Jouw reactie: Als je geen test gedaan hebt, kun je dit niet weten. Je kunt best een SOA hebben, zonder dat je er op dit moment last van hebt. Maar in die tussentijd kun je natuurlijk wel alle anderen besmetten.

Er is niks aan met een condoom

Jouw reactie: Het kan best leuk zijn met een condoom. Zal ik bij jouw de condoom omdoen? Het zal je vast opwinden!

Het is voor ons beide toch de eerste keer?

Jouw reactie: Tuurlijk, stel dat ik je geloof, dan nog is er een kans op een SOA, ook al is dit erg klein. Voor de zekerheid ga ik toch op een lekkere manier jouw een condoom omdoen.

Ik heb nog nooit met iemand geneukt die een SOA heeft

Jouw reactie: Dat kun je nooit weten. Iedereen die niet veilig neukt, heeft kans op een SOA.

Zodra er discussies ontstaan over het gebruik van een condoom, is dit op voorhand al een slecht teken. Ondanks dat veilig vrijen heel erg belangrijk is, kun je samen ook besluiten om bij de huisarts een test te laten doen. Als dit bij jullie beide goed is, kunnen jullie zonder condoom gaan vrijen. Maar natuurlijk werkt dit alleen maar als je tussendoor niet vrijt met andere partners. Het blijft dus een kwestie van vertrouwen!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *