Wat Is Rimmen / Baffen en Hoe Voer Je Het Veilig Uit?

Rimmen (ook wel baffen genoemd) is het likken van de anus, ofwel je poepgaatje. Misschien is je eerste gedachte hierbij: “Gadverdamme! Ik ga toch niet daar likken waar normaal gesproken poep uitkomt!” Rimmen is ook niet iets dat standaard in een seksuele relatie voorkomt – maar dat betekent niet dat het niet fijn is om gerimd te worden!

Op het eerste gezicht klinkt het inderdaad vies. Je moet ook zorgen dat alles goed schoon is voordat je met rimmen begint. In dit artikel leg ik je precies uit wat er lekker is aan rimmen en gerimd worden, hoe je je er goed op voorbereidt en hoe je zorgt dat het lekker en veilig is. Met deze tips kan iedereen genieten van baffen!

rimmen1

Waarom is het lekker om te rimmen of gerimd te worden?

Je wist het misschien niet, maar in de anus zitten heel veel zenuwuiteinden. Dat maakt je anus heel gevoelig voor prikkels. Dit is ook de reden dat sommige mensen het lekker vinden om anale seks te hebben of zichzelf anaal te vingeren. De extra stimulatie kan je een heel opgewonden en geil gevoel geven.

Daarnaast vinden sommige mensen het prettig om iemand anders te baffen. Als de anus goed schoongemaakt is, heeft het namelijk helemaal geen vieze smaak. Vaak is het voor hen in principe al een opwindend idee om de anus van de partner te likken. Rimmen of baffen is dan ook niet per se geschikt voor iedereen, al kan het nooit kwaad om het uit te proberen…

rimmen2

Het is wel heel belangrijk om aan goede hygiëne te denken bij rimmen. Het likken van de anus is niet zonder gevolgen – daar komt immers poep vandaan. Het is dan ook niet gek dat bij rimmen veel soa’s overgedragen kunnen worden. Daarom ga ik je nu uitleggen hoe je jezelf goed schoonmaakt voor het baffen en hoe je de risico’s op soa’s kunt verminderen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Zo begin je veilig met rimmen

Allereerst moet je heel goed de anus schoonmaken. Dit kun je gewoon onder de douche doen. Houd je billen uit elkaar en zorg dat je heel goed wast met water en zeep op en rond de anus. Je kunt dit maar beter zo overdreven mogelijk doen, om het zo schoon mogelijk te maken. Gebruik ook weer niet té veel zeep, anders geeft het wel een hele gekke smaak voor je partner.

Doe niet aan rimmen als de ontvangende partij wondjes rondom de anus heeft, of de gevende partij wondjes op of in de mond. De kans dat je dan soa’s overdraagt is vele malen groter, omdat er direct contact is met open wonden. Je kunt ook beter niet je tandenpoetsen, flossen of krakerige dingen eten (zoals chips) voor het rimmen, omdat je dan ook kleine wondjes kunt veroorzaken.

Sommige mensen vragen zich af of het nodig is om de anus te bleken. Dat hoeft niet voor de hygiëne; je anus bleken maakt hem niet schoner. Het is wel een puntje dat het er wat aantrekkelijker uitziet voor degene die je aan het baffen is. Je kunt hier het beste zelf over oordelen: pak een spiegel, buig voorover en kijk hoe het eruit ziet tussen je bilspleet. Natuurlijk hoef het niet als je het niet wilt.

rimmen3

Dan is er nog het punt over haar tussen je billen. Dit is vooral bij mannen een ding, maar vrouwen kunnen het ook hebben. Aan de voorkant maakt een beetje haar niet zo veel uit, maar bij het rimmen is het wel echt naar om door een oerwoud aan haar te likken. Zorg dus dat je het getrimd hebt en het er netjes uitziet. Dat maakt het voor beide partijen beter.

Als je echt zeker wilt zijn dat je schoon blijft bij het rimmen, gebruik je een beflapje. Dit is eigenlijk gewoon een dun laagje rubber dat je op de anus legt voordat je gaat baffen. Je kunt ook een opengeknipt condoom gebruiken als beflapje. Nadeel is wel dat het voor de ontvangende partij minder lekker voelt, en je zelf een lapje rubber aan het likken bent… Ook niet heel lekker!

Ten slotte: ga niet direct over van baffen naar andere vormen van orale seks. Hiermee vergroot je de kans op een soa aanzienlijk. Doe dit alleen beschermd, of spoel eerst grondig je mond om voordat je op andere vormen van orale seks overgaat. Je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen; een soa kan ernstige gevolgen hebben!

rimmen4

Hoe stel ik baffen voor aan mijn partner?

Rimmen is meer dan alleen maar over de anus likken. Je moet er sowieso goed mee beginnen. Hiermee bedoel ik dat je niet gelijk als een malle naar de anus duikt, maar dat je het langzaam opbouwt. De anus is heel gevoelig, en zeker de eerste keer kan het nog niet comfortabel zijn om daar gelikt te worden. Het is ook zaak dat je het eerst met je partner overlegt.

Wil je heel graag zelf de anus van je partner likken? Dat is misschien gek om zomaar te vragen; waarschijnlijk is je partner daar niet gelijk enthousiast over. Het is beter om tijdens de seks eerst met je vingers over de billen en de anus heen te gaan en je partner daar te plagen. Als je merkt dat hij of zij het lekker vindt, kun je na een tijdje overgaan op rimmen.

Als je graag gerimd wilt worden, zal je het wel aan je partner moeten vragen. Hij of zij gaat dat (waarschijnlijk) niet uit zichzelf doen. Doe dit tijdens de seks, als jullie allebei al opgewonden zijn. Vertel hem of haar dat je het heel goed hebt schoongemaakt en dat jullie desnoods een beflapje kunnen gebruiken. Of vraag je partner om je eerst anaal te plagen met vingers, en dan te kijken of de ander nog door wilt gaan.

rimmen5

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Zo kun je heerlijk rimmen

Rimmen begint dus vaak met een soort voorspel. Zorg dat je partner voldoende opgewonden is. Neem eerst uitgebreid de tijd om elkaar te zoenen, te strelen, elkaars lichaam te verkennen met handen en mond. Je partner zal zich makkelijker kunnen ontspannen als hij/zij meer opgewonden is. Gerimd worden is dan nog lekkerder.

Op een gegeven moment begin je met het anaal stimuleren van je partner. Gebruik je vingers om de billen te strelen, langs de anus te strijken en misschien zelfs heel voorzichtig anaal te vingeren. Gebruik wel glijmiddel als je besluit om anaal te vingeren, anders is het helemaal niet prettig voor je partner.

Waarschijnlijk voel je de kringspier van je partner sluiten zodra je die aanraakt of in de buurt komt. Dat is een normale reactie. Hoe meer je je partner laat wennen aan anale stimulatie, hoe minder de kringspier zich zal sluiten. Dit is vooral voor anale seks belangrijk, maar ook bij baffen is het voor je partner prettig als hij/zij zich beter kan ontspannen.

Nu ben je klaar om te gaan likken. Je kunt het beste beginnen door over de anus op en neer te likken in rustig tempo. Laat je partner wennen aan de structuur van je tong. Wissel af hoeveel kracht je zet op de anus; begin met weinig kracht, en bouw het op naarmate je partner er meer aan gewend raakt. Luister ook naar de signalen die jouw partner je geeft.

rimmen6

Pak met je handen de billen van de partner terwijl je likt en spreid ze uit elkaar. Zo heb je meer bereik over de anus en is het makkelijker om te likken. Dit geeft je partner weer de neiging om de kringspier te sluiten, dus bouw het hier ook weer rustig op. Op een gegeven moment zal je merken dat je partner het steeds lekkerder begint te vinden.

Naast het likken kun je ook met je tong bij de anus naar binnen. Dit geeft een heel intens gevoel voor je partner. Hiervoor is het ook heel belangrijk dat de partner de kringspier kan ontspannen, anders kun je niet goed met je tong naar binnen. Dit is waarschijnlijk wel het lekkerste gevoel van gebaft worden.

Vergeet ook niet de rest van het lichaam! Tijdens het baffen kun je namelijk makkelijk met je handen je partner op andere plekken bevredigen. Trek bijvoorbeeld je partner af terwijl je hem rimt, of vinger je partner terwijl je tong de anus bewerkt. Dit dubbele gevoel van stimulatie kan ontzettend intens zijn en je partner tot een prachtig hoogtepunt brengen!

Standjes om in te rimmen

Rimmen kan in verschillende standjes gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan de doggystyle. Normaal wordt de partner in dit standje van achteren gepenetreerd. In dit geval staat de partner op handen en knieën, terwijl jij achter hem/haar op je knieën ligt en gaat rimmen.

Daarnaast is standje 69 ook geschikt voor baffen. Je partner kan bovenop jou liggen terwijl jij op je rug ligt. Je partner kan dan zowel op de rug of de buik liggen; in beide gevallen kun je met je tong bij de anus. Het is wat makkelijker als je partner op zijn/haar rug ligt, maar dat is misschien een wat minder comfortabele positie.

rimmen7

Je partner kan ook op zijn/haar rug op bed liggen, met de knieën opgetrokken en iets van een kussen als ondersteuning. De anus ligt nu op een goede hoogte om heerlijk gebaft te worden. Het is misschien verleidelijk om tegelijk je partner oraal te bevredigen op de penis/vagina, maar doe dit niet in verband met de hygiëne!

Hopelijk heb je nu voldoende informatie om te beginnen met rimmen. Je weet nu dat het helemaal niet zo smerig hoeft te zijn, als je maar voor goede hygiëne zorgt. Ik wens je veel plezier en genot met het uitproberen van baffen en hoop dat het bevalt!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *