Lekker Neuken? Een Overzicht van de Beste Neuktechnieken

Lekker neuken is veel meer dan alleen maar pompen, dan alleen maar die penis op en neer halen. Het is een spel waarbij de penis zo veel mogelijk de intieme plekjes in de vagina moet stimuleren, zonder daarbij té snel klaar te komen. Hier zijn verschillende neuk-technieken voor, die in de meeste gevallen al in de oudheid werden gebruikt. Bewezen penetratie-technieken die het maximale genot halen uit een potje lekker vrijen!

Seks Technieken in vroeger tijden

De neuktechnieken die je verderop in dit artikel gaat lezen, zijn al vele honderden jaren geleden ontwikkeld (en getest natuurlijk) door Taoïstische wijzen. Deze wijzen realiseerden zich maar al te goed dat een goede techniek voor de penetratie en voor het neuken de man zijn ejaculatie beter kan laten concentreren, en het genot van de vrouw vele malen kan verhogen.

De basis van lekker neuken is natuurlijk het penetreren van de vagina, met een penis in erectie. Daarna volgt het proces van stoten: diep en ondiep, hard en zacht. Maar hierin zijn nog veel meer variaties mogelijk waarbij je onder andere beter gebruik kunt maken van de richting, waardoor je met de penis de g-spot kunt stimuleren. Iets wat met traditioneel neuken vaak niet lukt.

Misschien een beetje overbodig, maar het is belangrijk om te weten dat het van belang is om je partner eerst behoorlijk op te winden. Hierdoor wordt haar vagina natter waardoor het penetreren een stuk gemakkelijker en plezieriger is. Lees in het artikel: Waarom een voorspel zo belangrijk is hoe je dit het beste kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijke erotische massage aan je partner geven. Lees alles hierover in het artikel: Een erotische massage: Magisch!

Bij de volgende tips gaan we uit van het basis-standje: De missionarishouding waarbij de man op de vrouw ligt. Natuurlijk kun je ook variëren hierin waarbij de vrouw op de man zit, of in doggy-style.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Neuken met 7 korte stoten en 1 lange stoot

Binnen de eerder genoemde Taoïstische penetratietechnieken, is deze techniek de meest bekende. Het is tevens de basis van alle andere technieken. Met andere woorden: als je deze techniek beheerst, kun je door te variëren ook heel veel andere technieken toepassen.

Ga langzaam en sensueel bij haar naar binnen, waarna je haar begint te neuken met hele korte bewegingen. Deze korte bewegingen zal je penis extra stimuleren want je glijdt met je eiken steeds langs de plek waar de vagina het smalst is. Ook bij de vrouw zit het gevoeligste deel vlak bij de ingang van de vagina. Neem je tijd tijdens deze korte stoten, want dit zal de opwinding van jezelf en je partner fors verhogen. Doe deze korte stoten, zeker in eerste instantie, heel langzaam en sensueel. Een beetje plagen mag best!

Ga hiermee door tot je 7 korte stoten hebt gemaakt. Daarna maak je een diepe stoot. Ga beslist niet rammen, maar breng je penis in zijn geheel in de vagina. Dit proces herhaal je vervolgens een aantal keren: 7 korte stoten, en daarna een diepe stoot. Dit proces zorgt voor een soort vacuüm in de vagina, want de diepe stoot zal alle lucht uit de vagina ‘persen’. Deze beweging zal de vrouw uiteindelijk in een opperste staat van vervoering brengen. Een ander belangrijk voordeel is de stimulatie van je eikel. Doordat de eikel niet steeds tegen de wand van de vagina aan schuurt, kun je redelijkerwijs je ejaculatie kunnen beheersen.

Probeer hierbij een bepaald ritme te vormen, waarbij jullie je allebei lekker voelen. Dit is even aftasten, maar als je dit ritme eenmaal gevonden hebt is de beloning heel groot!

Zodra je/jullie deze techniek beheersen, kun je de serie korte stoten wat verlagen en hiermee variëren. Hoe beter je je eigen lichaam onder controle hebt, dus de ejaculatie kunt beheersen, hoe minder korte stoten je kunt gebruiken.

Is het je eerste keer? Lees dan ook even dit artikel: Hoe moet je neuken?

Lekker neuken door heel diep te penetreren

Ook deze beweging is door de Taoïsten ‘ontwikkeld’. Deze techniek helpt je om het neuken langer vol te houden, en daarnaast de vrouw een intenser en sneller orgasme te geven. De techniek is vrij eenvoudig: Je laat de penis zo diep mogelijk in de vagina, terwijl je lange stoten maakt. Met de stam van je penis, het deel wat over het algemeen het dikst is, geeft je de clitoris een heerlijke stimulatie. Direct gevolg is een intenser orgasme voor de vrouw.

Hoe-moet-je-neuken

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Grappige, maar heel serieuze tips

Een oude Japanse wijze heeft in de 7de eeuw een aantal penetratietechnieken beschreven. Deze technieken zijn meer benaderingen, waarbij de Japanse wijze veel gebruik maakte van beeldspraak om zijn idee over te brengen. Het is juist deze beeldspraak die de beschrijving erg grappig maakt, maar het geeft wel heel goed aan wat de bedoeling is. Aangezien de Japanse wijze een man was, zijn de technieken ook beschreven vanuit het mannelijke standpunt:

 • Ga omhoog, en werp je dan naar beneden als een zeilboot in een grote, wilde storm.
 • Blijf boven de vagina hangen, en stoot dan door als een adelaar die een vluchtend konijntje vangt.
 • Ga snel aanvallen, net zoals een muis die bang is en z’n hol in vlucht.
 • Duw je penis heel langzaam naar binnen, zoals een slang die een muizenhol besluipt.
 • Maak een aantal korte stoten, gevolgd door een lange stoot die heel sensueel van links naar rechts gaat zoals een steen die zinkt in de oceaan.
 • Maak diepe stoten die afgewisseld worden met korte en uitdagende stoten als een mus die rijstkorrels pikt.
 • Duw je penis naar binnen en trek deze weer naar buiten zoals een troep zeemeeuwen die spelen op de golven van de zee.
 • Kom met je hele lichaam omhoog, en stoot dan plotseling naar beneden zoals een wild paard dat tegen de stroom ingaat.
 • Stoot met je penis van links naar rechts, zoals een soldaat die door de linies van de vijand breekt.

Lekker neuken met een draaiende beweging

Om alles nog wat lekkerder en uitdagender te maken, kun je je heupen gebruiken om een draaiende beweging te maken tijdens het neuken. Terwijl je op en neer gaat, maak je een draaiende beweging. Vergeet niet om ook hierin te variëren door met de klok mee te draaien, en daarna weer een poosje tegen de klok in te draaien. Door de draaiende beweging wordt ieder plekje van de vagina gestimuleerd. Maar pas wel op dat je niet te vroeg klaarkomt, want de draaiende bewegingen stimuleren je eikel heel intens. Maak daarom alleen deze draaiende bewegingen als je je ejaculatie goed onder controle hebt.

Alle hiervoor beschreven technieken kun je natuurlijk toepassen in de bekende basis-standjes, maar je kunt ook je eigen variaties ontwikkelen in combinatie met andere seks standjes. Zo hou je het verrassend, onvoorspelbaar en ontzettend geil. Meer over seks standjes vind je in dit overzicht van seks standjes

Lekker vrijen is meer dan alléén maar neuken

De voorgaande technieken zijn erg handig, maar je moet wel goed beseffen dat het niet alléén maar om het neuken gaat. Lekker vrijen omvat veel meer.

Wil je hier meer over weten? Lees dan even het volgende artikel: Lekker vrijen is veel meer dan alléén maar neuken

Verbeter je seks-technieken door veel te oefenen!

Zo, je hebt wat te doen vanavond! Maak gebruik van bovenstaande tips, maar ontwikkel intussen wel je eigen ritme en techniek, gebaseerd op deze tips. Jullie moeten zich er allebei lekker bij voelen, want daar gaat het uiteindelijk om. Lekker neuken is gewoon plezier voor twee!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

10 reacties op "Lekker Neuken? Een Overzicht van de Beste Neuktechnieken"

 1. Henrik says:

  Beste,

  Ik heb uw hulp nodig. Mijn vrouw en ik zijn al 15 jaar getrouwd en ons seksleven wordt er niet beter op. Ik heb gelezen dat het dan verstandig is om verschillende standjes uit te proberen en het spel in bed wat spannender te maken. Maar wat ik ook doe, ze lijkt maar niet tot een orgasme te komen. Ik denk dat we bijna alle standjes wel geprobeerd hebben. Zelfs als we aan lang voorspel doen komt ze niet tot haar hoogtepunt. Ik durf het er niet zo goed met haar over te hebben, want ik ben bang dat ik zelf iets verkeerd doe. Terwijl ik juist wel mijn best doe om het naar haar zin te maken! Hoe kan ik zorgen dat mijn vrouw wel klaarkomt en zin krijgt in seks?

  Met vriendelijke groet,

  Henrik

  • daaf says:

   seks kan ook beginnen buiten de slaapkamer... Regel een romantisch dineetje in jullie huis en dim de lichten en plaats veel roods op tafel (rode wijn!!) en iets met kersen of zo als toetje. En dan kan je hara kersen voeren en een beetje teasen.. net als ze je wil zoenen weglopen, haar gewoon gek maken van verlangen..

   en andere tip: vraag haar of ze aan wil wijzen waar haar clit precies zit, zodat je weet wat je moet stimuleren tijdens de seks/vingeren, dan komt ze wrs wel gewoon klaar

 2. Friso says:

  hahahh die japanse dingen... hilarisch maar wel goeie tips!

 3. karel says:

  Beste mensen van deze website

  Mijn vrouw en ik zijn nu 20 jaar getrouwd en ik hou nog zielsveel van haar. Enige minpuntje is we hebben bijna nooit meer seks. Vroeger aan het begin deden we het wel bijna elke dag en probeerden we dingen uit. Maar sinds een jaar of 5 lijkt ze wel nooit meer zin te hebben. ik wil dan wel maar dan zegt ze dat ze hoofdpijn heeft of een andere smoes. EN als we het al doen duurt het niet langer dan 5 minuten en toont ze geen emotie. Ik weet niet wat er mis is maar ze lijkt helemaal geen zin meer te hebben in seks. als ik er wat van zeg dan zegt ze alleen 'we hebben toch nog steeds seks? ik snap niet wat je bedoelt' en daar laat ze het dan bij.

  Ik heb jullie artikelen met plezier gelezen en wil dus graag deze neuk technieken gebruiken. Ik wil weer dat mijn vrouw zin heeft in seks. Maar als ze zo wie zo geen seks wil hebben hoe ga ik dan deze technieken toepassen. Hebben jullie tips voor een getrouwde seksloze man?

  Groeten, karel

  • Joris says:

   Dag Karel,

   Je kunt het beste eens goed met je vrouw praten. Doet dit op een rustig moment als jullie allebei tijd hebben en niet als jullie net seks gehad hebben of gaan hebben. Zeg dat je de seks niet meer zo bevredigend vindt en dat je je afvraagt waarom ze niet zo vaak meer wilt. Vraag of het aan jou ligt en wat je beter kunt doen. Als het echt heel erg is, kunnen jullie zelfs op gesprek gaan bij een seksuoloog. Ik zou dat wel doen, want zulke problemen kunnen uiteindelijk je relatie verpesten!

 4. Roel says:

  Ik was altijd maar gewoon aan het pompen bij het neuken, maar nu heb ik jullie tips eens uitgeprobeerd. Mijn vriendin wist niet wat haar overkwam, ze vond het fantastisch en wilde vanochtend nog een keer! Bedankt!

 5. Aron says:

  Hallo,

  Ik vind het prachtig allemaal, die technieken van jullie. Leuk bedacht en ook leuk omschreven. Vooral die Japanse dingen vond ik erg komisch, ik ben die nog nooit tegen gekomen en ze lijken me nog goed werken ook!

  Ik zeg 'lijken', omdat ik ze zelf niet goed kan uitproberen. Ik zit namelijk met best wel een naar probleem. Ik zou heus wel meer willen variëren in het neuken en m'n vriendin meer plezier geven. Maar ik kom gewoon te snel klaar. Ik weet niet hoe of wat, maar telkens als we seks hebben kom ik na een paar minuten al klaar! Ik word er helemaal gefrustreerd van en ben ook steeds zenuwachtiger bij de seks omdat ik niet wil dat het weer gebeurt.. Nou dat maakt het volgens mij alleen maar erger!

  Hebben jullie enig idee wat ik hiertegen moet doen? Ik heb al wat gevonden over medicijnen bij te vroeg klaarkomen, ik ben dus blijkbaar niet de enige? Hoor graag wat van jullie!

  Groetjes,

  Aron

 6. jop says:

  dirty talk! zo geil, niet normaal! Moet je natuurlijk wel weten wat je aan het doen bent, maar ik wordt er altijd mega opgewonden van als ze het goed doet!!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *